African Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 6 minutami, Frantik napsal: Hele je to jen můj názor. Nic vic, jen názor. Tak to proste vidím. Je mi jasné, že je bez šance na jakoukoliv zajímavou pozici, asi jen chci dát svůj hlas někomu kdo mi je jen aspoň trochu sympatický V druhém kole mě stejně asi nic nezbyde a půjdu volit bývalého komouše nebo nějakou mě tedy velmi nesympatickou čůzu... no a pak se hned ještě před volební místností pobleju Já co jsme před komoušema zdrhli do Afriky budu volit komouše, já to bez toho blicího pytlíku asi nedám.... to je krach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Franto, v zásadě s tebou souhlasím, ale ne ve všem. Ten prostor prostě stejný dostat musí, přes to nejede vlak. Tohle není trojskok, nebo hod kufrem. Jde o prezidentské volby (ať už si o přímé volbě myslíme cokoliv). Všichni připuštění kandidáti musí mít stejný prostor, minimálně ve veřejnoprávních médiích. V tomhle to ČT posrala, i ona podlehla průzkumům. A říkám to jako člověk, který má svého kandidáta v té trojce. Naopak mě dneska Hilšer příjemně překvapil a kvituju to, že z té pseudodebaty odešel. Každý z nás má zájem slyšet zejména svého kandidáta, ale…a nebo právě proto musí mít všichni stejný prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 ČT je měla všechny,ale jak píšeš.Podlehla průzkumům a podle toho ta debata vypadala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Média nemédia, teď už je Hilser vyhozenej hlas. V tom se prezidentské volby liší od parlamentních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 13 minutami, African napsal: Je mi jasné, že je bez šance na jakoukoliv zajímavou pozici, asi jen chci dát svůj hlas někomu kdo mi je jen aspoň trochu sympatický V druhém kole mě stejně asi nic nezbyde a půjdu volit bývalého komouše nebo nějakou mě tedy velmi nesympatickou čůzu... no a pak se hned ještě před volební místností pobleju Já co jsme před komoušema zdrhli do Afriky budu volit komouše, já to bez toho blicího pytlíku asi nedám.... to je krach... Já do toho moc nevidím, ale když chtěl člověk před rokem 89 sloužit v armádě, tak musel vstoupit do strany... no a když si celé dětství přeješ být vojákem, protože tě to baví, tak hold potom podnikneš kroky/upíšeš se straně, aby se tvůj koníček stal tvou prací.... aby sis splnil sen. Možná to ale vidím moc růžově jak to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 4 minutami, moco napsal: Já do toho moc nevidím, ale když chtěl člověk před rokem 89 sloužit v armádě, tak musel vstoupit do strany... no a když si celé dětství přeješ být vojákem, protože tě to baví, tak hold potom podnikneš kroky/upíšeš se straně, aby se tvůj koníček stal tvou prací.... aby sis splnil sen. Možná to ale vidím moc růžově jak to bylo Tak lehká doba to nebyla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 ted´kterého komouše Afri? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 4 minutami, vraby napsal: ted´kterého komouše Afri? Toho polovičního Tak kdyby byl Pavel u STB tak bez šance, ale prý nebyl... nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 @vraby měla skoro všechny, což nebyla jejich vina. Jejich vina ale byl způsob provedení, který byl na facku. @Chronař vyhozený není. To že tvůj kandidát nevyhraje, neznamená žes ten hlas vyhodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 5 minutami, African napsal: Toho polovičního Tak kdyby byl Pavel u STB tak bez šance, ale prý nebyl... nebo? Nebyl a to je právě to na co narážím, že on chtěl být především vojákem u průzkumu (hloubkového), měli v Prostějově vyčleněnou zvláštní četu (zárodek dnešní 601.skss), kde kluci byli zapálení vojáci a milovali to, dělali speciální výcvik, hodně odlišný od zbytku útvaru/armády. No a proto, aby to mohl dělat (byl velitelem čety - voják z povolání), tak holt musel mít splněný "kariérový/odborný" průzkumný kurz rozvědčíka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Koukam na Novu a zacina me svedit koprifka. Nevim proc…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Je to trochu masochismus.. to zapnout.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 58 minutami, African napsal: Toho polovičního Tak kdyby byl Pavel u STB tak bez šance, ale prý nebyl... nebo? Je pravda ze Petr Pavel byl kontráš a kontrášů se bali i stbaci. nedelejme z nej andilka, fotr guma, mladej vedel co dela, když se do kontrarozvědky hlasil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Právě teď, vwtyp11 napsal: Je pravda ze Petr Pavel byl kontráš a kontrášů se bali i stbaci. nedelejme z nej andilka, fotr guma, mladej vedel co dela, když se do kontrarozvědky hlasil No vidíš...a presto má můj hlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Právě teď, Gustaf napsal: No vidíš...a presto má můj hlas Charakter je věc cti gusto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 A co chcete dělat? Babiš ve druhým kole Nerudovou uřve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 5 minutami, Gustaf napsal: No vidíš...a presto má můj hlas Protože ti v naši malé krásné zemi nic jiného nezbývá Jde jen o to, jestli tě to po večerech trochu nehlodá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Zatim se nerudka docela drzi.. rozhodne zatim nezapadla... . :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Nehloda..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Půlka láhve pryč, neboť bez toho ta debata asi sledovat nejde. Ale i tady... jako já to chápu, každej má nějakej škraloup,ale do prdele to tam jako chcete Bábu? Takže já to hodím v obou kolech generálovi a budu se modlit,aby to klaplo. A rozhodně mě nic ze spaní budit nebude. Uff,sorry,muselo to ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se