petr_cha Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 A k tomu mobilizaci vyhlasuje parlament.. ale jako heslo do utoku na protikandidata se pouzije proste cokoliv..
Lynx12 Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 V 14. 1. 2023 v 21:49, Otto napsal: Zelená guma Pavel se svoji zelenou gumou manželkou půjdou samozřejmě na ruku Fialoví , jestli vás to nesere, tak na konci roku si vláda odsouhlasila úvěr pro úkáčka cca 5 miliard. A když seš jednou zelená guma, tak máš zájem válčit. A když se bude válčit, tak se také může mobilizovat. Místo toho, abychom se snažili válku ukončit, bude tam srát zbraně atd. Švýcarsko na to sere a chce si zachovat neutralitu. Jenom ČR je papežtější než papež a jsme skoro nejvíc slyšet . A vždycky je to v NĚČÍ PROSPĚCH. Rozšířit Beru zpět, Ty jsi regulérní kokot...
CEGY Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 V 15. 1. 2023 v 11:26, Potkan napsal: @vojta1 Landa ma obecne dobry pisnicky. Vykopal jsi tu fetku z tramvaje? Rozšířit Tak tady jsem taky zvedavejej, jak se mistni siritel morálky a dobra pochlapil a zakrocil..
M.K. Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 V 15. 1. 2023 v 11:58, CEGY napsal: Tak tady jsem taky zvedavejej, jak se mistni siritel morálky a dobra pochlapil a zakrocil.. Rozšířit Z toho, co napsal, vyplývá, že mu naložil... Jinak já budu mít zřejmě trochu jinak nastavený hodnoty než Vojta, ale jeho verze "morálky a dobra" mě nijak nepobuřuje a jeho názory si čtu rád. Ale to je asi fuk...
nickolas Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 @vojta1 to sem hází takovým svým specifickým způsobem, kterému je občas těžké porozumět, ale ty základní myšlenky a hodnoty ze kterých vycházi jsou velmi často naprosto v pořádku.
Kristian.nov Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 A už se jede oficiálně to, co nám tady milý Otto předeslal...
CEGY Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 Ok, ale mě zajima realna situace. Ne kecy za klávesnici. Takovych šampionů je tady mrak.
Kristian.nov Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 Oba se pohybujeme Cegy v hospodách, já v těch horších A můžu ti říct, že podobnou rétoriku sem v těch hospodách, dost často začal slýchávat už před prvním kolem...
Jarett Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 Petr Pavel vítá v roce 68 ruské tanky …
CEGY Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 V 15. 1. 2023 v 14:12, Kristian.nov napsal: Oba se pohybujeme Cegy v hospodách, já v těch horších A můžu ti říct, že podobnou rétoriku sem v těch hospodách, dost často začal slýchávat už před prvním kolem... Rozšířit Asi Ti nerozumim ohledně ty retoriky. Ja už jsem mimo biz vice jak pět let.
Kristian.nov Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 V 15. 1. 2023 v 14:38, CEGY napsal: Asi Ti nerozumim ohledně ty retoriky. Ja už jsem mimo biz vice jak pět let. Rozšířit No že je to zelenej mozek co nás zatahne do války. Všichni budeme mít uniformy, bude mobilizace a podobný naprostý bludy...
petr_cha Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 Nemluvite kazdy o necem jinem? Jeden o vojtovi a druhy o retorice? :-)
CEGY Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 V 15. 1. 2023 v 14:40, Kristian.nov napsal: No že je to zelenej mozek co nás zatahne do války. Všichni budeme mít uniformy, bude mobilizace a podobný naprostý bludy... Rozšířit To si úplně nemyslim. Jako bývalý chrudimak vim, že ma Pavel určitý kredit a zastani u ACR. Osobně mi jeho účast ve straně nevadi, bylo to nutné v tý době na tý pozici. Argumentace luzy, jak tady někteří nazyvaji své spoluobčany je pouze zradlo, které odráží nynější politika Fialy.
CEGY Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 V 15. 1. 2023 v 14:45, petr_cha napsal: Nemluvite kazdy o necem jinem? Jeden o vojtovi a druhy o retorice? Rozšířit Asi jo.
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 Tak nějak přemýšlím, jak se těm hnojometům v příštích dnech a týdnech dá vyhnout. Radek Vondráček vážně prohlašuje, že velká města volila vždycky tendenčně a v Praze V roce 1946 volilo ksč 60% lidí. Takže štvaní Morava vs Praha, venkov vs města. Tyhle prasata by snad za koryto prodali i vlastní ségru do bordelu.
petr_cha Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 At uz to dopadne jakkoliv, je mi smutno, ze to bude o par procent a zeme rozdělena na dve pulky... tohle absolutni vykopavani prikopu a stvani populistickymy argumenty je na hovno....Na ty jednotliva hesla od AB snad uz ani nema cenu jednotlive odpovidat a protiargumentovat.. priste vytahne, ze PP muze za green deal.. kdyz je ta zelena guma... nebo za prvni svetovou...
cali Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 Ja myslim ze Pavel to ma v kapse. Elementi co sa boja ze budu pozajtra mobilizovani sami o sebe Babisovi stacit nebudu a tych ostatnych sam odradi tymi fantaziami ako sam vybavi mier na Ukrajine, znarodni CEZ a co ja viem co vsetko este,.... neuvedomujuc si ze prezident v CR ma doslova prdlajs pravomoci a jedine co ako tak moze, je trochu obstruovat a skodit vlade, ale sam od seba nevybavi absolutne vobec nic.
Conrad Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 V 15. 1. 2023 v 15:17, petr_cha napsal: At uz to dopadne jakkoliv, je mi smutno, ze to bude o par procent a zeme rozdělena na dve pulky... tohle absolutni vykopavani prikopu a stvani populistickymu argumenty je nahovno.... Na ty jednotliva hesla od AB snad uz ani nema cenu jednotlive odpovidat a protiargumentovat.. priste vytahne, ze PP muze za green deal.. kdyz je ta zelena guma... nebo za prvni svetovou... Rozšířit Bohužel ,očekávat že se objeví nějaký Mesiáš by byla naivní představa
ragu Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2023 Ale hovno. Já bych dal na hrad Dluženu Schillerovou. Nenávist taky spojuje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se