Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Nechápu, co není možný? Že je to zlej člověk s černou duší je špatný. Ale že prezident využije svého práva udělovat milosti mu vyčítat těžko. Druhá věc je, že veřejně rezignoval i na zdání morálky. Už je mu to jedno, ví že skončil. A na morální kvality vrcholových politiků nevěřej už ani děti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 minutami, Americkej napsal:

Nechápu, co není možný? Že je to zlej člověk s černou duší je špatný. Ale že prezident využije svého práva udělovat milosti mu vyčítat těžko. Druhá věc je, že veřejně rezignoval i na zdání morálky. Už je mu to jedno, ví že skončil. A na morální kvality vrcholových politiků nevěřej už ani děti.

No tak tady nesouhlasím a odmítám rezignovat před tím jak se ta špína Zeman chová! Vyčítám mu udělení milosti i správci Lán i tady té mrše.

S tím, že se chová jako dobytek a zkusil navrhnout milost pro svoji hradní sebranku mě jednoznačně přesvědčil, že jako prezident zklamal

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, long napsal:

No tak tady nesouhlasím a odmítám rezignovat před tím jak se ta špína Zeman chová! Vyčítám mu udělení milosti i správci Lán i tady té mrše.

S tím, že se chová jako dobytek a zkusil navrhnout milost pro svoji hradní sebranku mě jednoznačně přesvědčil, že jako prezident zklamal

+1

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, montemar napsal:

milost nečasový mi vadí nesrovnatelně míň, než minulý milosti

Osobně mi značně vadí, že bývalá prodavačka sekané s rohlíkem v kantýně  mohla přes vaginu potenciálně cvičit s tímto státem.

Byla prodavačka jako já. Byla to moje spolupracovnice," vzpomíná Marie Hlaváčková. Postupně se Jana Nagyová vypracovala. Stala se vedoucí kantýny. "Někdo má v sobě ambice. A jde přes mrtvoly. A ona na to měla. Ona na to měla hlavu. A šla. Uměla správně hovořit na správných místech,
Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/278073-nova-fakta-o-jane-nagyove-zacinala-jako-prodavacka-v-kantyne-jak-na-ni-vzpominaji?campaignsrc=tn_clipboard

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, Conrad napsal:

Osobně mi značně vadí, že bývalá prodavačka sekané s rohlíkem v kantýně  mohla přes vaginu potenciálně cvičit s tímto státem.

Byla prodavačka jako já. Byla to moje spolupracovnice," vzpomíná Marie Hlaváčková. Postupně se Jana Nagyová vypracovala. Stala se vedoucí kantýny. "Někdo má v sobě ambice. A jde přes mrtvoly. A ona na to měla. Ona na to měla hlavu. A šla. Uměla správně hovořit na správných místech,
Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/278073-nova-fakta-o-jane-nagyove-zacinala-jako-prodavacka-v-kantyne-jak-na-ni-vzpominaji?campaignsrc=tn_clipboard

nikoho nezabila a materíálně si polepšila možná o pár vuittonek. 

Odkaz ke komentáři

před 36 minutami, Conrad napsal:

Holt zavist ex kolegyne. 🙂

(Musim se tomu radsi smat, brecet se mi kvuli tomu nechce.)

Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, geometr napsal:

Říká ta bývalá kolegyně (podle Conrada teda, článek Novy otvírat nebudu), že na to měla hlavu, ne ... :D

Ne že bych věřil Nově, ale Reflex a Respekt se mi zdají solidní, oprav mě pokud se mýlím.:rolleyes:

V lednu 2012 napsal časopis Reflex: „Co přesně vystudovala, ona sama neříká, čímž přiživuje další informaci, že se vyučila prodavačkou.

a Respekt

Jana Nečasová, dříve Nagyová, má jednu z nejpozoruhodnějších popsaných českých kariér. Z mladé ženy, která začínala v městečku Chodov na Karlovarsku jako prodavačka v kantýně, se dostala až k postu nejmocnější ženy v zákulisí české politiky.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, long napsal:

Je vidět, že nevíš. Nevíš co a kolik a nevíš kdo fakticky řídil úřad vlády 🙂

ne, nevím. ale omilostnil (a ještě chtěl - viz fialou nepodepsaná abolice) daleko větší lumpy. navíc tohle je ve světě běžnější, než si kdo umí představit. totiž, že manželky mají na státníky velký vliv. 

Odkaz ke komentáři

před 31 minutami, montemar napsal:

ne, nevím. ale omilostnil (a ještě chtěl - viz fialou nepodepsaná abolice) daleko větší lumpy. navíc tohle je ve světě běžnější, než si kdo umí představit. totiž, že manželky mají na státníky velký vliv. 

Asi je to jako všude,  záleží na tom kdo doma nosí kalhoty. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...