Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Kriste pane to vypadlo z ministra zemedelstvi

A kolik stojí ta mouka v Lidlu dnes? - Ta cena se pohybuje. Motivuji spotřebitele: Nakupujte primárně ve slevách, protože ty slevy by měly být normálními cenami. A to, co se tváří jako normální cena, jen zkresluje situaci. Pojďme všichni nakupovat srovnatelné zboží jen v akcích, a tím přimějeme obchodníky, aby cena šla dolů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatímco ve většině měst se takovéto počínání klimaatkivistů nesetkalo s přílišným pochopením, pražský primátor Bohuslav Svoboda (ODS) po schůzi s aktivisty ze skupiny Poslední generace oznámil, že lidé blokující dopravu v jeho městě mají „společný cíl“ jako on a uvedl, že hodlá jednotlivé radnice vyzvat k „revizi dopravních režimů“.

Odkaz ke komentáři

Přišlo mi to mailem , ověřoval jsem to na primátorově Twitteru

20.4.23. 12.45

Jsem každopádně rád, že se dnešní jednání se zástupci skupiny Poslední generace a dalších iniciativ uskutečnilo. Věřím, že zklidnění dopravy v Praze je naším společným cílem a jednání je prostředkem, jak se posunout vpřed.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

https://twitter.com/Svoboda_Slavek/status/1649001378637918208

Ahoj Berte,dostal jsem to včera a protože Parlamentní listy nejsou můj šálek čaje ověřoval jsem to a skutečně na jeho Twitteru to stále visí nesmazal to ,je podle mě neskutečné že primátor se takhle vyjádří o ekoteroristech, že má s nimi společný cíl. 

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Conrad napsal:

Zatímco ve většině měst se takovéto počínání klimaatkivistů nesetkalo s přílišným pochopením, pražský primátor Bohuslav Svoboda (ODS) po schůzi s aktivisty ze skupiny Poslední generace oznámil, že lidé blokující dopravu v jeho městě mají „společný cíl“ jako on a uvedl, že hodlá jednotlivé radnice vyzvat k „revizi dopravních režimů“.

Abych to asi i upresnil- dopis od Hriba už na městské části přišel tento ctvrtek( na všech 57 :-)), s tím, že nám metodicky se vším pomohou. Už bylo většinou i odpovezeno.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Tak z jiného soudku

Německá společnost Adidas představila v rámci nadcházejícího Měsíce hrdosti (LGBT Pride Month) novou kolekci dámských jednodílných plavek. Předvádí je však osoby, které se zdají být vzhledem k chlupaté hrudi a boulím v rozkroku na první pohled muži.

Už se těším, že bude kolekce pánských plavek předváděných ženami v rámci gender rovnováhy na tu přehlídku bych skoro šel

Odkaz ke komentáři

Tak z jiného soudku
Německá společnost Adidas představila v rámci nadcházejícího Měsíce hrdosti (LGBT Pride Month) novou kolekci dámských jednodílných plavek. Předvádí je však osoby, které se zdají být vzhledem k chlupaté hrudi a boulím v rozkroku na první pohled muži.
Už se těším, že bude kolekce pánských plavek předváděných ženami v rámci gender rovnováhy na tu přehlídku bych skoro šel

A kdyby chtel nekdo pohladit voko

https://www.adidas.cz/plavky-rich-mnisi/IA3339.html?cm_mmc=AdieSEM_PLA_Google-_-GS-CZ-Categories-Branded-ROI-_-NEW+BRANDED+-+unisex-_-PRODUCT_GROUP&cm_mmca1=CZ&cm_mmca2=&71700000059553977&ds_agid=58700006650048898&gclid=CjwKCAjw36GjBhAkEiwAKwIWyU_zB59L22MRhw8DClyNcYyuwMg6X-Aog8fLryTXVzFZKjt-vEaGGhoCRKkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Snad to nebude na banana

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

@Quarantine To ti vazna pripada, ze se na hrade nic nezmenilo? A pohorsuje te 140k za pronajem dvou motorek rocne ktere se nakonec odkoupi? Tolik stalo ovarovo balzamovani za 14 dni......

Odkaz ke komentáři

12 minutes ago, Prochy68 said:

@Quarantine To ti vazna pripada, ze se na hrade nic nezmenilo? A pohorsuje te 140k za pronajem dvou motorek rocne ktere se nakonec odkoupi? Tolik stalo ovarovo balzamovani za 14 dni......

Vazne nevidim rozdil. Je to stejne macho jak zeman, klaus nebo babis. Akorat je v lepsi kondici a hezci na fotkach.

Alfa samce na prezidentskym postu sme tu meli 20 poslednich let. Zadna slava to nebyla. A ano tech 140k me znacne pohorsuje zvlast ve svetle, jak je mi neustale erarem sahano do penezenky.

Odkaz ke komentáři

V 20. 5. 2023 v 10:53, Quarantine napsal:

Vazne nevidim rozdil. Je to stejne macho jak zeman, klaus nebo babis. Akorat je v lepsi kondici a hezci na fotkach.

Alfa samce na prezidentskym postu sme tu meli 20 poslednich let. Zadna slava to nebyla. A ano tech 140k me znacne pohorsuje zvlast ve svetle, jak je mi neustale erarem sahano do penezenky.

A co ma delat? Jist ryzi a sedet na hrade?

Kdyby na tu cestu letel letadlem, vyjde to draz. Ostatne, v tomhle smeru taky dela pozitivni kroky.

Komentoval to soudruh Kikina https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vaclav-klaus-kritika-prezident-petr-pavel.A230521_102411_domaci_misl

a jedine co slysim, je jak kdyz Joey v Pratelich mluvi francouzsky - ble de la ble de blu bla ble. 🤣

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...