Bert Odesláno 24. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2023 No hurá, takže třeba ta sranda bude ještě chvíli pokračovat.
petr_cha Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Odesláno 24. června 2023 Pro tuhle chvili je konec... asi dorazily penize, kam mely.. konec koncu jsou to zoldneri...
Sněhulák Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Odesláno 24. června 2023 Pokud to během 24 hodin skončilo, tak velká škoda.
petr_cha Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Odesláno 24. června 2023 Ted uz to bude spis bude bitva v pozadi.. o moc, zdroje a pozice... uz ne tak viditelne divadlo..
Gustaf Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Odesláno 24. června 2023 Zadanej konec... musí se vyjebat mezi sebou
Bert Odesláno 24. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2023 Pokud je to opravdu konec Prigožinova tažení na Moskvu, pak si nejvíc asi oddychl zahradní trpaslík Kadyrov. Při vší neúctě k Prigožinovým vojákům si nedovedu představit ten masakr, který by nastal, kdyby borci z Wagnerovy skupiny začali likvidovat tik-tokové ovcomrdy z Čečenska.
odjinud Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Odesláno 24. června 2023 Jsem zvedavej, co z toho Pirožkina vypadne... Tvl, to bude jeste druhej Vlasov
horal Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Odesláno 24. června 2023 takový jako drby: - obvinění proti Prigožinovi stažena - Wagnerovci omilostněni - vedení ministerstva obrany se vymění - Wagner se více soustředí na Afriku
petr_cha Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Odesláno 24. června 2023 Jestli to nakonec neni docela dobra situace.. jako cas ukaze, ale prigozin sam v exilu v belorusku, zoldneri v taborech, tlak na wagnerovce podpsat smlouvy s ministerstvem, cistky mezi zucastnenymi... prijde mi to jako konec wagnerovcu..
petr_cha Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Odesláno 25. června 2023 Teorii milion, prigozin buhvikde.. jedna za poslednich diskusi - stihl u Voroneze vybrat sklad jadernych zbrani nebo ne.. ze by jizda na moskvu byla jen maskirovka....
vojt Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Odesláno 2. července 2023 Čuměl jsem na Vinnetoua. Kleki Petra je chcimír. Nechte bělochy dělat co chtěj, mír je důležitější.
ragu Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Odesláno 3. července 2023 Nedáme ten celorepublikovej sraz v Turecku? Celkem to tam žije. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-svet-rus-se-na-turecke-plazi-chlubil-zabijenim-ukrajincu-vykazali-ho-z-hotelu-a-skoncil-na-policii-40436689
vanderB. Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Odesláno 3. července 2023 před 13 hodinami, vojt napsal: Čuměl jsem na Vinnetoua. Kleki Petra je chcimír. Nechte bělochy dělat co chtěj, mír je důležitější. Tak Klekí Petra je německej hipík - určitě nasazenej Stasi a GRU, aby svojí LGBTQ+ ideologií rozvrátil kmene Apačů
Bert Odesláno 3. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2023 před 13 hodinami, vojt napsal: Čuměl jsem na Vinnetoua. Kleki Petra je chcimír. Nechte bělochy dělat co chtěj, mír je důležitější. Přiznávám se bez mučení. Myšlenkovou hloubku tohoto příspěvku jsem nepobral. A to jsem si pár minut k tomu zkouknul wiki. Vojte, napověz
dykmore Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Odesláno 3. července 2023 Já to pochopil tak, že Apači chtěli bojovat s bělochy kvůli stavbě železnice přes území Apačů, ale Klekí Petra Apačům řekl, ať bělochy nechají dělat co chtějí, že mír je důležitější.
vojt Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Odesláno 3. července 2023 Dykmore ano, tak jsem to myslel. Ať si běloši prasej, jak chtějí, Apaci nebojujte, dyť by z toho mohla bejt valka.
Nick06 Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Odesláno 3. července 2023 Stejně Vinnetou umře..... to je ono, kecy nemají cenu, to je fakt.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se