Roman I. Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Kucí, proč na webu Slovanu Bratislava se nedá dočíst, že parta belasích včera rupla s Dynamem Moskva? Vždyť to musel být prima přáteláček, ťuknout si to, pohodinda, super příprava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna tajna akcia, no cirkus https://sport.aktuality.sk/futbal/clanok/komentar-slovanu-nevysla-specialna-operacia-2024012312530492679 https://sport.aktuality.sk/futbal/clanok/sk-slovan-bratislava-fc-dinamo-moskva-12-2024012315513293122 https://sport.aktuality.sk/futbal/clanok/bude-zapas-slovan-bratislava-dinamo-moskva-odpoveda-kmotrik-2024012313371314499 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna No nemáte to lehké. Když jsem si četl vyjádření představitelů klubu, tak by to mohli bez mrknutí oka otisknout RIA novosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Tak když už si tam budou tahat i russacky umělce..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Já si radši sedím na rukách, protože mám na Slovensku dost kamarádů a nechci do nich pičovat. Jen mě razance tolerance vůči Rusku u Slováku obecně zarazila. Doopravdy jsem to nečekal. Ale je to jejich boj, tak si ho musí vyválčit sami. U nás je věřim pořád silná společenská averze vůci ruskému impériu. Řvouny na sitích nepřeceňuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna když si můžou zvolit Fica… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 53 minutes ago, Roman I. said: Já si radši sedím na rukách, protože mám na Slovensku dost kamarádů a nechci do nich pičovat. Jen mě razance tolerance vůči Rusku u Slováku obecně zarazila. Doopravdy jsem to nečekal. Ale je to jejich boj, tak si ho musí vyválčit sami. U nás je věřim pořád silná společenská averze vůci ruskému impériu. Řvouny na sitích nepřeceňuji Nepodcenujte to. Ja sa tiez tajne spolieham ze v odpore voci svabom je na Cechov spolah, ale napustali ste ich do domu viac nez by ste asi chceli. Kazdopadne drzim palce. U Slovakov asi skoda cokolvek komentovat, treba si pozriet Obchod na korze a porozmyslat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Já se teda taky trochu bojím, že ten odpor proti rusku tu není zas tak silný jak se prezentuje. Tady jestli zas je možné za něco Babiše chválit, tak on fakt není proruský. Byť teda klidně do ukrajinců pojede, protože mu to poradil nějaký marketer a on nemá páteř. K ohýbaní zákonů, já kvituji rozhodnutí ústavního soudu i s odůvodněním. Btw ty důchody musí jít v průměru min. o 30% dolů vůči průměrné mzdě. Jinak stát krachne. Tak to prostě je. A ano měli si vzpomenout dřív a za mě už to začít víc sekat¨potom. Obstrukce jsou klasická součást parlamentní demokracie a místo tam mít mají. A často mají i význam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafr Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Ta míra odporu vůči Rusku se strašně špatně odhaduje. Člověk se stýká s určitým okruhem lidí, kteří mají podobné zájmy, hodnoty a myšlenky. To pak může mít pocit, že mají buď všichni odpor a nebo jsou naopak všichni "pro". Dost taky bohužel udělá lokalita. Takže když se někdy člověku podaří se setkat s lidmi z jiné lokality se kterými se třeba dlouho neviděl (typicky spolužáci ze školy), tak může být hodně překvapen. To se stalo kolegovi teď, jel do Rakouska lyžovat s kamarády z okolí Uherského Hradiště a byl dost překvapen, že mají na věc naprosto odlišný názor a že byl 1 proti 4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 3 hodinami, chuckie2 napsal: Btw ty důchody musí jít v průměru min. o 30% dolů vůči průměrné mzdě. Znamená to, že důchody by měly být 70% průměrné mzdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Just now, Kapo said: Znamená to, že důchody by měly být 70% průměrné mzdy? Ne ze současné hodnoty tedy musi byt prumerny duchod nekde idealne pod urovni 30% prumerne mzdy. Ted je pres 45. Nominalne vys nez v Nemecku. Pri soucasnem nastaveni to bude za 12-15 let to bude pres 60% rozpoctu, to se neda ufinancovat. Pokud nenajdeme ropu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 6 hodinami, Roman I. napsal: Kucí, proč na webu Slovanu Bratislava se nedá dočíst, že parta belasích včera rupla s Dynamem Moskva? Vždyť to musel být prima přáteláček, ťuknout si to, pohodinda, super příprava. Romane, vzpomněl jsem si na tebe hned včera, když Kmotrik začal to utkání obhajovat a seděl jsem si na rukách ( par kamarádům ze Slovenska jsem z hecu napsal, ze se za ne stydím, i když vím, že Fica nevolej a Slovan mají rádi asi jako ja Spartu :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 10 minutami, chuckie2 napsal: Ne ze současné hodnoty tedy musi byt prumerny duchod nekde idealne pod urovni 30% prumerne mzdy. Ted je pres 45. Nominalne vys nez v Nemecku. Pri soucasnem nastaveni to bude za 12-15 let to bude pres 60% rozpoctu, to se neda ufinancovat. Pokud nenajdeme ropu. Muzu se jen optat kolik ti je let? Ja jen abych věděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Průměrná mzda za 2023 se odhaduje kolem 40 000 Kč, 30% z toho je 12000, dá se za to žít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 3 minutami, kuncák7 napsal: Muzu se jen optat kolik ti je let? Ja jen abych věděl. Taky by mne to zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Námitka, věk žalovaného nesouvisí s neschopností státu ufinancovat svou politiku placení provozu penězmi na dluh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 2 hodinami, tmx napsal: Námitka, věk žalovaného nesouvisí s neschopností státu ufinancovat svou politiku placení provozu penězmi na dluh. Námitka se v tomto případě zamita, neboť vysvětluje mnohe ( bohuzel ne gro tvé námitky, s čímž musím souhlasit ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 3 hours ago, Tobi said: Taky by mne to zajímalo. Jak souvisi vek s matematikou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 3 hours ago, Kapo said: Průměrná mzda za 2023 se odhaduje kolem 40 000 Kč, 30% z toho je 12000, dá se za to žít? Musis mit nasporeno + jiny pilir treba. To ale neni podstatne. Podstatne je, ze se to mhsi stat a stane. Cim driv tim lepe. Jina cesta neni a nebude. To je matika. To se clovek muze na hlavu stavet ale jinak to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 3 minutami, chuckie2 napsal: Jak souvisi vek s matematikou? Souvisí s tvým názorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se