Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, miguel napsal:

Kks, som necakal, ze tu budem diskutovat na takejto urovni. Ja, stary Cechoslovakista, sa toho dozijem. Jeden drista o nejakom kalifate, druhy vytahuje kolaborantsky Slovensky stat. Chlapi, Masaryka so Stefanikom na Vas a poriadny kopanec do rici k tomu!

Mne nevadi, ze se Fico bratrickuje s Putinem, byl radne zvolen, je to vule slovenskeho lidu, budiz.. Kdo vi, jak konecne dopadneme my. Co je ale moralne a lidsky za hranou jsou ty okolnosti, jde o clena NATO a EU, z techto organizaci bez ostychu cerpa veskere vyhody, finance, dotace, pri kazde prilezitosti proti nim zaroven ale vystupuje, utoci. Jejich kritika se stala prostredkem pro zisk politickych bodu a hlasu. Slovensko s novou politickou garniturou lze povazovat, bohuzel, za bezpecnostni riziko 🫣 Uz to prestava byt legrace.. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Súhlasím. Som veľmi sklamaný s tejto situácie. Politika ma hnevala posledné roky veľa. Nevidel som riešenie na nápravu a rezignoval som.  No takéto politické kroky ma nútia viac a viac rozmýšľať nad migráciou... Nádej na nápravu je mizivá... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...