Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 2. 2025 v 20:47, snoblak napsal:

A take se priznam, ze jsem tu uz 15 let a nebyl jsem schopny dat 50 prispevku, abych mohl inzerovat. Jsem proste radeji ctenar a nemusim se uplne aktivne zapojovat…

Takze bych ted rad nekde rozumne splnil tento pozadavek a pak mohl inzerovat mezi doufam jeste gentlemany a ne dementy z Bazose…

Diky.

Rozšířit  

Takze to nebyl zdejsi kolega?

Odesláno

Priznam se, ze nevim. Kontakt byl pres bazos a mam jak cislo, tak jmeno. Ale nick si udela kazdy jak uzna za vhodne.

Ja to nechci nejak reklamovat, vsichni jsme tak trosku blazni✌️😁

Treba si to mozna precte, chytne se za cumak a priste se uz zachova jako hodinkovy gentleman. Jinak jako se gentlemani chovaji tady k hodinkam a vsemu okolo nich, verim ze se tak chovaji i ke vsemu ostatnimu venku mimo forum😅 

Odesláno
  V 28. 2. 2025 v 17:38, sery.vlk napsal:

Můžeš pojišťovně nahlásit nesrovnalost, správně se měla vykázat položka "Minimální kontakt lékaře s pacientem", tam je úhrada cca o 20 Kč nižší.

Rozšířit  

A proč bych to dělal? Je mi to úplně jedno, když to nevadí pojišťovnám, tak mě už vůbec.

Moje reakce byla na to, že "ambulance prej nejsou nenažrané"

Odesláno
  V 28. 2. 2025 v 22:37, geometr napsal:

Ty tramvaje nemaj ty kamery vevnitř alespoň se záznamem na smyčku?

Rozšířit  

Jasně, že tam jsou kamery s několikadenním záznamem, jak uvnitř, tak vně vozu.

Jestli narážíš na tu včera omílanou kauzu, tak byť jsem tam nebyl a nic o tom nevím, tak vím přesně co se událo a rozhodně nešlo o nějakou ušpiněnou sedačku.

Malej smrad stál na sedačce a bouchal do přepážky mezi cestujícíma a řidičem. (děti do toho běžně kopou, jezdí si po tom autíčkama, báby do přepážky klepou hůlkou a neklidní lidé cvrnkají prstem)

Tohle se dá vydržet tak dvě zastávky, protože v kabině řidiče to je jako, když sedíš v sudu a někdo do něj mlátí klackem. A v tomhle bordelu musíš řídit a dávat pozor co se děje.

Řeším to dvakrát do týdne, a pokud tam je normální rodič a né kunda, tak to pochopí.

Za mě závěr, že to přepálila autorka videa zveřejněním, přepálil to i řidič, ale mám pro to pochopení.

No a vrchnost, která o té práci ví úplný hovno, protože sedí v kanceláři se politicky zviditelnila.

Konec kauzy, zejtra po tom neštěkne ani pes, akorát jeden člověk přijde zbytečně o práci.

• Dát hlas 2
Odesláno

Pujdu nejspis proti proudu, ale myslim, ze to v Bilem dome Zelensky dosral. Z toho co bylo uverejneno v mediich to dosral v podstate od uplneho zacatku rozhovoru. A jak si potom zkrizil ruce...a rikat na americke pude co americani pociti...Muj nazor je, ze tento clovek by v zadnem pripade amikama jednat nemel.

Vsechno je to jeste umocnene jesitnosti Trumpa a vzajemnymi antipatiemi z minulosti, minimalne od r.2019.

Odesláno

Hoši, to dopadne tak, že Evropa půjde proti Rusku sama a nakonec budeme zleva i zprava "osvobozeni" a máme tady marshallův plán II. 

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Jako fakt si nedělám iluze, že lidé/agresivní primáti za posledních osmdesát let nějak zmoudřeli. Ba naopak. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Bych navrhoval, aby každý, kdo má co činit a rozhodovat na základě volby o chodu společnosti a nejen tam, absolvoval psychologické testy neb mně přijde, že těch psychopatů, sociopatů a podobných je tam přehršel, slušného snad nenajdeš. Je to jen výkřik a povzdech nad stavem společnosti.

Odesláno
  V 1. 3. 2025 v 7:00, vzduch napsal:

Bych navrhoval, aby každý, kdo má co činit a rozhodovat na základě volby o chodu společnosti a nejen tam, absolvoval psychologické testy neb mně přijde, že těch psychopatů, sociopatů a podobných je tam přehršel, slušného snad nenajdeš. Je to jen výkřik a povzdech nad stavem společnosti.

Rozšířit  

Slušnej člověk a slušná politika-to nefunguje.

Odesláno

Pro takovou roli je urcita mira psychopatickycho profilu nezbytna. Je dobry, kdyz se to spoji s inteligenci a hodnotama. Filtrovani na vstupu do funkce je blbost, jakkoliv to vypada smysluplne. Pres vsechny Babise a Trumpy jeste nikdo nic lepsiho nez volby nevymyslel.

Odesláno
  V 1. 3. 2025 v 5:29, ATOM napsal:

Pujdu nejspis proti proudu, ale myslim, ze to v Bilem dome Zelensky dosral. Z toho co bylo uverejneno v mediich to dosral v podstate od uplneho zacatku rozhovoru. A jak si potom zkrizil ruce...a rikat na americke pude co americani pociti...Muj nazor je, ze tento clovek by v zadnem pripade amikama jednat nemel.

Vsechno je to jeste umocnene jesitnosti Trumpa a vzajemnymi antipatiemi z minulosti, minimalne od r.2019.

Rozšířit  

Nic nedosral.

Je to šéf národa, který dostává děsivě na prdel, makají tam s tím, co dostanou zvenku anebo co si v mezičase stihnou vyrobit/opravit, přijel se domluvit na něčem, co s ohledem na Donaldovu náturu velmi těžko lze považovat za super výhodné pro UA...a ti grázlové ho v přímém přenosu vyjebou a nařídí mu, aby si nechal rozebrat sklady, jinak že pojde sám a bez jakékoliv pomoci.

Svět se mění a Ukrajina je jedna z prvních, kdo v něm otevřeně ukazuje obrovské koule - sice se můžeme dohadovat, že nemají moc na vybranou, ale taky by to šlo jinak - dávno se mohli nechat poklidně převálcovat a zabrat, s přístupem, který ve světě donedávna panoval, by si toho nikdo ani nevšiml.

• Like 3
  • Díky 2
  • Dát hlas 9
Odesláno

Rozhodne historie... pokud to dobre dopadne, tak bude oslavovan jako hrdina... pokud to dopadne spatne, tak dostane naveky nalepku zdrzovace a valecneho stvace...

Obavam se, ze se blizi doba, kdy si musime rict, co dal s trumpem.. zdali mu budeme lezt do zadku, jak on ocekava, protoze silna amerika, nebo rekneme ne a pojedeme podle svych predstav...

P.s. a neni nerealny scenar, ze jednou trump rekne, ze ho stredni evropa nezajima...

Screenshot_20250301_091419_X.thumb.jpg.078dbcc22ac61acea19454e1949a70c7.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...