instant Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března kto mate X, odporucam precitat komentare, tie su neobvykle vyzivne .
hinkle Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března V 4. 3. 2025 v 13:09, petr_cha napsal: To nebude prevraceni naraz.. ale vysledek dlouhodobeho ruskeho hybridniho tlaku.. tohle proste umej.. vytrvale a dlouhodobe... a ted sklizej ovoce.. ...a Donald (Krasnoj) uz zacinam snad verit, ze je vod tech osmedesatek fakt s kgb ve spolupraci... Rozšířit Usa postavily energetickou politiku na dovozu ruskeho plynu? Mozna by stalo za to, zemest pred eu prahem..
petr_cha Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Celosvetoveho tlaku na vice frontach.. gerhard.. donald... atd atd...
Lynx12 Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března (upraveno) TWL, tak je to jen debil nebo ruskej agent... Nedávno školil JD Vance Evropu o svobodě slova... Upraveno 4. března uživatelem Lynx12 1
maama Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března V 4. 3. 2025 v 19:27, instant napsal: kto mate X, odporucam precitat komentare, tie su neobvykle vyzivne . Rozšířit A o cem ty komentare jsou? Jakoze od MAGA blaznu, ze neberou ani tohle polibeni prdele, nebo od Ukrajincu, ze neni dobry prijimat minerals deal bez bezpecnostnich zaruk?
instant Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března V 4. 3. 2025 v 19:36, hinkle napsal: Usa postavily energetickou politiku na dovozu ruskeho plynu? Mozna by stalo za to, zemest pred eu prahem.. Rozšířit ten nalavo ma prezyvku teflonovy Mark (Rutte). Zjavne sadla..
Radek124 Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Dump a zákeřné opouštění spojenců? Vždyť právě to je jeho "modus operandi" - 2019 syrský Kurdistán (ve prospěch Erdogana), 2020/21 Afghánistán (ve prospěch Talibanců), 2025 Ukrajina (ve prospěch Putlera) - samé prima partie. Soudruzi Kim a Si už se těší na výprodeje dalších pozemků, protože ve skutečnosti to je to jediné co bezcharakterní realitní tunelář vidí za krachujícími farmáři. Nechci být špatný prorok, ale i na místě Izraelců už je možná na čase "diverzifikovat spojenectví", než si ten chuj ve sprše vzpomene že mu Gazu do "osobního panství" neprodali s dostatečným vděkem a ochotou...
Gustaf Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března (upraveno) Ty Burešovi tu cestičku úplně zametají.... https://www.novinky.cz/clanek/domaci-poslanci-prehlasovali-prezidenta-platy-jim-porostou-skoro-o-7-procent-40511605?fbclid=IwY2xjawI0vihleHRuA2FlbQIxMQABHUr3G8ExolQTBGkH1Iu4HgzvThfTaHjEgppyIm_1635n3vc1GQMbalzNQQ_aem_zx2pDU-QuvkqCwF3VCFiHw Upraveno 5. března uživatelem Gustaf
chuckie2 Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Kdyby jste někdo chtěli něco opravdu neveselého, ale od velmi informovaných lidí...ten podcast je super dobrý. Prohlášení Merze, ale i úvahy Norska, Dánska a UK to dost podporují vč Francie. Výsledek je ten, že jsme dost v prdeli. Dtto další navýšení v Polsku... ale vypadá to, že se Evropa snad lehce probouzí ale možná to bude fakt dost neveselé a reálně je bezpečí v Evropě pryč.. Tak tady:
ATOM Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března V 4. 3. 2025 v 22:11, Lynx12 napsal: TWL, tak je to jen debil nebo ruskej agent... Nedávno školil JD Vance Evropu o svobodě slova... Rozšířit Cibulka je bourák 2
ragu Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Cibulka je zosobněním rčení - I rozbitý hodiny dvakrát denně ukazují správnej čas. 3
Conrad Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března V 5. 3. 2025 v 5:19, Gustaf napsal: Ty Burešovi tu cestičku úplně zametají.... https://www.novinky.cz/clanek/domaci-poslanci-prehlasovali-prezidenta-platy-jim-porostou-skoro-o-7-procent-40511605?fbclid=IwY2xjawI0vihleHRuA2FlbQIxMQABHUr3G8ExolQTBGkH1Iu4HgzvThfTaHjEgppyIm_1635n3vc1GQMbalzNQQ_aem_zx2pDU-QuvkqCwF3VCFiHw Rozšířit Babiš nemusí dělat vůbec nic jen se dívat, vše pro něj zařídí koalice, nyní asi budou na řadě poplatky z mobilů 1
Gustaf Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března V 5. 3. 2025 v 7:34, Conrad napsal: Babiš nemusí dělat vůbec nic jen se dívat, vše pro něj zařídí koalice, nyní asi budou na řadě poplatky z mobilů Rozšířit Jako já to nechápu.... Bureš to stejně asi vyhraje, a ten by pak udělal pak to samý. Proč se kua řežou pořád do vlastní nohy. Nebo už ví, že jsou bez šance, tak to pro jistotu přehlasovat už teď? Samozřejmě, že ano sekta hyka taky blahem, že budou mít přidáno. Dávat na dobročinné účely to asi nebudou, když hlasovali proti. A je to neskutečná voda na jejich mlýn.... 1
Ajaj Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března jsem zvědavý na Kanadu, jak to ustojí. Jestli jim ten magor fakt bude sázet reciproční cla stylem “dal jsem ti 25%, tys mi to vrátil, tak tady máš dalších 25 navrch”, tak to Kanada nemůže ustát a lehce se jim zhroutí celá ekonomika. A vůbec nechápu o co mu jde. Kompletně je rozebrat a pak skoupit po částech
YPO Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března V 1. 3. 2025 v 16:30, geometr napsal: A to si můžu kde chci, koho chci natáčet a pak to veřejně vystavovat na netu? Rozšířit Agresivní tramvaják má naději na odškodnění
ohrenstein Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března V 5. 3. 2025 v 8:07, Ajaj napsal: jsem zvědavý na Kanadu, jak to ustojí. Jestli jim ten magor fakt bude sázet reciproční cla stylem “dal jsem ti 25%, tys mi to vrátil, tak tady máš dalších 25 navrch”, tak to Kanada nemůže ustát a lehce se jim zhroutí celá ekonomika. A vůbec nechápu o co mu jde. Kompletně je rozebrat a pak skoupit po částech Rozšířit Chce anektovat Canadu.
instant Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března V 5. 3. 2025 v 8:07, Ajaj napsal: jsem zvědavý na Kanadu, jak to ustojí. Jestli jim ten magor fakt bude sázet reciproční cla stylem “dal jsem ti 25%, tys mi to vrátil, tak tady máš dalších 25 navrch”, tak to Kanada nemůže ustát a lehce se jim zhroutí celá ekonomika. A vůbec nechápu o co mu jde. Kompletně je rozebrat a pak skoupit po částech Rozšířit to podstatne v slovnom spojeni "trade war" je to druhe slovo.. vacsina ludi to nema tak spojene. Ale je to druh vojny, len je vedena peniazmi. takze o to mu ide. Imperium sa ruca, a skor nez sa zacnu v Amerike zrat medzi sebou, okradnu este vsetkych koho mozu. A najjednoduchsie je okradnut rodinu, kamaratov - proste tych ktori ti veria alebo nemaju inu moznost.
hinkle Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Morálka má v mezinárodní politice význam jen potud, dokud je podložená silou. EU již sílu nemá a může si za to sama. Úřednické tetky s mesiášským komplexem tu systematicky likvidovaly těžký průmysl Green Dealem, skrze ESG škrtily financování zbrojovek, takže přes všechny statistiky HDP dnes EU jako celek není schopna vyrábět ani polovinu tanků, co chudé zaostalé Rusko. EU si až příliš zvykla, že může kašlat na vlastní obranu, protože Američané budou za ní tahat kaštany z ohně, a Evropa bude ještě mistrovat, jak je tahají blbě. Bylo jen otázkou času, kdy někdo v Americe bouchne do stolu a prohlásí, že tahle hra skončila. A ten někdo byl Trump. Vaše nenávist k Trumpovi je jen projevem frustrace, že hrozně chcete, aby někdo pomohl Ukrajině, a ten někdo se ne a ne objevit. EU toho není schopná a Amerika nechce. A protože je těžké vinit EU, kterou jste tu léta podporovali, udělali jste si z Trumpa obětního beránka. Křičet Trump je blbec! je snadnější nežli si přiznat, že jsem podporoval nadnárodní organizaci, která z bývalé světové velmoci udělala slepenec noname zemí, jejichž požadavky už nikdo neposlouchá. Trump je jen syndrom. Syndrom slabosti EU. Nenadávejte Trumpovi, že už nechce pomáhat. Nadávejte EU, že způsobila, že kvůli ní nejsme schopni pomoci Ukrajině sami. 1 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se