Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 3. 2025 v 8:32, African napsal:

V ČR se úplně přestali řešit tvrdé drogy a tím i rapidně roste i kriminalita mladistvých... samozřejmě za vším stojí vláda a jejich škrty. U nás šňupou perník už i žáci na gymnáziu, a učitelé bezmocní, ba naopak mají strach něco nadhodit aby je pak rodiče nepopotahovali po soudech jak se již už jednou stalo. 

Rozšířit  

zrovna včera jsme o tom mluvili s naší nejmladší - třeťák na střední. Většina třídy jede v liftech, kratomu, kouří cigára, elektronický cigára jsou módní doplněk, tráva o víkendech. Pár jedinců šňupe koks.

A to nejsme ani okresní město v prdelákově.

Odesláno
  V 28. 3. 2025 v 8:57, gunman napsal:

zrovna včera jsme o tom mluvili s naší nejmladší - třeťák na střední. Většina třídy jede v liftech, kratomu, kouří cigára, elektronický cigára jsou módní doplněk, tráva o víkendech. Pár jedinců šňupe koks.

Rozšířit  

Průser je, že většinou se to v těch našich prdelákovech všechno vaří. U nás byl zátah na varny dvakrát do roka, teď nikdo neviděl čtyři roky kuklu.... prostě a opět, naše vláda totální chaos a neschopnost cokoliv řádně řídit 😤

Odesláno

Rozšířit  

Mladí v tom nevidí nebezpečí, škola zavírá oči, aby se na ni špatně nenahlíželo, že je něco špatně, rodiče často nevidí, nemají tu zkušenost a někdy to končí průserem. To jsou zkušenosti z blízkého okolí. Je to hlavně o výchově, komunikaci, vzájemné důvěře, kolektivu, prostředí, nastavení hodnot, zájmů, koníčků,... Holka mi jde příští rok někam na střední, trénuje 4x týdně, o víkendech zápasy, výsledky ve škole výborné, věřím ji, ale "kontrola" (bdělost) musí být!!! Část svého života jsem se v této oblasti pohyboval, mnohdy to nebyly pěkné příběhy, ale někdy se to srovnalo. 

Odesláno

Fakt jako Fiala aktualne muze za kokain?

Neni to tim, ze dneska mlady uz tak nechlastaj.. tak to nahradili timhle..

Uzivani drog jsou spise dlouhodobe trendy...

https://www.dataozdravi.cz/temata/clanky/drogy/trendy

Ps.z nasi tridy zakladky (koncili jsme 1990) je uz dost let jeden pod drnem na drogy, 3-4 dlouhodobi uzivatele.. rockeri (nebo spis pankaci tehdy).. okresni mesto..jak jsem vubec mohl dospet a zacit pracovat..

Odesláno

Většina třídy jede v liftech, kratomu, kouří cigára, elektronický cigára jsou módní doplněk, tráva o víkendech. Pár jedinců šňupe koks.

Rozšířit  

Mě by spíš zajímalo, kde na to berou peníze. Pravděpodobně od rodičů, když jsou stále na svobodě. 

Zavřít kohoutek a je po prdeli.

Já čtrnáct let nekouřím, protože mi bylo už úzko dávat prachy za cigára a to stály 70 korun. Dnes bych prohulil desítku měsíčně.

Odesláno

Rozšířit  

Co to je lift? Kde se to dá koupit?

Odesláno

Aha, tak to sem take neznal, dekuji za osvetleni. Jinak kdyz deti nebudou mit duvod placat si na realitu filtr, nebudou mit potrebu fetovat. Kdyz je budete ucit objevovat realitu a k ni se adaptovat = ucit se, nebudou mit potrebu adaptovat okoli (realitu) tim ze na ni nanesou filtr. Drogy max zkusi aby je poznali, ale nezustanou u nich. Drogy nejsou problém a nikdo je nikdy nevyřeší, sorry.

Odesláno
  V 28. 3. 2025 v 10:35, AndyAaron napsal:

Ja taky uplne cumim, za co vsechno vlada muze. To by museli delat micromanagement jak prase…

Rozšířit  

Samozřejmě že může, protože boj s drogami má každá vláda na prvních příčkách jelikož s tím souvisí nadměrná kriminalita a nespokojenost občanů. Nebo si opravdu myslíte že češi mají větší chuť na fety než třeba Rakušáci nebo Švýcaři, nebo víc peněz na nákup? 😆 Nedávno jsem psal jak mi kámoš z kriminálky vyprávěl, co věcí se přestalo řešit, výroba drog je jednou z nich, a bum, jsme opět na prvních příčkách EU. Čekám jen kdy padne oblíbená fráze, za to může Babiš 😂

Odesláno
  V 28. 3. 2025 v 10:07, petr_cha napsal:

Neni to tim, ze dneska mlady uz tak nechlastaj.. tak to nahradili timhle..

Rozšířit  

Není, hlavní důvod je že drogy jsou dostupnější než kdykoliv předtím a to defakto kdekoliv. My jsme desetitisícové město a seženeš cokoliv v řádu několika minut.

Odesláno

Ja bych treba cekal, pokud se budem bavit treba konkretne o Usti, ze Ustecky kraj ma sve vedeni. A k tomu tam je Krajske reditelstvi policie CR, ktere ma vydefinovane rizikove oblasti a plan minimalne na strednedoby horizont. Kdyz me trapi drogy, tak bych cekal, ze s tim mistni policie muze neco delat z vlastni iniciativy. A krajske vedeni zase osvetu atd.
Prece kvuli tomu nemusi zasedat vlada a Fiala nebo Rakusan pak blahosklone pokynou k akci v urcitem meste nebo v urcite ctvrti.
Ale treba si to predstavuju moc logicky…

Odesláno

Ústecký kraj má proti republikovému průměru jak vyšší nezaměsnanost, tak třeba pod hranicí chudoby tam existuje 17,5 % lidí. Etnikum tam bude asi taky kapánek divočejší. Asi tam bude strukturálně něco špatně třeba už několik dekád. KŘPČR se může rozkrájet, ale bude řešit těžko následek když příčiny jsou jinde. Ti mají problém sehnat lidi co by šli něco takového vůbec dělat. 

Odesláno

Tak stejne tak vařil i tehdy, buď v klidu. Jen jsi o tom nevěděl 🙂 Ja jsem vyrůstal v devadesátkách na vesnici a pak malým městě a všude bylo všeho dost. A taky jsme ochutnávali, stejně jako dnešní děcka 🙂 

Odesláno (upraveno)

A pozor, to se nebavíme vo chlastu, kterej je v podstate tvrdá droga a tehdy byli všichni zlití imrvére. To dnešní děcka uz neznaj, protože rozhodne tolik nechlastaj.

Upraveno uživatelem Frantik
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...