H-B Odesláno včera v 21:40 Nahlásit Odesláno včera v 21:40 před 44 minutami, martar napsal: Teda v mým oboru (a myslim že ve většině odborných oborů) se fakt na pány při osobní nebo webové konverzaci při zmiňování zdrojů nehraje. A v připadě, že ten autor spáchal nějaké zásadní dílo, vynechává se nejen "pan", ale i ta "kniha". Takže třeba já se dívám do Nelsona, do Eschmeyera, do Koningse... ornitolog se dívá do Collinse atd... * a fakt to není projev neúcty... naopak... většina z kolegů by byla potěšena, kdyby se někdo zas díval "do nich" Tady spis nekdo nekomu sahl na svaba..
Bert Odesláno před 19 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 19 hodinami Pánové, děkuji za Vaše názory. Jsem nyní v ranním spěchu a už jen na mobilu. K nastálé situaci se (sem do vlákna Žumpa) vyjádřím v průběhu dnešního dopoledne.
Bert Odesláno před 14 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 14 hodinami Pánové, následující řádky jsou určeny především Vám, kteří jste zde ve vlákně reagovali na rozdané bany členům @gentiana a @Fade. Jednotlivě: Člen gentiana nedostal ban za to, že Davida Krause neoslovuje pan Kraus, ale za pejorativní reakci obsahující slovní spojení "páně Krausovu" .... Za tímto týdenním banem pro borce, kterej je drzej jako lázeňská veverka, si pevně stojím, a jakákoli změna není k diskuzi. Při zmínce o důvodu banu prosím dva z vás, viz. předchozí příspěvky, abyste četli pozorněji, než si uděláte závěr kdo, co, proč a zač. Nyní k členovi fade. Řekl, respektive napsal, že bude mlčet a nemlčel. Dnes uznávám, že je jeho právo něco říci, a posléze toto odvolat. Proto: uznávám, že má reakce byla přehnaná, a s členem fade nyní budu v komunikaci po emailu, jestli přijme ukončení banu, smazání banu, atd.
poiuz Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Odesláno před 13 hodinami Pan @Fade bude muset políbit prsten. 2
Tikal Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Odesláno před 13 hodinami před 6 minutami, poiuz napsal: Pan @Fade bude muset políbit prsten. Ctím to, že jsme v žumpě, ale tohle je už opravdu zbytečný troling...
Bert Odesláno před 13 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 13 hodinami před 9 minutami, poiuz napsal: Pan @Fade bude muset políbit prsten. Ne. Napsal mi docela chytrej text, a já jej požádal o tlf hovor. Tím bych vysvětlování ukončil. No a k @poiuz ... no, co na to říct.
Bert Odesláno před 10 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 10 hodinami S @Fade jsme si právě po tlf věc vysvětlili. Kombinace nepochopení toho, kdo s kým zrovna komunikuje, a mých "koltů proklatě nízko" je urovnána. Nejen mezi Fade a Bert, ale i s dopadem na Chronomag. Fade je zpět. Vzkazuji @poiuz, že Fade opravdu nemusel políbit prsten. 4 1
M.K. Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami před 5 hodinami, Tikal napsal: Ctím to, že jsme v žumpě, ale tohle je už opravdu zbytečný troling... Jak jako zbytečný..? O kousek blíž prodejnímu vláknu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se