Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 10 hodinami, Chronař napsal:

Svět je nebezpečný místo pro život, to se ví.

Nejnenebezpečnější místo je nemocnice. Tam umírá nejvíc lidí 😄 

• Dát hlas 1
  • Odpovědi 19,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ten článok o manipulácii je veľmi slušnou ukážkou manipulácie na rovnakej úrovni, ktorú kritizuje. Nie že by to bolo odveci, ale tieto veci treba čítať s porozumením.

Odesláno
před 4 hodinami, wawrik napsal:

Ten článok o manipulácii je veľmi slušnou ukážkou manipulácie na rovnakej úrovni, ktorú kritizuje. Nie že by to bolo odveci, ale tieto veci treba čítať s porozumením.

Myslím, že  gro medií je poplatných vládnoucí garnituře ať již je jakákoliv

Odesláno
Mám jednoduché pravidlo: Když se někdo ohání "zdravým rozumem"( a tím vším co pod ten pojem chce skrýt) tak jsem velmi ostražitý.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odesláno
před 1 hodinou, Ajaj napsal:

tak Nečas se rozvádí….a taková láska to byla. Dávál jsem mu víc než “sexy mozku” ….

Když není sexy mozek, ale jen ta funkce...

Odesláno

NO dobře, ale to neznamená, že kvůli tomu má padnout vláda.

V normální zemi, pokud se milenka ministerského předsedy chová jako kráva, přijde ředitel nějaké té ne úplně veřejné služby za panem předsedou, a domluví mu, aby dotyčné domluvil. Uznávám, že zde nastala komická situace, protože když chtěl P.N. zřezat J.N. , ona zřezala jeho.

Ale aby kvůli tomuhle a pár nezdaněným kabelkám z Pařížské se moci a vlády chytil Ušoplesk, to je trochu moc ....

• Dát hlas 5
Odesláno

@Bert Souhlas, byl to jen povzdech. 

Problém byl, že milenka úkolovala PN a zároveň jednu z neveřejných služeb. Chybou PN tudíž bylo, že byl slaboch.

Mě překvapili i ti vojáci, kteří se do toho nechali zatáhnout. Nebyli to žádné ořezávátka. No je to smutné.

Trochu mě děsí, že jsme možná svědky podobného scénáře u současné vlády. Petr Fiala mi příjde podobně nerozhodný/slabý jako Nečas. 

Odesláno
Před hodinou, Bert napsal:

NO dobře, ale to neznamená, že kvůli tomu má padnout vláda.

V normální zemi, pokud se milenka ministerského předsedy chová jako kráva, přijde ředitel nějaké té ne úplně veřejné služby za panem předsedou, a domluví mu, aby dotyčné domluvil. Uznávám, že zde nastala komická situace, protože když chtěl P.N. zřezat J.N. , ona zřezala jeho.

Ale aby kvůli tomuhle a pár nezdaněným kabelkám z Pařížské se moci a vlády chytil Ušoplesk, to je trochu moc ....

Já se nebavím o vládě (tam souhlasím) ale o Nečasovi jako premiérovi. Když ho někdo nedokáže udržet v kalhotech, když je v kanclu, tak ať tam nechodí. A čím výše ten kancl je, tím striktněji to vidím

• Dát hlas 4
Odesláno
před 18 minutami, juk napsal:

Hele je to tu skvělý, o tom žádná (bez ironie) a myslím, že chybí opravdu málo aby to tu bylo dokonalý, vpodstatě jen trochu chytřejsí a odvážnější politici. 

• Like 1
Odesláno

Někdo by to zařadil do vlákna: Co mne dnes potěšilo, ale protože následující řádky mají i politický podtext, dám to v souladu s pravidly sem.

Bohatí lidé na své narozeniny pořádají opulentní ohňostroje. Já jsem však jen chudý žid, a přesto mi IDF na mé dnešní narozeniny vystrojila skvělou světelnou show v Bonabu, Teheránu, Natanzii, Araku, Isfahánu, Búšehru, Bandar Abbásu, a několika dalších lokalitách v tom zasraným Iránu ..... Pánové, děkuji.

• Haha 3
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...