Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

@geometr Hele k těm batohům.. tak je to bágl za jednotkovou cenu cca 1200 Kč pro záložáky, samozřejmě že se to šije v Číně, kde jinde. Tedy, ještě třeba v Bangladéši nebo Vietnamu no:) Protože to očividně nechtěli mít dva měsíce na moři, tak to poslali rychlejc po železnici a tam se Rusku nevyhneš. Mno a to, že na nich reklamovali přezky.. nevim, nějak tam žádnej moc škandál nevidim:)

Já nezpochybňuju že je na ministerstvu obrany bordel a že se ledacos úplně nepovedlo (třeba ty neprůstřelný vesty/pláty sem moc nepochopil, ty drahý Supacaty maj asi nějaký vysvětlení, ale nechápu, proč ho do nás teda neperou horem dolem..), ale jinak prostě ,možná naivně, chci věřit minimálně armádním expertům, že tušej, co dělaj.

Upraveno uživatelem Micey
  • Odpovědi 19,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

V těch veřejných zakázkách jsou velké tlaky, lobbisté, a někdy bohužel i úplatky. Nedělám si velké iluze o nestranném a odborném rozhodování, takže ty experty bych nepřeceňoval.

Odesláno
Tak polaky jedno sestreleni dronu vyslo tusim na 400k USD jak jsem rano nekde slysel v podcastu
Vsak to ukrajinci uz taky sestreluji vsim moznym.. videl jsem snad i kanony na praskovacim letadlu... a Ukrajina uz nabidla Polsku zkusenosti...

Z vojenského hlediska takova provokace nedává smysl.. protivnik se naopak vcas zamysli co a jak... mi to prijde spis jako provokace politicka.. zasevat chaos.. uz jen kolik lidi bylo schopno (nejen u nas) napsat, ze to byly asi ukrajinske drony.. ze si za to Polaci muzou sami.. ze jsou vsichni unaveni valkou.. a at se to nejak to... zazehli.. proste jen a jen zasevat chaos... a to bohate staci.....

... v te včerejší politicke diskusi na ct24 Brabec z ANO: vy furt jen strasite valkou.. ja mam maleho kluka a on se pak boji, nestraste furt tou valkou.. nechte toho... a vo tom to je.

Odesláno

S tema germánskejma tankama je to dost ostudný. Za dobrejch časů naseho prumyslu jsme naopak my zasobovali wermacht. A teď? Co to jako bude? Pz.KpW. VII.(t)?

Ni nic, dáme si radši veselou písničku...

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DZB2RTGIYTTM&ved=2ahUKEwjJ3duF29OPAxXgVPEDHeelLAgQwqsBegQIEhAE&usg=AOvVaw0OUoiR2G0akO7Ez0WS1vdY

Odesláno (upraveno)

Tak koupily se třeba vipery, pvo spyder a další akvizice. Ono je to těžký - teď je válka 600 km od hranic a pořád máš tady velkou vlnu odpůrců zbrojeni. Před 2022 by byla politická sebevražda rozjíždět drahé nakupy techniky, na to je běžná společnost citlivá. Bohužel. 

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno
před 12 hodinami, petr_cha napsal:

Tak ted uz tomu vubec nerozumim, ale ani me to neprekvapuje... USA sankce na Rusko nebudou, protoze zli madari kupuji ruskou ropu?

Já tomu všemu taky nerozumím,pořád ze všech stran člověk slyší sankce a sankce a rusáci jedou jak pověstná sborná.

Odesláno
před 9 minutami, petr_cha napsal:

Jedou jak povestna sborna? Myslis tu tridenni zvlastni operaci, co trva jiz ctvrtym rokem?

To ne, myslím hokejisty.

Odesláno

V Gaze jsem byl před pár lety, řekněme “pracovně”. Tak stažený zadek jako před Hamasem jsem neměl ani na misích v Afu za Taliba. Myslím, že by těm vlajkonošům prospěla možnost tam jít realizovat jejich ideály v praxi…

Sent from my iPad using Tapatalk

• Dát hlas 8
Odesláno
V 12. 9. 2025 v 16:37, petr_cha napsal:

Z vojenského hlediska takova provokace nedává smysl.. protivnik se naopak vcas zamysli co a jak... 

Cvičení Zapad 2025, sosají info o schopnostech detekce

Odesláno

Právě přes nás prolétává směrem Polsko docela velká skupina bojových vrtulníků... není to moc příjemný pocit 😬

Odesláno

Jo, je to nahovno. A Polsko asi kapku mlzilo, cimz nakonec tem proruskejm dementum trochu nechtene nahralo.. Kdyby se rovnou reklo “sorry, chyba”, je to cistsi a jasnejsi. I kdyz i za tohle muzou 100% rusaci, uz to bude zit svym zivotem..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...