YPO Odesláno středa v 13:59 Nahlásit Odesláno středa v 13:59 Dyť je to pořád dokola, jenom kecy a nic nejde. Kdo má zkušenost s prací ukrajinců, tak ví, že nad nima musí stát ještě další člověk aby ta práce jakžtakž vypadala. To je řemeslo "braň se". 1 2
petr_cha Odesláno středa v 14:05 Nahlásit Odesláno středa v 14:05 Nikdo ti je nevnucuje.. cela diskuse zacala o babisove prezentaci penez na dalnice a nasledne, kdo to bude stavet, az se zacnou lit dalsi miliardy, ktere se zachrani z tech tanku a f35.. zkus se oprostit od narodnosti a predsudku...
YPO Odesláno středa v 14:11 Nahlásit Odesláno středa v 14:11 (upraveno) před 6 minutami, petr_cha napsal: Nikdo ti je nevnucuje.. Ale vnucuje. Když něco potřebuješ udělat tak přijde českej namistrovanej týpek co všechno zná a umí s "30 letou praxí." Za 14 dní přijde parta už bez čecha, z batohu jim kouká chleba s máslem a načatá vodka. A peklo začíná..... Češi na práci už nejsou. Budeme se všechno naučit sami pokud to chceme mít udělaný pořádně. Upraveno středa v 14:12 uživatelem YPO 2
petr_cha Odesláno středa v 14:13 Nahlásit Odesláno středa v 14:13 Takze jakoze budeme rizene vychovávat deti zedniky? To uz zkousel trump, ze se maji nike zase sit v USA a ne ve vietnamu... myslenka udelam si a vypestuju vsechno sam neni udrzitelna..Ps. Ale uz jsme docela daleko od puvodniho tematu.. udajneho rozkradeni fodnu dopravy..
YPO Odesláno středa v 14:15 Nahlásit Odesláno středa v 14:15 před 1 minutou, petr_cha napsal: Takze jakoze budeme rizene vychovávat deti zedniky? To není potřeba, stačilo by kdyby někdo kontroloval, že ten řemeslník je skutečně řemeslník. 2
STRKKT Odesláno středa v 14:18 Nahlásit Odesláno středa v 14:18 před 5 minutami, YPO napsal: Češi na práci už nejsou. Budeme se všechno naučit sami pokud to chceme mít udělaný pořádně. To je, bohužel, realita. A nejen u nás. Díky Bohu za to, že naši migranti jsou od řemesla. Mohli by to být i kvalifikovaní pasáci koz a to je horší.
kuncák7 Odesláno středa v 14:31 Nahlásit Odesláno středa v 14:31 Před hodinou, odjinud napsal: Ideální kára pro ministra živ. prostředí, ne? Osobně si myslím, že od tohoto byla lehká pomoc už v zárodku ( jen tak zběžně koukám na dopravní značky u hradu a ..... ). No a když náhodou Hříbkovi prdne cévka, tak by pan Macinka i jako ministr čehokoli mohl parkovat tak max. v OC Anděl ( dalo by se ). Dal jsem si tu práci a vymejšlel,.........
odjinud Odesláno středa v 15:01 Nahlásit Odesláno středa v 15:01 No, jestli se tento fakt stane ministrem, tak bude parkovat kus vedle Tebe ve Vršovicích a Tobě treba u vas sveri ukol mu vypapirovat prekresleni parkovaciho stani u nich na parkovišti pred uradem, aby se tam vesel 1
Bert Odesláno středa v 15:30 Autor Nahlásit Odesláno středa v 15:30 Jasně, že Macinka je problém, ale osobně si myslím, že ne každý, kdo jezdí RAMem, má v hlavě úplně nasráno ..... 3 1
skalis Odesláno středa v 15:33 Nahlásit Odesláno středa v 15:33 (upraveno) Ten článek na seznamzpravy je debilní, ale o (ne)vkusu toho člověka to vypovídá. Tedy o (ne)vkusu Macinky dojet na Hrad RAMem, ne o (ne)vkusu majitelů RAMů obecně :). Upraveno středa v 15:34 uživatelem skalis
Bert Odesláno středa v 15:36 Autor Nahlásit Odesláno středa v 15:36 Ale vždyť já vím. A také vím, že Ty víš, proč se mne to tak nějak osobně dotklo 1
obrbobr Odesláno středa v 15:37 Nahlásit Odesláno středa v 15:37 před 1 hodinou, Bert napsal: P.S. Pokud to byl Tvůj pes, udělal jsi mi radost dvojnásobnou Tak v tomhle Tě zklamu, bohužel už není naživu, ale v určitém věku by si s tou vlajkou, jako s každým hadrem, který se k němu dostal, věděl rady... Většinou si z toho vytvaroval něco co potom "vojel". Takže to by bylo ještě lepší
Josef01 Odesláno středa v 15:43 Nahlásit Odesláno středa v 15:43 Když se podívám co nové, tak bych měl jít radši na pivo. Rusko je ve „fázi nula“ příprav na budoucí válku s NATO Už ani korunu z rozpočtu Ukrajině na zbraně, řekl Babiš Je čas vyškrtnout Česko ze seznamu rusofobních zemí, píší v Rusku 1 1
skalis Odesláno středa v 15:53 Nahlásit Odesláno středa v 15:53 Toz kdyz nas vyskrtnou z blacklistu, tak dalsi krok je jet nas osvobodit, ne? Jdu blejt… 1 1 1
Maro Odesláno středa v 18:14 Nahlásit Odesláno středa v 18:14 Úroveň kokotstvi dokládá i to, ze to auto mel jenom půjčené... tvl to nevymyslis https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/petr-macinka-auto-pickup-hrad.A251008_123549_domaci_pmk
marecenator Odesláno středa v 18:14 Nahlásit Odesláno středa v 18:14 před 3 hodinami, petr_cha napsal: Takze jakoze budeme rizene vychovávat deti zedniky? Kontrolory, je potreba vychovavat kontrolory, kteri kontroluji, jestli remeselnik je skutecne remeselnik. To da prece rozum.
kuncák7 Odesláno středa v 18:16 Nahlásit Odesláno středa v 18:16 před 2 hodinami, Bert napsal: Jasně, že Macinka je problém, ale osobně si myslím, že ne každý, kdo jezdí RAMem, má v hlavě úplně nasráno ..... před 2 hodinami, skalis napsal: Ten článek na seznamzpravy je debilní, ale o (ne)vkusu toho člověka to vypovídá. Tedy o (ne)vkusu Macinky dojet na Hrad RAMem, ne o (ne)vkusu majitelů RAMů obecně :). Řešíme tento konkrétní případ tohodle exotického zvířatka. Proti majitelům RAM nic nemám, jen mě zaujala tahle problematika ( nebavilo mě to, co mám přiděleno v práci ) a tak jsem si kreslil a vymyslel
Conrad Odesláno středa v 18:49 Nahlásit Odesláno středa v 18:49 Dějiny se opakují , příjezdy na hrad bývají kuriozní První vláda Andreje Babiše (jmenovaná v prosinci 2017) jela autobusem ISUZU Turquoise. Vláda Bohuslava Sobotky (jmenovaná v lednu 2014) rovněž přijela na Hrad autobusem.
STRKKT Odesláno středa v 18:51 Nahlásit Odesláno středa v 18:51 (upraveno) Uvidíme, jestli bude druhá vláda Andreje, kdo v ní bude a čím pojede na Hrad. Myslím, že se vláda dá postavit i na jiném půdorysu, než se nyní uvažuje a že zde bude zájem, aby se to stalo. Macinka i Turek jsou imho poněkud infantilní, jet na schůzku v půjčeném Ramu je hodno docenta Chocholouška, stejně jako prohlášení Turka, že chce být v Černínu. Do toho hysterický Tomio, jako Andrejovi fakt nezávidím tenhle pytel blech. A to tam ještě nemá Pikorovou se Šichtařem. To bude teprve Itálie. Upraveno středa v 18:54 uživatelem STRKKT
Zlý Jabko Odesláno čtvrtek v 09:32 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 09:32 před 17 hodinami, Bert napsal: Ale vždyť já vím. A také vím, že Ty víš, proč se mne to tak nějak osobně dotklo Osobně jsem čekal zlatej Hummer nebo obdobnej pussywagon, takže RAM úplně v cajku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se