Tomaki Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Naprostý souhlas s Lamiczkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 neznám seriozní hodinkový forum na kterým by se s takovým nadšením tleskalo aftermarketu a fejkům jako mezi místními PrimkařiTak buď se smíříš s mosazí, a zachováš sběratelskou hodnotu, a nebo z toho necháš zbastlit nějakou repliku, pokud trváš na oceli, jiná cesta holt není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 (upraveno) ať si každý nosí co je mu libo. Mně přijde zvláštní, že se na hodinkovým foru tak mocně tleská a propaguje aftermarket. Sem to prostě nepatříVytáhni takový pouzdro na Omegy a moc dlouho tu nebudeš(Omega nebo jiná značka, náhodný výběr, ať mě nikdo nechytá za slovo) Upraveno 17. března 2018 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 neznám seriozní hodinkový forum na kterým by se s takovým nadšením tleskalo aftermarketu a fejkům jako mezi místními PrimkařiV peti pripadech (predminuly rok) jsem kontaktoval Aukro team o nepravdive uvedenem inzeratu na Primky. Bez odezvy, bez jakehokoliv zajmu.Proc by taky rusili aukci z ktere maji vyssi zisk nez z Pobed, ze?!Fejkum netleskam! S timto s vami souhlasim!Ale pokud s tim nic nejde udelat, tak pak je rada na kupujicim, aby sam zvazil nakup. To je to co jsem myslel mym postem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 neznám seriozní hodinkový forum na kterým by se s takovým nadšením tleskalo aftermarketu a fejkům jako mezi místními Primkaři ať si každý nosí co je mu libo. Mně přijde zvláštní, že se na hodinkovým foru tak mocně tleská a propaguje aftermarket. Sem to prostě nepatříVytáhni takový pouzdro na Omegy a moc dlouho tu nebudeš(Omega nebo jiná značka, náhodný výběr, ať mě nikdo nechytá za slovo) Souhlas. Taky se tu k tomu radši ani nevyjadřuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Když byla Omega v mosazi, běžně se to cpalo taky do kde čeho, aby se to dalo dál nosit, z kapsáčů se dělaly náramkáče, a mnohem horší věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 (upraveno) V peti pripadech (predminuly rok) jsem kontaktoval Aukro team o nepravdive uvedenem inzeratu na Primky. Bez odezvy, bez jakehokoliv zajmu.Proc by taky rusili aukci z ktere maji vyssi zisk nez z Pobed, ze?!Fejkum netleskam! S timto s vami souhlasim!Ale pokud s tim nic nejde udelat, tak pak je rada na kupujicim, aby sam zvazil nakup. To je to co jsem myslel mym postem.u aukra je to o kapacitě, v jejich počtu lidí tam nejde mít proškolený lidi jen na padělky Primek a skládačky. Aukro jako prodejní portál udělalo na českým trhu největší kus práce v boji proti padělkům. Mrkni se na Bazoš, sbazar, tam toho je. Nebo zkus nahlásit padělek na Facebooku Souhlas. Taky se tu k tomu radši ani nevyjadřuji.Jako moderátor bys ale měl Upraveno 17. března 2018 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 V peti pripadech (predminuly rok) jsem kontaktoval Aukro team o nepravdive uvedenem inzeratu na Primky. Bez odezvy, bez jakehokoliv zajmu.Proc by taky rusili aukci z ktere maji vyssi zisk nez z Pobed, ze?!Fejkum netleskam! S timto s vami souhlasim!Ale pokud s tim nic nejde udelat, tak pak je rada na kupujicim, aby sam zvazil nakup. To je to co jsem myslel mym postem. Pak bych čekal, že aspoň zde k tomu bude jasné a korektní vyjádření, že tento způsob prodeje je sviňárna, pouzdro je aftermarket a takto poskládaný hodinky nemají ani náhodu tu hodnotu, za kterou se prodávají. To že je to aukce od koruny je alibistický přístup prodejce, aby mohl říct, že přece cenu si určil kupující sám - ano na základě záměrně zavádějících informací. Asi by se slušelo, že se jedná o aukci prodejce Agemos1https://aukro.cz/uzivatel/agemos1 A už toho tady fakt nechám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Když byla Omega v mosazi, běžně se to cpalo taky do kde čeho, aby se to dalo dál nosit, z kapsáčů se dělaly náramkáče, a mnohem horší věci.jasně, ale nechodilo se s tím chlubit na hodinkový forum jaká je to pecka do sbírky a jak perfektně sedí na ruce. Tyhle úpravy a opravy měly za cíl nouzově prodloužit životnost hodinek a ne z nich dělat hodnotnější kousky než je originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Jako moderátor bys ale mělBěží slušná diskuse, poučná. Honza svůj názor dal najevo a myslím, že mezi lidma s úctou k originálu panuje celkem shoda. Ten zbytek narve torzo Primek do čehokoli. Taky jsem bastlíval leccos - Primky jsou zajímavá hračka. Jen si lámu hlavu, jak odhaduje Číňan (berme to jako pracovní termín) kapacitu trhu a jak velkou serii tady bude rozpouštět tajemný objednavatel... ten trh tady už je velmi omezený a konkurence veliká.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Ano! Vydavat v prodeji hodinky poskladane z neorigo dilu za original je SVINSTVO !!!Upozornit Aukro team s presnym popisem rozdilu mezi OK a NG dilem, pochopi i lopata, ktera zada na Google tyto informace. A necinnost je taky SVINSTVO !!!Kdyz tady prijde dotaz od novacka, tak mu poradime ohledne fejku. Pokud dotycny zde dotaz neda, tak je to jeho boj!Kuci, tak jak jste psali i vy - howg, domluvil jsem. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Běží slušná diskuse, poučná. Honza svůj názor dal najevo a myslím, že mezi lidma s úctou k originálu panuje celkem shoda. Ten zbytek narve torzo Primek do čehokoli. Taky jsem bastlíval leccos - Primky jsou zajímavá hračka. Jen si lámu hlavu, jak odhaduje Číňan (berme to jako pracovní termín) kapacitu trhu a jak velkou serii tady bude rozpouštět tajemný objednavatel... ten trh tady už je velmi omezený a konkurence veliká..Výrobní náklady na stovky pouzder se zaplatí na pár prodaných kusech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Prodejce agemos1, pan Dinga, Primky prodává už hodně dlouho a rozhodně jim rozumí.Nevěřím, že nezná původ těch pouzder a osobně si myslím, že je nechal někde vyrobit on nebo někdo jemu blízký.Při výrobě v EU nebudou výrobní náklady zase tak nízké. V Asii to bude řádově níž. Osobně si myslím, že přijdou ještě aftermarketová pouzdra na diplomaty, protože poslední dobou mizí číselníky, ručky i celé ošoupané hodinky hrozně rychle po vystavení inzerátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Na Fakebooku jsem postřehl něčí komentář, že pouzdro vyjde na necelých šestset korun. Ruku do ohně za to nedám, ale věřil bych tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sahy Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 neznám seriozní hodinkový forum na kterým by se s takovým nadšením tleskalo aftermarketu a fejkům jako mezi místními PrimkařiCo to je za blábol, můžeš to upřesnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 neznám seriozní hodinkový forum na kterým by se s takovým nadšením tleskalo aftermarketu a fejkům jako mezi místními Primkaři Vtomto případě maš pravdu. Není to ale jen toto pouzdro ale i to Vajlouxoovo- který tu děla a nabízí reprodukci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 A Elton dělá co s nerezem ? Také je to náhrada čili fejk.Vláďa /valžuk/ je frajer,že dokázal to co Elton a za méně peněz. A pokud by kvalita čínských /či kdo to nabízí/ byla odpovídající ,nikdo by ani nepípl a byl by rád,že má náhradní díly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Elton dělá z nerezové oceli 316L. Valjoux asi taky.V inzerátu na Aukru není o nerezu ani slovo.Kvalitu podle fotek nelze hodnotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Procento něčeho sem, procento něčeho tam. Já si myslím, že přesný typ oceli je pro uživatele zcela nepodstatná věc. Jen marketing. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Tenhle neustálý "hon na čarodějnice" nechápu. Sběratel hodinek rozdíl pozná, i když jsou v inzerátu některé informace nespecifikované. Chápu, že skalní zastánce to může pobouřit, ale originál je jen jeden, a to původní v nezměněném histor. stavu. Pokud se jedná o druhovýrobu, tak už to prostě neni originál ať už to vyrábí Elton nebo někdo na koleni. Jen se jedná o kvalitní nebo nekvalitní náhrady. A vzhledem k nedostatku náhradních dílů, kterých ubývá rok od roku, je dobře, že se tvoří pro hodináře a běžné uživatele nějaká rozumná alternativa. Například pouzdra od váženého člena Vajloux...., jsou nádherné a na ruce bych je s radostí nosil. Ale ve sbírce zarytých Primkařů nemají co dělat, stejně jako druhovýroba od Eltonu. Proto bych na tuto záležitost pohlížel odlišně. Běžnému uživateli jde o vzhled/nostalgii a je mu jedno, kde se to vyrobilo a členové místního fóra rodíl poznají.... Každý z nás je svéprávný a rozhoduje se dle svého rozumu. Na závěr drobné rýpnutí - chtít po obchodníkovi, aby Vám řekl, kde vzal náhradní díly, které nikdo jiný nemá, je nelogické. Byli byste dost naivní, pokud očekáváte, že by vám to prozradil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se