wizard-ov Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Pardon, já jsem fakt nemyslel Tebe, to bylo obecně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 V pohodě, mě to obecně taky rozčiluje, tak snad se dočkáme nějakého slušného rozřešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 jenom sem chtěl napsat, že propiska má nového majitele ..... aby v tom potom nebyl bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Knedlíku, fungujou na tom tvým oprášeným webu SZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 tam funguje všechno a jako bonus je to zdarma .... všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Kua ja jsem tam regnuty od zacatku...akorat neznam nazev te stranky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 mi napiš na ypo@chrononet.cz .......já tě zkusím obživnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Budu vdecny za jakoukoliv platformu s funkcnimi SZ, jen jako doplnek k Chronomagu. Nefunkčnost SZ komunikace a miliony vykriku ve statutech suplujicich SZ zacinaji komplikovat muj virtualni zivot tady. Uz jsem uvazoval o tom, ze se regnu na knife nebo jinde, kde SZ jedou, a kamarady z diskuznich SZ skupin poprosim o totez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 email je tiez fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 inac na telegrame mam channel chronomag, mozete kludne riesit veci aj tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 YPO, tvl, to je přísnější než blahé paměti chrnmgSZ: "Je nám líto, ale tuto funkci (SZ) zatím nemůžete využít. Jste na fóru registrování teprve krátce, abyste mohli používat tuto funkci, je potřeba se zapojit více do diskuzí." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Jo woe, a každej post musí schvalovat führer. Na nemoderované fórum téměr bez pravidel slušný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 A to jsem chtel napsat zrovna tobe, Maxeli, jen tak, pro radost, ze muzu poslat SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 taky jsem po aferce s miningem jednou takhle v hospode jedno forum vytvoril a je hezci, funkcnejsi, krasnejsi a taky profesionalnejsi :-D nez Ypovo, hec ;-) odkaz ale nedam, porad verim, ze to chnmg ustoji. a jestli ne, vrazim par stotisicu do propagace a byl by v tom cert, aby se to nechytlo :-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 no musíš to umět .... není to pro každýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 no musíš to umět .... není to pro každýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Vzhledem k nefunkčním SZ doporučuji všem si dát do podpisu email, tak jak to mám já, aby bylo prozatím možné komunikovat mezi členy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Vzhledem k nefunkčním SZ doporučuji všem si dát do podpisu email, tak jak to mám já, aby bylo prozatím možné komunikovat mezi členy.Dekujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 já bych hrozně rád dal do podpisu svůj e-mail ale mám e-mail za který se stydím, jak to řešit? když ho sem dám nebude te se mi smát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Já sem rebel. Mám ho v uživateli pod avatarem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.