Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 831
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Taky nemam FCB a uz si ho zakladat nebudu. Moje socialni sit je Chronomag forum. A to doslova. Neni den, kdy bych se netesil, jak zapluju na forum a budu tady brouzdat. Prolezu vsechny vlakna a ctu uplne vsechno. Hned po ranu a i nez jdu spat. Proto se mi libi, ze to forum tak rozrostlo a neni to jen o hodinkach. Je to komunita se vsim vsudy. Cokoli potrebuju prodat, koupit, poradit, apod., vzdy lezu nejdriv sem. Prodejni sekce a hodnoceni clenu je nejvetsi bonus - predstavte si, jak byste prodavali nebo kupovali hodinky nekde na Aukru nebo Bazosi?!?!?! Tam je to samej dement. Tady posilam nekterym clenum prachy uplne v klidu a nekdy i hodinky, i kdyz nemam penize na ucte. Ty vole Sibirovi sem posilal kuryry do Brna a on me zpatky kazdej den v tydnu a u nas na recepci si klepali na celo :-)))) A stejne tak sem se tady inspiroval o autech, Barbour bundach, filmech a serialech, knihach, nožích, apod. Vzdyt to je neuveritelny. Mam tady spoustu pratel, se kteryma se schazim a dokonce i obchoduju. Jsou tady business kontakty. Atd. atd.

Verim, ze forum zustane, tak jak je, at ho koupi kdokoli. Je cela rada moznosti, jak na nas vydelat penize a nemam problem do toho investovat. Za tu radost, kterou z toho mam vic nez 10 let mi to to rozhodne stojí!

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Ty vole fakt se fascinuje jak se nekteri ohani tim chronomag FB, ja tam jsem a obcas si to rad projdu, ale je to defacto takovy vlakno "co mate prave na ruce?", jen na FB. Nic vic. Forum to ani v nejmensim nahradit nemuze :)

Uprimne, kdybych FB nemel, kvuli tomuhle bych ho rozhodne nezakladal.

Odesláno

A vo vo vo tom to je, mými sociálními sítěmi je tohle fórum a pak ještě jedno olejářské a dvě oplí, k mé spokojenosti to zcela stačí. Na CHMG osobně neznám (zatím) nikoho, na těch ostatních mám pár dobrých kamarádů už několik let. U mě dobrý! :)

Odesláno

To Franta: Chtěl bych být víc, než přitěl Tvůj...můj nos je jak Tvůj raťafák... :-) :-) :-)

Treba s tebou se proste chlastá výborně :-) Bez tohodle fora, bych s takovým řepákem z Karviný nikdy na pivo nešel a vo co bych přišel :-)

Odesláno (upraveno)

Byl jsem na knifu a bylo to tam fajn. Pak jsem našel tohle a kvůli širší paletě off topic témat, míň odborným řečem a i lidsky bližším samotným členům jsem tu zůstal.

No a jak psal Franta... protočil jsem tu hafo peněz a hodinek bez jedinýho zádrhele, našel jsem tu radu od hodinek po pračku, několikrát získal pomoc a snad jí i párkrát poskyt sám a hlavně našel jsem tu lidi, který mam rád.

Kam se sere nějakej fejsbůk nebo striktně topicový fóra...

edit: fakt je, že kde jinde hipsterskej markeťák slávista zachlastá se sparťanem z karviný, než díky fóru...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

Treba s tebou se proste chlastá výborně :-) Bez tohodle fora, bych s takovým řepákem z Karviný nikdy na pivo nešel a vo co bych přišel :-)

Jasně, brouku. :-)

Já bych taky na borce z Karlína těžko narazil...

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

A vo vo vo tom to je, mými sociálními sítěmi je tohle fórum a pak ještě jedno olejářské a dvě oplí, k mé spokojenosti to zcela stačí. Na CHMG osobně neznám (zatím) nikoho, na těch ostatních mám pár dobrých kamarádů už několik let. U mě dobrý! :)

Olejarske forum? To me zajima.

Odesláno

To je tu jak zaverecny dil Dallasu, potoky slz, i to nezatvrzelejsi srdce hornikovo mekne. Ale mate recht. Uplne jsem zase dostal zizen!

To Franta: Chtěl bych být víc, než přitěl Tvůj...můj nos je jak Tvůj raťafák... :-) :-) :-)

Byl jsem na knifu a bylo to tam fajn. Pak jsem našel tohle a kvůli širší paletě off topic témat, míň odborným řečem a i lidsky bližším samotným členům jsem tu zůstal.
No a jak psal Franta... protočil jsem tu hafo peněz a hodinek bez jedinýho zádrhele, našel jsem tu radu od hodinek po pračku, několikrát získal pomoc a snad jí i párkrát poskyt sám a hlavně našel jsem tu lidi, který mam rád.
Kam se sere nějakej fejsbůk nebo striktně topicový fóra...

edit: fakt je, že kde jinde hipsterskej markeťák slávista zachlastá se sparťanem z karviný, než díky fóru...

Amen vole :-) Presne tak.

Jasně, brouku. :-)

Já bych taky na borce z Karlína těžko narazil...

Odesláno (upraveno)

Půjdeš jim tam udělat ordnung?

Myslis, ze tam taky nechavaji na desti naschval zrezivet ocelovou vyztuz do betonu? :-) To nemyslim, takove hlody jsou vyhradnim pravem Chronomagu.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Myslis, ze tam taky nechavaji na desti naschval zrezivet ocelovou vyztuz do betonu? :-) To nemyslim, takove hlody jsou vyhradnim pravem Chronomagu.

No... :-)

Ale pozor, jsme trohu off topic, takže achjo nejdou furt SZ, pane Patriku, prosím...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...