Bert Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Uz je cas. Chronomag 2.0 alebo uplna nova alternativa. Co sa v poslednych tyzdnoch suskalo v SZ medzi vybranymi clenmi o novom webe sa snad podari zrealizovat, alebo novy vlastnik, alebo aspon funkcne forum po vsetkych strankach. znacka: velkonocny povzdych. Já předpokládám, že PZ své slovo dodrží a prodá. Pak se o Chronomag začne nový majitel (doufám) starat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 už aby byl duben Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Omlouvám se, asi slyším trávu růst... Není divu, je jaro. Jinak doufám v totéž, to vy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 To by mě zajímalo, co se teda v týdnu šuškalo mezi vyvolenými v SZ. A jak se to People dozvěděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 já pevně doufám a věřím, že měsíční členství bude stát stejně jako kabelová televize ..... že bych se začal konečně dívat na televizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 napíšu jak to cítím: doteď jsme se složili - dobrovolně - na provozvše nad bylo jako bonus . . tedy prodej hlavněže je fórum zastaralý model komunikace, budiž . . . nyní . . . dělám byznysplán, protože prodej tak koupě, tak návratnost, takže prachy:co třeba litr roční členství? nikoho to nezabije ne, 83 korun měsíčněinzerát na hodinky? co třeba kilo?zvýraznění inzerátu? dvě kila? mám pokračovat?ne díky, tudy nechci aby to šlo, protože to je cesta . . .víte kamněco se . .možná se . . .pár lidí . . .ví . . .neví . . .taky vím že "někdo" "něco řeší . . . ale tím že nikdo nemá info tak je to ještě horšíprosím, vy co víte nějaké pozadí, můžete nám něco pustit? jako informace?nejsme jen tupé stádo, my tvoříme fórum a my si zasloužíme vědět o co jdedíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Mno, já si skoro myslím, že někdy je lepčí (dopředu) nevědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 ty vole vaše starosti .... bude nebude ....tak budem stavět lego nebo jeřáb z merkura, dloubat se v záhoně nebo čumět na splávek nebo borhyjovou .... prd se děje já vám něco povím .... právě sem viděl mouchu .... jaro je tady a svátek má Arnošt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Taky bych rád něco věděl, ale nejspíš máme smůlu. Jinak Lego beru, kdo založí fórum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Tezko se k tomu nekdo vyjadri, probiha asi par nabidek a jednani s majitelem, kdyby to nekdo ze zajemcu tady zverejnil tak bude sam proti sobe. Musime holt pockat jak to dopadne a nebo podat vlastni nabidku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Myslím si, že ať to dopadne jakkoli, dycky se najde někdo, komu stav/výsledek nebude úplně po chuti. A zveřejňovat předem nápady/návrhy/dohady a spekulovat o nich, je jako kouřit u stohu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Myslím si, že ať to dopadne jakkoli, dycky se najde někdo, komu stav/výsledek nebude úplně po chuti. A zveřejňovat předem nápady/návrhy/dohady a spekulovat o nich, je jako kouřit u stohu... Nemáš oheň? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Ja tyto polovicni veci moc nemusim. :-( Sice nejsem buhvijakym prinosnym prispevatelem, ale dokud se to tady nedoresi, tak omezuji svou ucast pouze na cteni. Toz kuci, zatim ............ . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Nemáš oheň? Stačí ZIPPO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 By nakonec ty chronomagy nebyly tri.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Jsem skromný, mě by stačil Seikomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Jsem skromný, mě by stačil Seikomag No to ne! Já chci i Casiomag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Tom4: Tak to tu myslím ještě nebylo, diskuzní fórum s členstvím za litr. Poslední fórum za prachy bylo to, jak se z něj stahovaly cracknutý programy, a to jen když jsi chtěl stahovat A nevím jak chceš spočítat byznysplán, protože pak bys tady měl aktivních členů oproti současnosti snad možná tak desetinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Podle mého názoru by určitě nikoho 1000,- členství nezrujnovalo...Je to náš koníček (hodinky) a zábava v jednom ,tak proč ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Podle mého názoru by určitě nikoho 1000,- členství nezrujnovalo...Je to náš koníček (hodinky) a zábava v jednom ,tak proč ne??Buď realista. Nejde o to, koho to zruinuje, ale kdo bude ochoten to zaplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.