pebe Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 podle mě stačí chvilku počkat a budou i další barevné varianty, jako u těch větších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 pěkný jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Ruka za milion Jaká se tí zdá ta modrá na Heritage Black Bay?Z fotek je taková, - zastřená, nijaká.. Ale jinak Tudor teda jede.Kdyby ti zbyl nějaký Tudor promo krám, ozvi se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 a šampáň na 36tky by sedl, snad příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Ruka za milion Jaká se tí zdá ta modrá na Heritage Black Bay?Z fotek je taková, - zastřená, nijaká.. Ale jinak Tudor teda jede.Kdyby ti zbyl nějaký Tudor promo krám, ozvi se.. buhužel Radime, foto staženo z Belgiumwatchclub... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Ty GMTčka mě docela zaujaly. Škoda hliníkové lunety, ale co bychom chtěli za ty prachy :-). Jinak ten holý krček korunky mi tam nějak nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Povidlacek: Dost mozna tohle vsechno jeste prijde.. a spousta dalsicha variací na tom mensim modelu.. :-) Upraveno 28. března 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 buhužel Radime, foto staženo z Belgiumwatchclub...Ach jo, tak jo, no.. ... Jinak ten holý krček korunky mi tam nějak nesedí.Já si napřed nemohl zvyknout na ten černý, ale s tou válcovou korunkou to sedí náramně.Chce to vidět naživo, třeba to nebude tak "svítit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Jen se divím, že u tudoru kašlou na rendžry tam pořád vidím potenciál k dalšímu vývoji jako u blekbejů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Luneta zůstává hliníková? jojo, u gmt je hliník píšou, škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 BB58 dobrý, ale to kaskádování tahu mi přijde v porovnání s 41 naprosto strašné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 bohužel ten nýtovaný tah je na všech dost strašný...mimochodem neví někdo jestli jde na nové BB dát tah ze starých BB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Řekl bych, že v reálu to bude ok. Moderní chrastící náramek ? la oldschool rolex. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 bohužel ten nýtovaný tah je na všech dost strašný...mimochodem neví někdo jestli jde na nové BB dát tah ze starých BB? Ano jde. Teda na loňské modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 @Povidlacek No vidis to a mne naopak ty zlate indexy a rucky treba chybi na tech GMT. Ten cifr s tena bilejma mi prijde takovej nudnej. Plechova luneta mi taky nevadi, ba naopak. Pripadna vymena nebude za ranec a je to vic oldschool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Řekl bych, že v reálu to bude ok. Ono to je dost výrazné i na té fotce výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Vyrazny to je, ne ze ne. Ale myslel jsem, ze to bude vypadat pekne a neni se ceho bat.Ono to je dost výrazné i na té fotce výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Ano jde. Teda na loňské modely. Děkuji za info, to stojí za úvahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 BB58 dobrý, ale to kaskádování tahu mi přijde v porovnání s 41 naprosto strašné bb.jpgAle přesně takové tahy dělal Rolex i Tudor v 60. letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Ale přesně takové tahy dělal Rolex i Tudor v 60. letech To ještě neznamená, že je to pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se