Svatoslav Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Jako vždy, hodinky hezké, foto ještě víc. Tudory nemají chybu, líbí se mi asi nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Svatoslav: díky, bylo to neplánované, ale o to víc mě dostaly. Jsou skvělé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Neskutecna parada ty fotky,smekam pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 hopa26: díky. Chlapi, jak jsem bez nich mohl žít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Tyjo, dalsi kousek, uplne jsem to prehlid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Jo Radku, rolády to sice nejsou, ale nemají se za co stydět. --------------------- Na světě je krásně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Krásný fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Ale uz se k roladam blizis jak vidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Nestraš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 JJ,pomalu,ale jistě . Fotky parádní - yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Tak si sem zase něco plácnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Velka pecka, moc gratuluji a doufam, ze uz u Tebe zustanou!Paradni fotky davas do vsech sekci, sleduji to bedlive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 Taky se přidávám s velkou gratulací. Dobře jsi vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Díky kluci :-) --------------------------- Tjadydádydádydááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Hmm a to jsem si rikal jak mi pekne slapou s +4s/mesic.....asi je pujdu reklamovat Jinak samo gratulace jeste jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 A to je skvělý výsledek ne? Díky moc. Tohle jsou první hodinky, které mám, kterým ty škrábance vyloženě sluší. Třeba BB je mají taky, ale tam mi to vadí a chystám se s tím něco dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 to je tym leskom a clenitostou, nebije to do oci.. na matnom povrchu to je takmer vzdy tragedia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 To jsou kulervoucí potápky. Naprosto fantastické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Jasne, je mi jedno jestli je to mesicne 0 nebo +10s. Moc pekny fotky jako vzdy. Fot je o 106, martar uz je nacatej tak at ma motivaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Moc pěkný fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se