nooski Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Odesláno 22. května 2019 Joo AT jsou parádní, škoda jen, že tyto nemají orámované datum. Naprosto skvělé univerzály. Fota samo taky suprová.
Yohanus Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Odesláno 30. května 2019 @shewcza: Ty fotky jsou dokonalé, klobouček. Navíc hodinek ve stejném stylu, co se mi líbí, děkuji. A čistě jako majitele SDGM003 by mě zajímalo - proč u pro Tebe SARX > SDGM?
shewcza Odesláno 30. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2019 Děkuji pánové. nooski: člověk nemůže chtít všechno. Pro mě je hlavní, že nechybí index u data. Yohanus: SDGM mi přišly trochu zženštělé, moc takových prvoplánových kudrlinek. Sarxy jsou jednodušší, pouzdro mají hezčí (brusy), font který byl zvolen na nápis AUTOMATIC mě úplně iritoval, stejně jako ta bradavice na korunce. Pořád jsou to skvělé hodinky, ale pro mě jsou sarxy takové, jak to nazvat správně, dospělejší? Asi jo...
Yohanus Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Odesláno 30. května 2019 Oukej, díky za reakci a pohled. Tak třeba se k SARX taky jednou dostanu
nooski Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Odesláno 31. května 2019 Aqua teráče jsou naprosto suprovní. Fotky taky, zvlášť druhá.
Radik Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Odesláno 31. května 2019 Super fotky, ale těch POček je škoda, ne?
shewcza Odesláno 31. května 2019 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2019 nooski: díky šéfe. Radik: jo Radku. Ani nevíš jak mě to štve. Konečně jsem našel hodinky které jsou v mých očích prakticky dokonalé, ale zase na druhou stranu jsou to pořád "jenom" hodinky a v životě jsou důležitější věci. No a právě kvůli jedné takové věci musí jít bohužel z domu. Když se neprodaj vadit mi to nebude a svět se taky nezboří :-)
shewcza Odesláno 16. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2019 Dlouho jsem nepořídil nic nového, tak tady to je: Christopher Ward C65 automatic. Sice bych měl redukovat, protože prachy teď potřebuju víc, ale po Oris 65 zůstala díra na srdci a tohle je více než dobrá náplast. Ne, tohle je daleko lepší!
Dokusan Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Odesláno 16. června 2019 Jsem rád, že se ti líbí. Ty fotky jsou dokonalý.
Axel Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Odesláno 16. června 2019 (upraveno) Jsem asi slepej, ale je to ta cerna nebo modra varianta u tech Wardu? Fotky jsou naprosto nadherne.. Kazdopadne jestli jsou to tyhle, tak uz to je na hranici kouzel Mam pocit, ze se totiz koukam na jiny hodinky.. Nebo mas cerny a ty hazi tak peknou modrou? V te cerne vypadaji moc hezky.. Nemit Orisky, tak nad nimi budu premyslet.. Mimochodem ty POcka jsou stejne TOP! Ty bych nechal, bude ti smutno... Upraveno 16. června 2019 uživatelem Axel
shewcza Odesláno 16. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2019 Dokusan: díky Martine. Líbí? To je slabý slovo, předčily moje očekávání! Axel:díky. Jsou černé jako černočerná tma, ale mají modrý antireflex a ten se dá zachytit při určitém úhlu. Omegy jsou TOP, vím o tom, jsou to moje dreamwatch, ale bohužel na světě jsou i důležitější věci než hodinky a to mě nutí k prodeji. Koupím je zase až nastane správný čas.
Axel Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Odesláno 16. června 2019 To mas pravdu.. Jsou to porad jen hodinky Ja ted drzim docela dlouho hodinkovy pust, v hlave mam porad stejne hodinky, jeden projekt, ale zatim nejsou zlataky, vsechno spolkne bydleni..
siwi Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Odesláno 16. června 2019 Ty Wardy jsou fakt nádherný. A tvoje fotky jejich krásu jenom podtrhují.
Ace84 Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Odesláno 16. června 2019 Shewczo, ty Wardy ti krásně obepínají zápěstí. To pouzdro vypadá super pohodlné. Zajímavý nákup.
shewcza Odesláno 3. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Někdy člověk urazí kus cesty, aby se vrátil zase na začátek...
Radik Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Chjo... dalsi modry do rozhodovani... az te zacnou nudit, zkus se me pls zeptat
MíraMíra Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 A až ti je prodá a ty zjistíš, že ti na ruce sedí líp jak modrý vlnky a navíc za zlomek ceny, tak se mě pls zkus zeptat. V té době už určitě budu prodávat Moony, který beztak brzo koupím a akorát to do sebe zapadne.
Radik Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 Obavam se Miro, ze vlnky jsou spolecne s POckama definitivni. Tohle je jinej level a to nemyslim s ohledem na cenu. Kyklop na datumovce, mnohouhelnikova luneta, TH, ktery jsem nikdy nemel, a jeste k tomu modry. Achjo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se