morbo Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Měl bych takovej dotaz, ty Prospexy se dají sehnat i bez té lupy nad d-d, nebo je to až ex-post úprava? Bez toho kyklopa ty hodinky totiž dostávají úplně jiný rozměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 @morboTo je ex-post úprava bývalého majitele, ale pro mě jedině bez kyklopa! Jsou dva způsoby buď objednáš safír bez kyklopa a nebo ho prostě odstraníš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 @shewcza Děkuji za info, pro mě je ta lupa právě taky no go, bez ní jsou to moc pěkný hodinky. Přitom třeba ženský s brejlema nebo k čemu to přirovnat mi absolutně nevadí, ale tyhle zvěrstva na hodinkách považuju skoro za zločin. Užívej si je a těším se na další fotky ( třeba s těma tvýma 8nohýma příšerama). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Může to být lepší? Tohle je Springdrive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Skvělé makro fotky! To asi není foceno mobilem, že? Přijde mi to, nebo nosíš Snowflake teď zdaleka nejčastěji? Skoro se až začínám bát, abych nosil i jiné kousky, až se konečně dostanu k vytouženým SBGA415... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 @Locky Nenosím nic jiného, odpoledne géčka když makám kolem baráku. Měl jsem teď dva záchvěvy, protože bez potápek přece nejde fungovat, ale víš ty co? Jde a úplně v pohodě, takže je asi prodám a uvidíme co bude dál. Díky za pochvalu, je to foceno mobilem + takovou lupou z Aliexpresu za dolar co nacvakneš klipsou k foťáku mobilu. Zrcadlovku sem línej tahat a už jsem ji dlouho neměl dál jak 5 metrů od baráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 Tak ty makra jsou masakr. Kloboucek, Jardo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Díky Peťo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Celý den s géčkama kolem baráku, ale večer jsem vzal malou na procházku a nazul něco trochu lepšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Dost dobrý fotky i hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Ty to tady teda strilis zleva zprava jak ja dva roky zpatky Eterna za me >> jak Epos. Good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Díky Ondro, i ty Eposy mají něco do sebe, hlavně když vezmeme v potaz cena versus výkon. Paradoxně mám víc výtek na první dobrou k Eternám, ale na ruce "fungují" tak nějak líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Poslední dobou mě nic nebaví, přemýšlím, že všechno prodám a budu sbírat třeba známky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se