Diablo1st Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Jardo to ťa dlho baviť nebude. Sa pozri koľko ľudí tu to má úplne rovnako ako ty. Odpočiň si na chvíľu od točenia hodiniek, to sa upraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Ako som ti uz hovoril, nechaj si len GS, ostatne nepotrebujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Inak ako tak pozeram tvoje posobenie na fore, tak uz mas na vyhorenie narok, vid napr. Franta:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Jardo, vitej v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Já se nejvíc těším z toho, když je obchod uzavřen a balíček ještě někde na cestě. To je super. Prohlížím si videa, čtu si recenze a baví mě to. Jak přijde balíček, otevřu ho a v duchu si říkám "hm, hodinky no". Asi bych si měl dát pauzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 V tom klubu bude celkem narváno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 před 47 minutami, shewcza napsal: Poslední dobou mě nic nebaví, přemýšlím, že všechno prodám a budu sbírat třeba známky... Teď jsem při vyklízení narazil na jedno svoje plný album ještě ze svejch školních let. Tak kdybys chtěl, dej vědět Já jsem se naopak posledníma hodinkama naprosto uklidnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Možná tvé nabídky využiji Jedna rozlučková. Hodinky skvělé, jen majitel je blb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Před hodinou, shewcza napsal: Jedna rozlučková. Hodinky skvělé, jen majitel je blb. ten pocit taky dobře znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Ta posledni fotka je super. Asi pomalu lituji, ze jsou pryc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Jsou to jenom hodinky Peťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 V 24. 9. 2020 v 20:38, shewcza napsal: Poslední dobou mě nic nebaví, přemýšlím, že všechno prodám a budu sbírat třeba známky... Jsem na tom podobně. Ani nevím, z jakých hodinek jsem měl naposledy skutečně radost. Ani jsem nekoupil žádnou z mnoha novinek od Wardů. Aktuálně jsem ve fázi, že znovuobjevuji hodinky, který mám v šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 před 46 minutami, Dokusan napsal: Jsem na tom podobně. Ani nevím, z jakých hodinek jsem měl naposledy skutečně radost. Ani jsem nekoupil žádnou z mnoha novinek od Wardů. Aktuálně jsem ve fázi, že znovuobjevuji hodinky, který mám v šuplíku. Martine taký šuflík ako máš by tu chcel mať pomaly každý, ja určite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 S tímhle se dá docela spokojeně fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Krásný cifr, nádherné pouzdro, magická plující vteřinovka... Tohle se neokouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se