Locky Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 (upraveno) V 9. 9. 2020 v 14:04, shewcza napsal: @Locky Nenosím nic jiného, odpoledne géčka když makám kolem baráku. Měl jsem teď dva záchvěvy, protože bez potápek přece nejde fungovat, ale víš ty co? Jde a úplně v pohodě, takže je asi prodám a uvidíme co bude dál. Díky za pochvalu, je to foceno mobilem + takovou lupou z Aliexpresu za dolar co nacvakneš klipsou k foťáku mobilu. Zrcadlovku sem línej tahat a už jsem ji dlouho neměl dál jak 5 metrů od baráku. Díky, poslední dny zažívám to samé, jelikož se mi "JE" podařilo konečně získat. SBGA415, na mojí ručku ideální velikost: Upraveno 19. října 2020 uživatelem Locky Promiň, že ti sem hážu svoje foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 @Locky velká paráda! Gratuluji a ať Tě dlouho baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 @shewcza Díky moc! Zatím jsem opravdu nadšen. Koukám, že tebe GS též dostatečně saturovali, tak snad se dočkám i já. Ale přiznám se, že při pohledu do hodinkovice se mi zbylých kousků zbavovat nechce a naopak mám v hlavě ještě pár kousků, které si, doufám, brzy rozmyslím a zapomenu na ně. (Je to fakt nemoc tohleto ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stickler Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 No jo, s těma se to dá doplácat krásně jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Krásné hodinky. A ty fotky jejich krásu jenom podtrhují.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 @siwi @nooski Díky kluci, mám je fakt rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Koukám Jardo, že jseš spokojenej po tom nedávnym fičáku cos tu všechno protočil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 @Radik Radku, jde s tímhle být nespokojen? Tohle je pro mě nejlepší hodinka co jsem měl a vyšší ambice už nemám. Potřebuju udělat zahradu kolem baráku, plot, garáž a tak nějak mám jinak srovnané priority. To mi samozřejmě nebrání v nakupování hodinek, jedny mám na cestě, ale pandemie to trochu brzdí. Ovšem takový kolotoč už se doufám nebude opakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 10 hodinami, shewcza napsal: @Radik Radku, jde s tímhle být nespokojen? Tohle je pro mě nejlepší hodinka co jsem měl a vyšší ambice už nemám. Potřebuju udělat zahradu kolem baráku, plot, garáž a tak nějak mám jinak srovnané priority. To mi samozřejmě nebrání v nakupování hodinek, jedny mám na cestě, ale pandemie to trochu brzdí. Ovšem takový kolotoč už se doufám nebude opakovat. Asi nejde a nedivím se. Ke GS se ale stavím vlažně, protože jsem žádný naživo neviděl. Možná, kdybych viděl... no, rači ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Tohle bude fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Jardo otázka je na ako dlho to bude u teba fungovať Hodinky pekné o tom žiadna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 @Diablo1st zatím nemám výhrad. Jasně mohla by tam být lepší strojovna, ale nemůžeme chtít všechno a za ty prachy? U mě dobrý! Jsou to tooly za parádní cenu a jsou až překvapivě dobře zpracované. Luneta, ručičky, broušené a leštěné plochy, ohraničené indexy ve vysokém lesku a ta guma taky nemá chybu. Jsem spokojen a celkem jsem se vyklidnil za poslední dobu, takže to vidím na delší známost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Joo tyhle jsou parádní do komba k vločkám. Krásná symetrická luneta, moc pěkné pouzdro, vypouklé sklo, super ručky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Já bych je hrozně rád viděl na fotkách vedle těch snowflakes. Hodně dobré kombo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 @nooski díky, jsem celkově mile překvapen. Když je představili, měl jsem výhrady hlavně k té lunetě, ale ve skutečnosti je vážně skvělá. Až na tu cenu teda no, tak se budu snažit ji nedo*ebat. @fil69 Díky, jak bude chvilka, tak je vyfotím vedle sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se