shewcza Odesláno 8. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Něco si tady zase odložím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Jako obvykle, moc pěkný fotky, bráchanče. Sedí ti taky pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Fakt krásné kousky a fotky. A dobitá luneta by jim vůbec neškodila, to nejsou bezpohlavní Rolexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielmilan Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Kapky vody na modrém ciferníku !!! Vypadá velmi krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Dost dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Přátelé, kamarádi, přeji Vám krásné a klidně prožité svátky po boku Vašich nejbližších a do nového roku jen to nejlepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 @fil69 tady to je. Sorry ze za tak dlouho, ale driv to neslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Parádní dvojka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Díky Ondro, pod umělým osvětlením Samsung moc nezvládá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Oboje jsou skvělé! Ty GS jsou boží Pěkně se doplňujou. Předpokládám, že spokojenost? Já byl kouknout na 143 a zpracování mě překvapilo - na vyšší úrovni než jsem čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Fil69: nadmíru spokojen. Dlouho mi nic tak dlouho nevydrželo Dnes Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Člověk by nevěřil, jak mu může být chvilku vypnutá sekce prodej na chronomagu užitečná. Narazil jsem na něco co bych na bazoši fakt nečekal, už jsem to měl a moc mi to chybělo. Měl jsem zde i poptávku a nic. Jasně je to trochu adrenalin, ale teď to klaplo na výbornou a já už se těším! Tedy doufám, že to klaplo, to uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Bazos? To jsem zvědavý... Každopádně se těším na foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Určitě to klapne. A už si je nech a znovu neprodávej!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Špatné světlo, aneb z hovna bič neupleteš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Dobří holubi se vracejí. Jo jasně, mají krátké ručičky, nemají aplikované indexy a dokonce ani in house, ale prostě se to těm němcům náramně povedlo a funguje to na mě dokonale. Jedny z mála co mi fakt chyběly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 A to si zháňal Oris 65 Parádne sú, tak neobyčajne obyčajné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se