shewcza Odesláno 21. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 tano: díky kamaráde. Nevím jak, tohle tam posílám z bidonu co má malá na pití. Zkoušel jsem pipetku, ale to jsem nesladil spoušť s druhou rukou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 shewcza: neni zac kamo , hele ja nejsem zadnej odbornik. Jen mi to tak napadlo, zkusit poslat mensi mnozstvi vody. Mozna, aby pani drzela tu pipetku a Ty spoust Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 To už jsme zkoušeli, nechtěl jsem být netaktní, tak jsem vinu svalil na sebe, ale mezi námi, nebylo tomu tak :-D když máš v pipetce 4 kapky a jedna dopadne na ciferník, musel bych být superman, aby z toho byla nějaká fotka :-D Zkusím najít nějaký jiný nástroj, který by se dal použít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Obdivuji fotky,neskutecna parada..... Ty vodni jsou nadherny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 (upraveno) shewcza: tak tomuhle plne rozumim . Budu se tesit na dalsi prisun , rad sem chodim. Upraveno 21. června 2018 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Ty poslední jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Nemám slov.Jen smekám.Z mých fotek je většinou pouze poznat,že jde o hodinky.HaHa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Na tom slunci se da pouzit par zrcadel, nejak je oprit, at odrazi svetlo do zaberu. Kdyz jsem delal kurz makrofoceni, tak jsem na tyhle zabery pouzival externi blesk, fotak nastaveny na "burst" (nevim jak se to rekne cesky... proste drzis spoust a fotak cvaka nepretrzite), a malou strikacku, kterou nekdo pomalu mackal... ona pak jde jedna kapka za druhou, a z te serie X fotek na jednu spoust se proste vzdycky neco povest musi. Potom jen vyberes nejlepsi. Tech postupu je nespocet, s timhle jsem si vystacil na spoustu studentu a vyborna portfolia. Bylo to v omezenych podminkach, ale vysledky fakt prekvapive dobre. Svetlo a rychly cas jsou ale zaklad. Ten posun tam je znacny, klobouk dolu, tve posledni fotky jsou moc pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Díky kluci, těší mne to. little_w: ry zrcadla vyzkouším díky za radu a pochvalu. Dnes trošku z jiného soudku. Tak už jsem do toho taky spadl kluci :-) Počasí vyšlo navzdory předpovědím úplně skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Nezvyk, čo? Som si na prsteň zvykal asi rok. A gratulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Velká gratulace, Jardo. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Prijmi obr gratulku kamo!! At se dari, hodne stesti a zdravi obema! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Ale;) tak velka gratulacia a nech sa vam spolu vsetko vydari! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Samozřejmě se přidávám k velké gratulaci.Pozdravuj paní a ať vám to klape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 I já se přidávám k velké gratulaci a ať je to naposledy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Gratulace veliká! At Vám to spolu klape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 Přidávám se s gratulací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Gratuluju, mě to čeká příští rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 (upraveno) Též blahopřeji. Hlavně nezapomeň fotit. Upraveno 25. června 2018 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Pripájam sa k gratulácii... takže už je "pani" a už Ti môže oficiálne tá pani držať pipetku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se