Honza.manta Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Hromada čočky s volskými vejci a vypečeným maďarským točeňákem. Dorazil jsem se ještě dvěma malými řízky a vynikajícím uzeným bůčkem s feferonkami. Jsem naprosto uspokojen a zapíjím to šírázkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Paňmáma říkala že udělá na víkend nějaké těstoviny. Jako jo, já jsem nudlovej, ale takhle na svátky? Tak jsem to do toho obchodu otočil ještě jednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Tak jsem si udelal poradnou naloz lasagni, vlastne ve finale skladany jen maso s omackou, besamel a syr v nekolika vrstvach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 V poledne mi skončil prasící den. Takže zase na 6 dní odcházím ze scény. Ale nebojte, občas sem na Vás mrknu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Hoší hoší...Vy jste strašny prasata tady!!! :clap: já sem nesmim chodit po 18 hodině...musel jsem si ted dát nálož bramborového salátu s řizkem a zapit to červenym vínem.Copak ted mužu jit spat??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Tak, jestli máš hlad, tak si ještě něco ďobni ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 kg cokolady tiez pomoze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Ty kks ! To je jak těch ženských časopisech 'čokolády si dopřejte max. dvě kostky' ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Snáď na jeden diel Mostu to vystačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Snáď na jeden diel Mostu to vystačí Vidím nedostatečnou přípravu v předzásobení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Tak, jestli máš hlad, tak si ještě něco ďobni ne?Jistě. V tomto vlákně je upejpání se absolutně nepřijatelný off topic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Vidím nedostatečnou přípravu v předzásobení... ja sa pripravujem zodpovedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Tvl co to je? Kde se to dá koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Čokoláda Francois Pralus ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Tvl co to je? Kde se to dá koupit?napr. tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 ja sa pripravujem zodpovedne Ty jsi jak pan Wonka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 twl... ta čokoláda stála víc než celá kuchyň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Jednou si ale taky koupím 3kg čokolády, to musí byt fajn ytong cihla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Nějak to tady vázne. Tak dám námět k přemýšlení - snídaně. Zavařený uzený bůček . otevřete a cítíte ten závan z komína: A jde se na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 pro dietáře ubrat oblohu a nechat jen papričky, jsou hezoučké a červeňoučké, povzbudí organismus k vyprázdnění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se