beeman Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 ja mam cca 18cm a bylo tu uplne v pohode ;-)remen vymyslime, ja si na ne onehda udelal tendlecten
Radek124 Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Díky za hezké a výživné počtení Frantíku. Remake se mi sice po prvotním nadšení z dob uvedení pomalu přesunul do kategorie "anyzanyc" (zbytečně přifouknutý průměr i výška a ošizený HF quartz u skákající malé vteřinovky) - ale i tak přeju ať nadšení vydrží
ricous Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Pěkné počtení, pěkné hodinky - asi je potřebuju...
Frantik Odesláno 27. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2018 Ty potrebujes hlavne Omegy PO, ne??
long Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2018 Hezky jsi to napsal předsedo, tak až se uvidíme příští týden vezmi je s sebou ať se mohu podívat. Jo ?
Frantik Odesláno 27. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2018 Tak přeloženo na řemen a sedí to dobre :-)
martar Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2018 (upraveno) Pěkný čtení, hlavně teda ta rozsáhlá první část o historii původního modelu (kterej nemá chybu... velikostí i kopečkama lumi). Stejně je trochu škoda, že ses jak člen se zkušenostma s řadou dražších hodinek blíž nevyjádřil k tomu, jak na tebe subjektivně působí kombinace pískovaného pouzdra, tlačítek a lesklý korunky; vystupující sklíčko bez antireflexu s hranou broušenou do radiusu, nebo absence hran a kombinovaný povrchovky na pouzdru. Taky by mě zajímalo, jak se (pocitově) pracuje se těmahle dlouhýma a úzkýma pusherama a jakou mají odezvu. Edit: Na tom řemenu z poslední fotky jim to fakt sekne Upraveno 28. dubna 2018 uživatelem martar
Frantik Odesláno 28. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2018 Musím chvíli počkat, až bude hodnocení objektivnejsi. Ted bych psal, ze všechno to je supeeer a nemá chybu :-)
Tos Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Fakt hezký. Mně jen přijde škoda, že nezachovali tu nažloutlou barvu indexů z originálu. Nebo to je patina?
Leviathann Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Odesláno 20. května 2018 Zdravím všechny,jsem díky mistru Beemanovi hrdým majitelem těchto kukaček, za poslední 4 měsíce jsem je nesundal z ruky a tak mi to nedá a něco k nim připíšu:- mám tlapku cca 19 cm a pocitově mi velké nepřijdou. Vzhledem k tomu že jako tooly mám Steiny Tritony, tak mi přijdou velikostně akorát.- poměr velikost těla pouzdra a řemenu... těžko říci. Mám to na koženém řemenu, který působí širším domem než je origo 40 mm a myslím, že by tam 42mm taky šlo nacpat. Kožený origo řemen mi k nim nesedí, je tvrdý a vzhledově to není můj šálek kávy. Koupil jsem to na racing hnědém řemenu, který je na to super. Bohužel se blíží k terminálnímu stadiu života a budu muset řešit obměnu, takže nějaký Hirsch racing..? Ono navíc stejně s nima do vody nikdo nikdy nepoleze, s tou WR 50m.... Takže pro mě tah zbytečný.- vystouplé sklo bez antireflexu mě osobně nevadí. Měl jsem strach z těch hran, ale sklo drží, přežilo i nějaké údery o hranu stolu a pod., takže snad v pohodě. Uvidíme do budoucna.- Vadí mi lumi, která je sice do modra, ale jsem rozmazlený potápkama, takže tohle je bída. V noci skoro nečitelné, ráno tma. Nevím, jak v tom kosmu, asi bych si svítil na cifr lampičkou...- Čudlíky chrona jsou príma. Jak jsou zapuštěné do pouzdra, netlačí do ruky, když ohnete zápěstí. Korunka je taky tak příjemně ohlazená, takže za mě dobré. Tento problém jsem vnímal např. u několika pilotek, kdy ta pitomá korunka, velká jak cibule, prostě řezala.- Ozva čudliků je taková gumová, horní knoflík má trochu vůli, ale to je podle dostupných informací u všech kusů. Jinak subjektivně.... Trochu jsem se cukal, jsou to moje první baterky, ale prostě ten design mě dostal.... Jsou to univerzály, které působí hodnotněji, než ve skutečnosti jsou. Super je to, že v ČR jich je málo, není to masovka a to mám rád. Navíc mají příběh, to se počítá. Protože už dlouho sním o Moonech od Omegy a jednou, až budu velkej tak je budu mít, tohle je taková úlitba bohům a mé touze. Vypadají dobře jak doma v triku, tak na kongresu v obleku a málokdo je zná. Takže nelituju koupě a z domu určitě nepůjdou.
Frantik Odesláno 20. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2018 Souhlas s postřehy. Moje uz tedy na cestě jsou, ale spis z důvodu preplnenosti. V budoucnu je jeste někdy poridim :-)
Frantik Odesláno 22. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 Tak dnes dorazila uplne nová verze modelu Lunar Pilot - 96A225. Jak jsem avizoval v nekterem vlakne, je to verze s lestenym kouzdrem, vcetne tlacitek a bez datumky. Podle meho mnohem povedenejsi, nez ta brousena. Ten lesk jim dodava krasnej nadech a bez datumky je cifernim vice cisty a autenticky. Pouzito je take vice retro logo Bulova. jsou rovnou na masivnim NATO strapu, na kterem vypadaji take super.K dokonalosti jim chybi nejakej peknej retro tah. A k velikosti - prijde mi, ze ta lestena verze je opticky mensi.Takze za me sama pozitiva a chvili si je jiste uziju :-) Zde par rychlocvaku.
Sphinxx Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 Ty vole leštěnky, tohle jsem neměl vidět . Vypadají super, otázkou je, která úprava tomu více sluší. Budu rád za více fotek.
Tikal Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 Vypadají tak nějak dospěleji, to jsem nečekal..
Frantik Odesláno 22. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 No dyk vam to rikam :-) Ten lesk jim dava mnohem vetsi koule a to doslova. Ten strap je taky super.
rooosta Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 Vyzerajú naozaj super, hlavne bez toho dátumu to má šmrnc, leštené púzdro za mňa má však mínus :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se