Leviathann Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 Tak ruka pomalu splaskává, tak jsem je na zápěstí dostal. Jak jsou malé a lehké, tak asi jediná možná volba. Na pravé se mi prostě nosí Hodinky blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 O víkendu jsme se trochu poprali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 před 5 hodinami, Borra napsal: O víkendu jsme se trochu poprali. S Leviathannem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2024 před 1 hodinou, Tomak napsal: S Leviathannem ? To nee , když jsem to psal, tak mne nenapadlo, že by to mohl někdo spojit, ale takhle zpětně koukám, že to načasování to nabízí Možná by mohl Leviathann pro pořádek napsat, jak k tomu zranění přišel, aby to nevypadalo, že se tady řežeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 (upraveno) před 22 hodinami, Borra napsal: O víkendu jsme se trochu poprali. Takze ak nie s Leviathannom, tak to bolo dokonca s babou od @kuncák7? A zrejme si aj prehral? https://forum.chronomag.cz/topic/138330-co-mě-dnes-potěšilo/page/249/ Upraveno 28. února 2024 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 před 8 minutami, EpsteinBarr napsal: Takze ak nie s Leviathannom, tak to bolo dokonca s babou od @kuncák7? A zrejme si aj prehral? https://forum.chronomag.cz/topic/138330-co-mě-dnes-potěšilo/page/249/ no prohrál no, ale jak je na ní vidět, taky jsem si bouchnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Paradoxně to nebylo judo ačkoliv ho mám rád a třeba teď o víkendu v HK budu aspoň s mladým na závodech, když sám ani na tréning nemůžu.... Byl to box v práci v rámci nácviku sebeobrany. A s kolegou co Hodinky ne že nenosí, ale vůbec je nechápe. A ať nejsem off topic, tak pohled z okna s bondofkama. Město si doplníte sami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 366dni v roce Seamaster only? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 @Seamaster - Ty jsou tak dobry! Ty bych bral všemi deseti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Kozel astronautem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Nějak moc korunek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 I ručiček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 Seamaster a vodopád:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2024 Já vím, seřídit datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se