bobi Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince Jen taková větračka. "Nastaven jenom čas" A je po sněhu. 2 2
marek.vambersky Odesláno 1. prosince Nahlásit Odesláno 1. prosince Nedávná akvizice 36mm potápky v quartzu, ideál 2
Radek Cigi Odesláno 3. prosince Nahlásit Odesláno 3. prosince před 22 hodinami, lupo napsal: Od saka až po boty - skvěle sladěno 1
Juraj11 Odesláno 5. prosince Nahlásit Odesláno 5. prosince Brno,sekaná v housce,Omegy a nervy v kýblu Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1
Leviathann Odesláno 7. prosince Nahlásit Odesláno 7. prosince Dneska se mi podařilo dotáhnout do vítězného konce jednu akci... A výsledkem je tohle. Já mám takovou radost.... No, v @ONYX servis hodinek budou mít po svatkach radost taky, protože je čeká GO, ale myslím, že to bude v pohodě. Čas drží, stopky jedou, brus je zachovalý, vše původní... Prostě se zadarilo. Takže mám Ježíška trochu dříve... 7
bohus76 Odesláno 7. prosince Nahlásit Odesláno 7. prosince Tady sem ešče nebyl, tož aj svítíja,ale chce to UV 9
kloubik Odesláno 7. prosince Nahlásit Odesláno 7. prosince (upraveno) 42 Upraveno 7. prosince uživatelem kloubik 15
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se