Humanzero Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Krásné svátky klidu a pohody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Tomak Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
KurtCz Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Tomak Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Leviathann Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Krásný den, proto je nutno vyvenčit nejmenší hyenu, aby obědvala... A u toho rychlocvak, než se pokusí spáchat sebevraždu utonutím. Já miluju svoje děti... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Juraj11 Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Na procházce s potěrem [emoji846]Sent from my iPhone using Tapatalk 5 2
bohus76 Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Omega forever Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Humanzero Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
Johanes Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Čaj před patou v Jánošikovejch dierach Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Axel Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Nádhera, tam se každý rok vždycky těším, diery jsou top výlet! Ve středu tam mířím s rodinkou..
Johanes Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Tak to si užijete jsou pěkně zamrzlý Ale radim dát si na boty nesmeky, já sebou praštil třikrát po cestě dolu. Jsme tu taky s rodinou,ale ve středu už snad budeme lyžovat na Martinkách,do teď jezdí jenom Vrátná a to ještě způlky..
paya01 Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Bondovky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
bobi Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. white Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
bobi Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Vše dobré v novém roce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
bohus76 Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Taky tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Hector_24 Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
RDA Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Novoroční mise zahájena. Ke stavbě rakety SLS pro program Artemis (návrat lidí na Měsíc) nemůže na ruce chybět nic jiného než ta nejpovolanější klasika – výroční edice 'Wally Schirra' Speedmasterů z roku 2024. Manuál natažen, kafe připraveno, jdu na to. Vše nejlepší do roku 2026! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Greenhornik Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna To si užiješ. Raketu budeš mi za chvilku, ale ta věž je nekonečná. Já to teď převážel autem a věž jsem musel shodit. Zas tak stabilní to není. Snad se mi to povede rychle zas vztyčit.Sent from my iPhone using Tapatalk
RDA Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna před 5 hodinami, Greenhornik napsal: To si užiješ. Raketu budeš mi za chvilku, ale ta věž je nekonečná. Já to teď převážel autem a věž jsem musel shodit. Zas tak stabilní to není. Snad se mi to povede rychle zas vztyčit. Sent from my iPhone using Tapatalk Díky za varování! Tak to se psychicky připravím na dlouhou šichtu u věže. Dnes jsem dorazil základnu. Tobě držím palce, ať se oprava podaří a věž zase rychle stojí. 1
Radek Cigi Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna V 31. 12. 2025 v 15:08, bobi napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. white Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Černá, bílá a červená to prostě funguje! Super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se