AdaMoss Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Dneska jsem přemýšlel, co jsou pro mě vlastně ideální potápky. Došel jsem na dvě možné varianty: 1) BB58 v jiné barevné kombinaci a od Rolexu 2) SMPc o 2mm menší, s normálním heliákem nebo bez, se starší verzí vlnek nebo bez, noDate, bez nápisu ZrO2 Uvidíme, co se stane dřív :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 ani jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Na ruce dcery skoro jako na mojí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 V 29. 6. 2020 v 23:24, Axel napsal: Je to subjektivní, ale současný SMP i PO jsou nádherné kousky.. SMP preferuji o něco více díky velikosti, výšce, zároveň ale mrzí He ventil (vysoký, ruší) a skeleton ručky, ty jsou třeba u PO rozhodně lepší... Potápky by měly mít skvělou lumi bez kompomisů. Je to asi už fakt detail, ale plný ručky by byly lépe vidět.. Jinak momentálně u mě napříč vším na trhu vedou polárky od Omegy, donedávna to byly Tudory BB58 a pandy Speedu, kdybych teď měl ale volný kilo, tak by to asi vyhrály.. (kupovat třetí Speedy by byla už trochu diagnóza ) Jsou prostě peckový Bílý SMP vypadají moc pěkně. Škoda těch skeleton ruček. Mně menší čitelnost kvůli té troše chybějící lumi tolik vadila, že jsem pustil svoje v černé barvě a pořídil Tudory Pelagos. Jinak mi na nových SMP nic nevadilo ani přítomnost heliáku jsem vůbec nevnímal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Vlnky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Broad arrow Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 (upraveno) Tak dneska takhle Zkouška nové kšandy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. července 2020 uživatelem Drda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 TietoOdoslané z SM-N970F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Posledný krát na ruke a potom sa lúčime. Ešte poskusame co-to a možno sa znova nájdeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 GMT a Phenomenato. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Musím si jich teď trochu užít, když se mi vrátily po servisní prohlídce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Speedy na Priglu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 (upraveno) Po nějaké době na pazouře opět vomegy , ale jooo , dobrý ... . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. července 2020 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Že by nahradily GMTýčka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Míro,džíemtýčka se pro tuhle chvíli točí na "kolotoči".Mno,ale GMT mám přes rok,tak možná půjdou do světa - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Někdo je myslím teď poptával, ale aby ti nechyběly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Hesalitky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 V 1. 7. 2020 v 20:59, Ondrej71 napsal: Vlnky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Fotka á la rentiér Kávička a jede se domů : ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Smutne misto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 ..ale pekny hodinky. Ja zeleznicarsky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se