Vladino125 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 [mention=19492]semi001[/mention] gratulace, tyhle jsou super. Asi je koupím znovu, protože mi fest chybí.A ja som myslel ze to je tvoj rukav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Před hodinou, shewcza napsal: @semi001 gratulace, tyhle jsou super. Asi je koupím znovu, protože mi fest chybí. Díky Já je vzal ze zvědavosti, ale teď uvažují ze možná zůstanou místo černých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 @Vladino125 dobrej postřeh, ale mám jinou barvu @semi001 mě se ta modrá líbí s velkým předstihem nejvíc ze všech barev a to jsem to měl u předchozího modelu přesně opačně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Tím zároveň nechci tvrdit, že nezkusím jinou barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Tvl vždycky až na fotkách zjistím, jak jsou zahnojený jdu pro uchošťoury a softkefku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Tak znovu, s čistým náramkem, ráfkem a pusherama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Tah US 1479 s leštěnými dílky... když pominu tu část spony, co se navzájem překládá (nevadí ani tak mat, spíše materiál, působí to hrozně lacině), tak jde o super alternativu Má to šmrnc, prostě příjemná změna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funík Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Smpc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Taky hnědá kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Nejvíc nejlepší hodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 3 hodinami, Kid_A napsal: Smpc před 30 minutami, Radik napsal: Nejvíc nejlepší hodinka ….máte to pěkný….tak kůže na SMPc jim celkem sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Před hodinou, rekib1 napsal: ….máte to pěkný….tak kůže na SMPc jim celkem sekne Rozhodne, smpc jde kuze k dobru:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 (upraveno) Před hodinou, Kid_A napsal: Rozhodne, smpc jde kuze k dobru:-))) Dneska taky na kůži. Dodržuju předepsanou wr a blíže než 300m od bazénu je nenosím, takže pohoda Upraveno 3. ledna 2022 uživatelem ondrejm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 (upraveno) Double Upraveno 3. ledna 2022 uživatelem ondrejm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Ale fuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Není nad buznatah . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se