ragu Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 40 minutami, Pivas napsal: A je to. Za mě super volba, ten tah je posouvá zase o level vejš. Akorát peněženka zapláče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Diky. A popsal si to úplně přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 1 hodinou, Tomak napsal: Povedená fotka, o kolik jsou na tahu přesnější než na gumě? Díky, jinak s přesností to netuším, myslím, že na fci to nebude mít vliv :)….ale ta jejich guma byla nejpohodlnější co jsem kdy měl, ale tah je věčný…takže jsem se k němu vrátil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 1 hodinou, Pivas napsal: A je to. hm hm to by šlo Kdyby náhodou šly, víš komu napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 25 minutami, rekib1 napsal: Díky, jinak s přesností to netuším, myslím, že na fci to nebude mít vliv :)….ale ta jejich guma byla nejpohodlnější co jsem kdy měl, ale tah je věčný…takže jsem se k němu vrátil.. Asi jsem nesprávně pochopil, že jsi je na gumě prodal a na tahu pořídil jiné Ať jen nekecám, přidávám foto nektonů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 1 minutou, Tomak napsal: Asi jsem nesprávně pochopil, že jsi je na gumě prodal a na tahu pořídil jiné Ať jen nekecám, přidávám foto nektonů Ano, přesně tak, pže tah by stál 20tis…máš to good! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Zdravím Omegáře. Dne černé tričko, a tak i Seamastery v ️ barvě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 (upraveno) před 51 minutami, rekib1 napsal: Double Upraveno 9. března 2022 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 @semi001- jeste nemám ani sundane všechny folie z tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 27 minutami, Pivas napsal: @semi001- jeste nemám ani sundane všechny folie z tahu V pohodě to nepospíchá, mám hodinek, že to nestíhám točit, ale kdyby náhodou ta doba přišla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 2 hodinami, Bakouš napsal: Zdravím Omegáře. Dne černé tričko, a tak i Seamastery v ️ barvě... Moje první z USA v r. 2010 , nové za 1600 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Taky byly moje prvni, taky z USA, jen uz v roce 2008... silene to leti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 AT 8500 Golf. Za chvili je budu mit 6 let. Aneb na jini casovy pasmo se hodi cal. 8500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 3 hodinami, Josef01 napsal: Moje první z USA v r. 2010 , nové za 1600 USD No..., pěkně se cenově šplhají nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 2 hodinami, Seamaster napsal: Taky byly moje prvni, taky z USA, jen uz v roce 2008... silene to leti A máš je ještě? Nebo již jsou na jiné ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Samo je jeste mam, to je srdecni zalezitost. Tak jako dalsich cca 20 hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 PO na ruce, sluníčko svítí a skřivani zpívaj jak o život. Na světě je krásně. (...Na vojně jsem se naučil z takovejch okamžiků radovat a ukládat si je do paměti na horší časy...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 @Pivas paráda! Akorát váhově je to proti gumotextilu rozdíl, co? Já svý PO tahám v podstatě jen na gumě, náramek si hoví v dřevěný krabce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Mas pravdu,rozdíl je velký. Tah je zrovna u PO docela masivní a těžký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 1 hodinou, Pivas napsal: Mas pravdu,rozdíl je velký. Tah je zrovna u PO docela masivní a těžký. Když zase na tom tahu jsou nějaké pohodlnější a lépe sedí, váhově se gumě samo nevyrovná… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se