Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Dekuji kluci. Ano jsou od fermuella. Mám je krátce a vím ze slovo definitivní má na tomto fóru takovou zvláštní auru. Ale zatím dobrý. Nicméně co se týká datumovky, tak je to asi jako s olivami. Někdo je ma rad, někdo miluje a někdo nesnáší. Já ji mám rád. Datumovku nemusím u potápek, ale u hodinek na denní nošení by mi chyběla. Tady Diky barvě cifru a barvě datumu mi to sedí. Beru to jako skvělý doplněk. Antireflex je tak dokonalý ze jsem podobný neviděl. Proste radost se koukat. Pouzdro je necelých 15 mm takže se jeví vysoké ale kupodivu zřejmě vzhledem k uchycení tahu jsou skvěle nositelé a sedi mi osobně na ruce krásně. Zatím se kochám a jsem rád že je mám. Za dva dny nonstop nošení +3 vteřiny. Neuvěřitelné. Toliko k pochvalným zprávám zde ve vlákně. Diky za zájem. Extenze na tahu je skvělá skvělá skvělá.

Upraveno uživatelem ferrycz
Odesláno

Dekuji kluci. Ano jsou od fermuella. Mám je krátce a vím ze slovo definitivní má na tomto fóru takovou zvláštní auru. Ale zatím dobrý. Nicméně co se týká datumovky, tak je to asi jako s olivami. Někdo je ma rad, někdo miluje a někdo nesnáší. Já ji mám rád. Datumovku nemusím u potápek, ale u hodinek na denní nošení by mi chyběla. Tady Diky barvě cifru a barvě datumu mi to sedí. Beru to jako skvělý doplněk. Antireflex je tak dokonalý ze jsem podobný neviděl. Proste radost se koukat. Pouzdro je necelých 15 mm takže se jeví vysoké ale kupodivu zřejmě vzhledem k uchycení tahu jsou skvěle nositelé a sedi mi osobně na ruce krásně. Zatím se kochám a jsem rád že je mám. Za dva dny nonstop nošení +3 vteřiny. Neuvěřitelné. Toliko k pochvalným zprávám zde ve vlákně. Diky za zájem. Extenze na tahu je skvělá skvělá skvělá.

Jsou krasny, gratuluju.

A doufam posles tuhle fotku Prisherovi do kalendare ;)

Odesláno

Jsou skvělý! Ferry, prosímtě, jakou technologií je udělaná ta vnitřní tachymetrická luneta? To je nějak gravírovaný s bilou vyplní, nebo je to negativní černý potisk skla podložený bílou vrstvou, nebo co? Vrtá mi to hlavou...

Odesláno (upraveno)

Paráda, první Ultramany v CZ?

Tah k mým ST2 je na ceste:ref 1998/849

Upraveno uživatelem Dokusan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...