ferrycz Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Včera i dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Ferrycz:Paráda, už sem je několikrát málem koupil. Pokud bys je pouštěl, víš na koho se obrátit.
Petr11 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 mas toho proste moooc :-D. ty nechrona bys mel proste pustit :-)
Dokusan Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Akorát ta datumovka je tam tak nějak divně řešená
ponorka9 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Včera i dnes To jsou ty od fermuella? se mi sakra líběj...
Dokusan Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 Stejný pouzdro jak u mých MKIV, hádám...
ferrycz Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2018 (upraveno) Dekuji kluci. Ano jsou od fermuella. Mám je krátce a vím ze slovo definitivní má na tomto fóru takovou zvláštní auru. Ale zatím dobrý. Nicméně co se týká datumovky, tak je to asi jako s olivami. Někdo je ma rad, někdo miluje a někdo nesnáší. Já ji mám rád. Datumovku nemusím u potápek, ale u hodinek na denní nošení by mi chyběla. Tady Diky barvě cifru a barvě datumu mi to sedí. Beru to jako skvělý doplněk. Antireflex je tak dokonalý ze jsem podobný neviděl. Proste radost se koukat. Pouzdro je necelých 15 mm takže se jeví vysoké ale kupodivu zřejmě vzhledem k uchycení tahu jsou skvěle nositelé a sedi mi osobně na ruce krásně. Zatím se kochám a jsem rád že je mám. Za dva dny nonstop nošení +3 vteřiny. Neuvěřitelné. Toliko k pochvalným zprávám zde ve vlákně. Diky za zájem. Extenze na tahu je skvělá skvělá skvělá. Upraveno 24. srpna 2018 uživatelem ferrycz
pebe Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Dekuji kluci. Ano jsou od fermuella. Mám je krátce a vím ze slovo definitivní má na tomto fóru takovou zvláštní auru. Ale zatím dobrý. Nicméně co se týká datumovky, tak je to asi jako s olivami. Někdo je ma rad, někdo miluje a někdo nesnáší. Já ji mám rád. Datumovku nemusím u potápek, ale u hodinek na denní nošení by mi chyběla. Tady Diky barvě cifru a barvě datumu mi to sedí. Beru to jako skvělý doplněk. Antireflex je tak dokonalý ze jsem podobný neviděl. Proste radost se koukat. Pouzdro je necelých 15 mm takže se jeví vysoké ale kupodivu zřejmě vzhledem k uchycení tahu jsou skvěle nositelé a sedi mi osobně na ruce krásně. Zatím se kochám a jsem rád že je mám. Za dva dny nonstop nošení +3 vteřiny. Neuvěřitelné. Toliko k pochvalným zprávám zde ve vlákně. Diky za zájem. Extenze na tahu je skvělá skvělá skvělá.Jsou krasny, gratuluju.A doufam posles tuhle fotku Prisherovi do kalendare
ferrycz Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Zkusím udělat lepší a pošlu Diky za nápad
martar Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Dekuji kluci. Ano jsou od fermuella. Mám je krátce a vím ze slovo definitivní má na tomto fóru takovou zvláštní auru. Ale zatím dobrý. Nicméně co se týká datumovky, tak je to asi jako s olivami. Někdo je ma rad, někdo miluje a někdo nesnáší. Já ji mám rád. Datumovku nemusím u potápek, ale u hodinek na denní nošení by mi chyběla. Tady Diky barvě cifru a barvě datumu mi to sedí. Beru to jako skvělý doplněk. Antireflex je tak dokonalý ze jsem podobný neviděl. Proste radost se koukat. Pouzdro je necelých 15 mm takže se jeví vysoké ale kupodivu zřejmě vzhledem k uchycení tahu jsou skvěle nositelé a sedi mi osobně na ruce krásně. Zatím se kochám a jsem rád že je mám. Za dva dny nonstop nošení +3 vteřiny. Neuvěřitelné. Toliko k pochvalným zprávám zde ve vlákně. Diky za zájem. Extenze na tahu je skvělá skvělá skvělá.Jsou skvělý! Ferry, prosímtě, jakou technologií je udělaná ta vnitřní tachymetrická luneta? To je nějak gravírovaný s bilou vyplní, nebo je to negativní černý potisk skla podložený bílou vrstvou, nebo co? Vrtá mi to hlavou...
Dokusan Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 (upraveno) Paráda, první Ultramany v CZ?Tah k mým ST2 je na ceste:ref 1998/849 Upraveno 25. srpna 2018 uživatelem Dokusan
Exiztence Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Jak se to vezme, v ČR ještě nejsem ;o)
rango Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 vcera , dnes a snad zajtra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se