Postal80 Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 před 20 hodinami, Radik napsal: Jó, vlnky mně tam asi chybí. Tahám třetím dnem bezvlnky a nějak to na tý rucení není úplně ono. Ale přitom marně hledám důvod, vždyť to jsou jinak fakt super hodinky. Já to tak nemyslel. Pro mě je nej poslední generace s vlnkama a keramikou. Někdo rád plech, někdo keramiku, někdo bezvlnky. Někdo gumu, někdo tah a někdo má nejraději kůži.. A tak to má byt. Taky se všichni nepozabijime kvůli jedny buchtě, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Ten klenutej safir je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Dnes "staré" hodinky přezuty z tahu na "novou" gumu Nikdy jsem gumě moc nefandil, ale letos jsem si na ni krapet ujel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Furt na náramku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Stejně POčka jsou top. Já stále bezvlnky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 (upraveno) Upraveno 16. července 2022 uživatelem Slaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 V 15. 7. 2022 v 18:18, Seamaster napsal: Ten klenutej safir je pecka Stejně nechápu, když to Omega umí, proč podobnej safír nedá i na safírový "moony"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 před 2 hodinami, Slaco napsal: moc pěkné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 (upraveno) před 45 minutami, Akam napsal: moc pěkné! Jj . Díky . Čekání se vyplatilo … skoro 6 měsíců Upraveno 16. července 2022 uživatelem Slaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 před 14 hodinami, martar napsal: Stejně nechápu, když to Omega umí, proč podobnej safír nedá i na safírový "moony"... Mam dojem, ze problem je udelat klenuty safir, ktery nema rovny spodek, ale taky vybrany, aby se tam vesly rucky? Ale je to jen muj tip… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Dobry point. Jo, to by mohl byt duvod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Dnešní super počasí, procházka s rodinkou po lese a PO na ruce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 @Slaco- Gratulace,krasne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 před 20 minutami, Pivas napsal: @Slaco- Gratulace,krasne hodinky. Díky …. snad to moje nadšeni dlouho vydrží . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 Tak PO sbírka komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 před 1 minutou, Pivas napsal: Tak PO sbírka komplet. Tak se konečně zdařilo. Ať dělaj radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se