Dzos Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Starý divery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hrabe_X Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Starý divery sea9.jpgKrásný! Kolik jim je let? :-)
Návštěvník dabelM Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 To jde ještě koupit? Já myslel, že už ho přestali vyrábět. Ta informace se nejakou dobu sirila, ale ve vidni prej neni problem 1171 sehnat Jde koupit v ČR i EU, v EU v rámci kurzu levněji.
ivan_989 Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Na First mana jsem se vystrojil přítelkyně prej jestli jsem rovnou nechtěl jít ve skafandru ale vyladit délku toho pásku je teda opruz... po filmu to půjde zas dolu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Odesláno 14. října 2018 Samej tezkej kalibr...ja to trochu odlehcim starejma baterkacema Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tedwine Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Odesláno 14. října 2018 Ja na film len ako chudobny pribuzny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 Zatím si rozumíme, ale bude to chtít kůži Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Z Brna hlásím skoro jasno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Z Brna hlásím skoro jasno.Ještě jednou blahopřeji, teď máš ultimátní kombo!Ať jen nekecám, moony s turbem ;D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ponorka9 Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 To je pořád samý chrono, co takhle trochu jednodušší cifr? Jinak to ale máte pánové moc pěkný, ty nový ST mají něco do sebe... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 (upraveno) Díky, ale musím přiznat, že se u mě hodinky furt celkem točí, takže záleží jaký kombo máš na mysli.Každopádně Moony s turbem nemá každej. Ještě jednou blahopřeji, teď máš ultimátní kombo!Ať jen nekecám, moony s turbem ;D Upraveno 16. října 2018 uživatelem MíraMíra
snake Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Z Brna hlásím skoro jasno.Moje bejvalky koukam - tak uzivej Ja si jedu na sve vlne...sice je nemam ted na ruce,ale tesim se na ne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Moje bejvalky koukam - tak uzivej Ja si jedu na sve vlne...sice je nemam ted na ruce,ale tesim se na ne Ha ha a co tu Tvé bejvalky nejsou
Roland Sands Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Díky, ale musím přiznat, že se u mě hodinky furt celkem točí, takže záleží jaký kombo máš na mysli.Moony a ND
MíraMíra Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Jo tak to je ještě obojí skladem. Ale přiznám se, že Suby to bohužel mají vlivem blížících se velkých nákladů kapku nahnutý.
Jumbo Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Po delší době zase day-date a pořád jsou fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Úterý Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se