Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

Kamarát z Autralii  mi dal na ruku ladičkový system Omegy Speedsonic F300, ktore kúpil ako nove r.1975 a dnes nejdu . Pokúšam su zohnať servisaka. Oficialny SK v Rim.Sobote to nerobia , SWISS butik Omega servis cena GO cca 2500 , no a tak skúsime OC RETRO v BA p. Knipl slubil dat dokopy za 600 e ...., mate niekto takéto Omegy ??

DSC08803vv.JPG

DSC08802vv.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 minutami, peter48 napsal:

Kamarát z Autralii  mi dal na ruku ladičkový system Omegy Speedsonic F300, ktore kúpil ako nove r.1975 a dnes nejdu . Pokúšam su zohnať servisaka. Oficialny SK v Rim.Sobote to nerobia , SWISS butik Omega servis cena GO cca 2500 , no a tak skúsime OC RETRO v BA p. Knipl slubil dat dokopy za 600 e ...., mate niekto takéto Omegy ??

DSC08803vv.JPG

DSC08802vv.JPG

Na servis jedině Onyx v ČR ( @ONYX servis hodinek ). Jsou autorizovaný servis Omega a měl jsem u nich několikery hodinky, kupoval origo Omega věci a pokaždé paráda! O ničem jiném bych ani v nejmenším neuvažoval.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, peter48 napsal:

Ano mám Speedsoniky 😉

Tyto hodinky servisoval Ruda - fi. Onyx.

IMG_1813.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Seamaster napsal:

@peter48 To stejny jsem ti psal pred par dny ve vintage vlakne.... Onyx JIhava ma pristup k origo dilum a skvely servis. NIcmene neocekavej, ze to bude za 100 euri...

ano počitam viac , tu v BA som našiel hodinara za 600 e celkova oprava ...

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, peter48 napsal:

čo im bolo ?  kolko stal servis? kolko v nich vydrži batéria ?   dik za info

Asi tě neuspokojím svojí odpovědí...🙂

Jsou to původem Rudovi, které si dělal pro sebe. Baterii jsem zatím neměnil, co mám info tak výměna 1-2roky.

Cenu servisu za vintážní ladičky, ti určitě dopředu bez prohlídky nikdo neřekne. Jinak, jak píše Seamaster.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...