Leviathann Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 Trochu dneska za snoba, ale co už. Stále takto... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 (upraveno) S Národním dopravcem vždy na čas. Upraveno 10. června 2024 uživatelem sonny.c 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Nepřestávají bavit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Barevněji to dnes nešlo 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Kamarát z Autralii mi dal na ruku ladičkový system Omegy Speedsonic F300, ktore kúpil ako nove r.1975 a dnes nejdu . Pokúšam su zohnať servisaka. Oficialny SK v Rim.Sobote to nerobia , SWISS butik Omega servis cena GO cca 2500 , no a tak skúsime OC RETRO v BA p. Knipl slubil dat dokopy za 600 e ...., mate niekto takéto Omegy ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 před 9 minutami, peter48 napsal: Kamarát z Autralii mi dal na ruku ladičkový system Omegy Speedsonic F300, ktore kúpil ako nove r.1975 a dnes nejdu . Pokúšam su zohnať servisaka. Oficialny SK v Rim.Sobote to nerobia , SWISS butik Omega servis cena GO cca 2500 , no a tak skúsime OC RETRO v BA p. Knipl slubil dat dokopy za 600 e ...., mate niekto takéto Omegy ?? Na servis jedině Onyx v ČR ( @ONYX servis hodinek ). Jsou autorizovaný servis Omega a měl jsem u nich několikery hodinky, kupoval origo Omega věci a pokaždé paráda! O ničem jiném bych ani v nejmenším neuvažoval. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 (upraveno) @peter48 To stejny jsem ti psal pred par dny ve vintage vlakne.... Onyx JIhava ma pristup k origo dilum a skvely servis. NIcmene neocekavej, ze to bude za 100 euri... Upraveno 12. června 2024 uživatelem Seamaster 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 před 2 hodinami, peter48 napsal: Kamarát z Autralii mi dal na ruku ladičkový system Omegy Speedsonic F300, ktore kúpil ako nove r.1975 a dnes nejdu . Pokúšam su zohnať servisaka. Oficialny SK v Rim.Sobote to nerobia , SWISS butik Omega servis cena GO cca 2500 , no a tak skúsime OC RETRO v BA p. Knipl slubil dat dokopy za 600 e ...., mate niekto takéto Omegy ?? Ano mám Speedsoniky Tyto hodinky servisoval Ruda - fi. Onyx. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 před 3 minutami, M-72 napsal: Ano mám Speedsoniky Tyto hodinky servisoval Ruda - fi. Onyx. čo im bolo ? kolko stal servis? kolko v nich vydrži batéria ? dik za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Před hodinou, Seamaster napsal: @peter48 To stejny jsem ti psal pred par dny ve vintage vlakne.... Onyx JIhava ma pristup k origo dilum a skvely servis. NIcmene neocekavej, ze to bude za 100 euri... ano počitam viac , tu v BA som našiel hodinara za 600 e celkova oprava ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Jenom z te jedne fotky tusim, ze problem bude i v preklapeni dne/data...rikam, pokud tvuj BA hodinar nema pristup k dilum, nemas sanci. NEbudem to tady pelevelit, napis Rudovi do Olyxu a on ti nejaky nastrel da, ale samo nacaneni plne bude, az to rozdelaji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Na Vltavu jedine Orliky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 před 8 hodinami, peter48 napsal: čo im bolo ? kolko stal servis? kolko v nich vydrži batéria ? dik za info Asi tě neuspokojím svojí odpovědí... Jsou to původem Rudovi, které si dělal pro sebe. Baterii jsem zatím neměnil, co mám info tak výměna 1-2roky. Cenu servisu za vintážní ladičky, ti určitě dopředu bez prohlídky nikdo neřekne. Jinak, jak píše Seamaster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Včera koupené v Brně u Hanáka. Jen jsem si je chtěl zkusit. Pak začalo ďáblovo pokušení se slevou až jsem nakonec vytáhl platební kartu. Jsem slaboch. 1 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 před 43 minutami, vonmisses napsal: Včera koupené v Brně u Hanáka. Jen jsem si je chtěl zkusit. Pak začalo ďáblovo pokušení se slevou až jsem nakonec vytáhl platební kartu. Jsem slaboch. Vítej v klubu . Jak zkusíš musíš mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 Ja zatial odolavam , ale keby to na mna niekto skusil so zlavou na tie nove biele, co ma @tikzot, tiez sa asi ukaze, ze nie som az tak tvrdy charakter @vonmisses gratulka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 před 12 hodinami, vonmisses napsal: Včera koupené v Brně u Hanáka. Jen jsem si je chtěl zkusit. Pak začalo ďáblovo pokušení se slevou až jsem nakonec vytáhl platební kartu. Jsem slaboch. Slaboch, ále kdepak.... To bylo dobré rozhodnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 před 2 hodinami, bluman napsal: Ja zatial odolavam , ale keby to na mna niekto skusil so zlavou na tie nove biele, co ma @tikzot, tiez sa asi ukaze, ze nie som az tak tvrdy charakter @vonmisses gratulka! dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se