Ivo_S Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Já dnes klasiku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
PavelH Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dnes dohromady s hodinami od kolegy @killko - jsou uzasny, a jsem rad, ze je muzu mit v kancelari na zdi. A ano, i jako v druhem topicu - nepokryta a zaslouzena reklama 4 1 2
PavelH Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Mas se kazdopadne na co tesit! A ta radost bude urcite taky velika!
Semishak Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna jako fakt klobouk dolů směr @killko těším se na snoopy 1
KurtCz Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
Kid_A Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Před hodinou, KurtCz napsal: ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. mas je i na bico tahu?
KurtCz Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna před 10 minutami, Kid_A napsal: mas je i na bico tahu? NN, jenom guma. Bico jsem zkousel (meli je na krame), a za a) uz se mi to zdalo prilis tezke, b) uz se mi to zdalo prilis drahe a za c) uz se mi to zdalo prilis nachylne na skrabance, drbance a vrypy. Nicmene cukani jsem mel, jsou krasny. 1
Tomak Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna před 21 minutami, KurtCz napsal: NN, jenom guma. Bico jsem zkousel (meli je na krame), a za a) uz se mi to zdalo prilis tezke, b) uz se mi to zdalo prilis drahe a za c) uz se mi to zdalo prilis nachylne na skrabance, drbance a vrypy. Nicmene cukani jsem mel, jsou krasny. Ta guma je černá? Myslel jsem, že jsou buď na tahu nebo modré gumě?
KurtCz Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Guma je samozrejme modra. Zreslila to fotka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Kid_A Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna před 55 minutami, KurtCz napsal: NN, jenom guma. Bico jsem zkousel (meli je na krame), a za a) uz se mi to zdalo prilis tezke, b) uz se mi to zdalo prilis drahe a za c) uz se mi to zdalo prilis nachylne na skrabance, drbance a vrypy. Nicmene cukani jsem mel, jsou krasny. Mel jsem podobny pocit - novy seamastery na tahu (kterej se minimalne zuzuje) pusobej tezce a robustne, na gume je to lepsi 1
KurtCz Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna I PO jsem bral na gume a pro jistotu i s titanovym pouzdrem. Kazdy gram dolu dobry. Nemam rad tezke hodinky. 1
Leviathann Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Dneska přišel (konečně) balíček z Onyxu. Hoši... To je hardcore. Ty hodinky jsou jak z fabriky. A to mají o téměř dvacet let více, než jsem na světě... Tomu říkám nadčasová konstrukce. Já jsu tak šťastný... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1 3
Hector_24 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
edas Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Obědová… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Johanes Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Johanes Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Tyhle PO mi udělali velkou radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 3
ABCDE Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Děkuji @killko za parádní hodiny včetně lumi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
ABCDE Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Seamaster Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna (upraveno) Patrikovi klobouček, vše super, od komunikace, zabalení i samotného produktu, bomba, velmi příjemné překvapení! Jestli takto kvalitní práci budeš odvádět i dál,budeš mít vysněný moony na zápěstí dřív než Donald Hormuzsky záliv...Díky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. dubna uživatelem Seamaster 2 1 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se