Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Dnes dohromady s hodinami od kolegy @killko - jsou uzasny, a jsem rad, ze je muzu mit v kancelari na zdi. A ano, i jako v druhem topicu - nepokryta a zaslouzena reklama :) 

• Like 4
  • Díky 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Mas se kazdopadne na co tesit! A ta radost bude urcite taky velika!

Odesláno
před 10 minutami, Kid_A napsal:

mas je i na bico tahu? 

NN, jenom guma. Bico jsem zkousel (meli je na krame), a za a) uz se mi to zdalo prilis tezke, b) uz se mi to zdalo prilis drahe a za c) uz se mi to zdalo prilis nachylne na skrabance, drbance a vrypy. Nicmene cukani jsem mel, jsou krasny. 🙂

• Dát hlas 1
Odesláno
před 21 minutami, KurtCz napsal:

NN, jenom guma. Bico jsem zkousel (meli je na krame), a za a) uz se mi to zdalo prilis tezke, b) uz se mi to zdalo prilis drahe a za c) uz se mi to zdalo prilis nachylne na skrabance, drbance a vrypy. Nicmene cukani jsem mel, jsou krasny. 🙂

Ta guma je černá? Myslel jsem, že jsou buď na tahu nebo modré gumě?

Odesláno
před 55 minutami, KurtCz napsal:

Mel jsem podobny pocit - novy seamastery na tahu (kterej se minimalne zuzuje) pusobej tezce a robustne, na gume je to lepsi

• Dát hlas 1
Odesláno

I PO jsem bral na gume a pro jistotu i s titanovym pouzdrem. Kazdy gram dolu dobry. Nemam rad tezke hodinky. 🙂

• Dát hlas 1
Odesláno

Dneska přišel (konečně) balíček z Onyxu. Hoši... To je hardcore. Ty hodinky jsou jak z fabriky. A to mají o téměř dvacet let více, než jsem na světě... Tomu říkám nadčasová konstrukce. Já jsu tak šťastný... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 7
  • Díky 1
  • Dát hlas 3
Odesláno

Děkuji @killko za parádní hodiny včetně lumi 🙂

• Like 1
  • Díky 1
Odesláno (upraveno)

Patrikovi klobouček, vše super, od komunikace, zabalení i samotného produktu, bomba, velmi příjemné překvapení! Jestli takto kvalitní práci budeš odvádět i dál,budeš mít vysněný moony na zápěstí dřív než Donald Hormuzsky záliv...Díky!

Upraveno uživatelem Seamaster
  • Like 2
  • Díky 1
  • Haha 2
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...