Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím, že se prosklené dýnko dá pořídit na všechny mooony, jako neofiko modifikace teda.

https://omegaforums.net/threads/aftermarket-display-back-on-pre-moon-speedmaster.62075/

http://www.customwatchconcepts.com/index.php?cPath=2_14

Přesně toto dýnko jsem viděl o minulém víkendu na Moonech a bylo to parádní! Určitě doporučuji :-) Majitel měl bokem dané původní a normálně si užíval, že vidí na strojek.

Odesláno (upraveno)

Tak to je umenie - nepodari sa kazdemu ;)

Pámbů mě trestá, že sundavám tah a vymýšlím kokotiny s řemeny, navíc bez překlápěčky. Kachlík - mrd - křup.

DSC05962.JPG

Asi radši Dušák, žejo. Tuší někdo, za kolik to cca bude?

Upraveno uživatelem palmone1
Odesláno

Au :-/ hele teď jsem s něčím podobným pomáhal známému. Rozbil sklo na PO 42mm. U Hanáka vycházel safír bez mála na 5 tis, ale je to podmíněno částečným servisem-

Částečný servis zahrnuje:

- Pro mechanické / automatické hodinky: měření stroje, regulace přesnosti, kontrola funkcí a rezervy chodu

- Čištění dílů pouzdra, náramku a spony v ultrazvuku

- Kompletní výměna všech těsnění

- Obnovení vodotěsnosti

- Technická a estetická závěrečná kontrola

Ten je taky bez mála za 5 tis.

Takže nakonec ho celá ta sranda vyjde kolem 10tis. Pak dej vědět jak Ti to nacenili a přeji co nejméně traumatický průběh.

Odesláno (upraveno)

Takže desítka v perdéli. Dík za předoperační přípravu

Strojek je asi OK - skočily asi tak o 5s dopředu, jdou, no uvidím ráno.

Taky ještě škoda - zatím nejpřesnější mechaniky, co jsem kdy měl (zcela bez přehánění, vč. rolád apod.), po servisu to bude taky dobrý, ale třeba už nebudu mít zas až takovou kliku. 

Taky hodinky, co mám ze všech nejdýl, moje třetí vůbec mechaniky, a zrovna jim takhle ublížím. Ououou :(

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno

Shit! To je pech!! Ale ber to pozitivne, sklicko se vymeni a budou jak novy, dopadlo to jeste dobre... horsi by byl nejakej libovej zarez na pouzdru s kterym bys musel zit po zbytek vaseho souziti... :/ A servis? No co, kdyz si vezmes kolik si prodelal nebo vyhazel penez za jiny blbosti tak jsou to drobny!! ;)

Odesláno

Pámbů mě trestá, že sundavám tah a vymýšlím kokotiny s řemeny, navíc bez překlápěčky. Kachlík - mrd - křup.

Asi radši Dušák, žejo. Tuší někdo, za kolik to cca bude?

A kujwa .To nasere.

Odesláno

Takovejhle křáchanec jsem ještě nikdy neviděl a doufám, že neuvidím :( Tak zpět k optimističtějším fotkám, ne? Jsem rád, že se tu mihly další vlnky, myslím, že v černé a dokonce hned dvakrát?! Tak sem s nima. Teď ještě aby někdo doplnil šedivejma a vlnkatá rodinka z fóra bude dokonalá :)

post-14317-0-34691400-1557248777_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...