ismit Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 sraz 17.12. 16:00 - ? 1. beeman 2. igby29 3. Libor_OV 4. Tittus 5. Honza.manta - snad to stihnu 6. prischera 7. ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 28 minutami, Murphy97 napsal: Pro me u kluku na kavalirce v pohode - vyzvednu si to tam, diky moc Tak mi ho tam kdyžtak vyzvednes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 1 hodinou, Frantik napsal: Tak mi ho tam kdyžtak vyzvednes Co bych pro Tebe za dve petipiva neudelal, kamarade! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Danke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 beru na vedomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Alois já mám 17 doutník, takže bohužel, ale stavim se za Tebou někde vyzvednout předtim. Napiš na wocap adresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 budu tam od 16:00, to stihas jinak krcma zarizena, budu doufat, ze to do ty doby opet nezavrou vcera jsem nestihal, ale dnes jsem objednanej u mistra, tak pak vecer podam hlaseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Chlapi. Jen taková má myšlenka. Jestli to budete chtít dát někomu pod stromek (letos), tak Česká Pošta je brutálně zavalena. Myslím si, že s ní to do vánoc nepunde. Mě je to jedno, mám to pro sebe. Mám echo od kamaráda, který rozváží a říkal, že např. Ostrava je tak zavalena, že mají na měsíc práci :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 No co, tak mi to pride pristi rok...;-). Dofcil sem prehazoval remeny krumpacem, tak este chvilu vydrzim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Na dalsi rok to bohate staci aj mne. Je to pro mne.Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 bohuzel rychlost doruceni je v rukou bozich, ocekaval jsem, ze cp pred svatkama posili kapacity, ale zjevne to uz nikdo nechce delat za tech co ja vim desnychpodminek prej jsou nejvetsi problemy s dorucovanim v Praze, co mohu potvrdit z vlastni zkusenosti no nic, neudelame nic kazdopadne - krabicky jsou hotove - mistr maka na hrotech - zbyva taky jeste popsat vystezejkovace laserem - pak uz jenom hezky zabalit a hura na tu slavnou postu - resp. mne do pracek, at to tady mohu s radosti osobne popredavat - krabicky nefotim schvalne, nemusite videt vsechno, troska tajemna nezaskodi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Hluboce se klanim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 panove, jiz jde doslova o minuty, u mistra i ted jede cela rodina bez prestavek na plne obratky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 (upraveno) Alois Upraveno 12. prosince 2020 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 (upraveno) Kacířská myšlenka - má cenu to ještě letos ČP svěřovat? Než se stresovat, že to někde ztratí... Že bychom směrem na Moravu vymysleli nějakou akci typu Betlémské světlo? Záleží na termínu dokončení. Možná by mi vyšlo nějakou nálož u Beemana vyzvednout a přivézt do zatáčky před Vídní (zatím jen uvažuji). Upraveno 13. prosince 2020 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Tak špatný nápad to není.Ale morava je velká.A zase,kdo by se toho ujmul,teď před Vánoci.Klidně si počkám do ledna.Určitě bych to nehonil. Ale pokud by se toho někdo ujmul,tak se nebráním a na palivo přispěji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 V úterý pojedu přes Prahu a můžu to vzít lidem v oklolí UH. Hradiště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 V úterý pojedu přes Prahu a můžu to vzít lidem v oklolí UH. Hradiště.Já se hlásím. Sraz na Skandalu Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Minisraz s predanim v Brne pokud by to nekdo (sodekcz) dovalil, tak za me supr napad. Jestli bude pred nebo po Vanocich je mi taky celkem fuk kazdopadne. Mam to pro sebe a radost z toho budu mit kdykoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 panove, vsechno je mozny, nez se zacne odesilat, budu o tom informovan, uvedomete si ale, ze to hazi poradny vidle do precizne do puntiku naplanovane akce uz neni cas na nejakou improvizaci! jako ja jsem pro kazdou legraci, ale ted fakt nevim, jak bych to takhle narychlo zkoulel, abych neudelal nekde chybu, onamagoval to cele a naprosto u toho nezesilel takze narovinu, zachovame statusquo, zmeny nejsou pripustny, je mi lito, stezujte si pak u me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se