kuncák7 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Když to nikdo neudělá :-), tak musím sám. Moc děkuji za servis svých omeg-prelesteni skla, vyčištěni a servis strojku, vyčištění pouzdra a tahu.....Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Martine, toje foto před servisem předpokládám podle odrbaného skla a špinavého tahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Martine, toje foto před servisem předpokládám podle odrbaného skla a špinavého tahu?Jojo, kdybych dal svou po servisu, tak nic nepoznáte. Fotka je ilustrační. Se servisem jsem 100% spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 17. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Díky za milá slova. Bohužel mám zrovna u těchto také foto před servisem :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak on je Martin vyfotí, že jo? Viděli jsme v prodejních inzerátech že si něco vyfotil, tak nedělej herečku a pochlub se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nováček24 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 (upraveno) Ahoj, omlouvám se, ale s tímto nepomůžeme. Díky za pochopení. To PH:Tak to jste mne docela překvapili-samozřejmě nepříjemně... A jaký je důvod, jestli se jako mohu zeptat? Není to kšeft za 10tis, nebo jsem tu moc nový... ?Jiným tady "chytíte a pozlatíte prdy" a tohle nejde? Jen pro zajímavost ostatním- napsal jsem výrobci a ten to přeposlal na zastoupení servisu zpět do ČR.Kontaktovala mne firma z Prahy, nabídla fotky vzorků ručiček... Bohužel to COVID-19 prozatím stopnul. Upraveno 25. března 2020 uživatelem Nováček24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Docela se těším na reakci na tenhleten slint doživotní ovoce na tebe To PH:Tak to jste mne docela překvapili-samozřejmě nepříjemně... A jaký je důvod, jestli se jako mohu zeptat? Není to kšeft za 10tis, nebo jsem tu moc nový... ?Jiným tady "chytíte a pozlatíte prdy" a tohle nejde? Jen pro zajímavost ostatním- napsal jsem výrobci a ten to přeposlal na zastoupení servisu zpět do ČR.Kontaktovala mne firma z Prahy, nabídla fotky vzorků ručiček... Bohužel to COVID-19 prozatím stopnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Přesně :-)Nejsem zrovna příznivcem tohoto hodinářství, negativní zkušenosti známých mi úplně stačí ... ale na druhou stranu, proč si myslíš, že daný subjekt musí kývnout na každou poptávku? Snad je na každém živnostníkovi, aby zvážil zda se mu do dané práce chce a zohlednil své možnosti a rentabilitu kšeftu. Buď rád, že jsi dostal slušnou odpověď. PS: ještě 38 příspěvků a můžeš do prodejního vlákna :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Docela se těším na reakci na tenhleten slint doživotní ovoce na tebeUž jsem mu psal. Tak uvidíme, jak zareaguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 hmmmm, to je dobrý, to vnímám pozitivně, že při rozhodování o zabanování má odsouzený možnost se vyjádřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Nezaměňuj odsouzený a obviněný :+) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 (upraveno) ale já to právě vůbec nezaměňuju, dlouhodobě, už 15 let řeka teče, rybník stojíco se zažalujeto se odsoudí edit: vlastně si teď uvědomuju - výjimky existují, ale jsou to výjimky, nejsou signifikantní pro systém Upraveno 25. března 2020 uživatelem PrimFanatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 25. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 To PH:Tak to jste mne docela překvapili-samozřejmě nepříjemně... A jaký je důvod, jestli se jako mohu zeptat?Děkuji za dotaz. Je lepší se obrátit na hodinářství, které bude mít díly skladem. My bohužel na tento stroj žádné díly, tedy ani požadované ručky, nemáme. Přeji pěkný večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 25. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Dlouho jsme Vám neukázali žádnou modifikaci, tak do toho trochu šlápneme :-). Představujeme Vám Seiko Black Hawk. Pořádný kus železa, který přímo svádí k outdoorovým aktivitám. Jako základ pro kompletní přestavbu posloužil model SUN019 oblíbený pro svou bytelnost a spolehlivost stroje Kinetic. Níže mrkněte na provedené úpravy a dejte vědět, jak se Vám líbí :-).- Červená GMT ručka z modelu SUN065- Vnitřní pouzdro, korunky a šrouby zmatněné pískováním- Vnější pouzdro, tah a dýnko povlakované metodou DLC- Safírové sklo s oboustrannou antireflexní vrstvou Co se týká aktuální situace u dodavatelů aftermarket dílů (DLW, Dagaz atd.), tak fungují, ale zrovna z DLW čekáme na zásilku již šest týdnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Už jsem mu psal. Tak uvidíme, jak zareaguje. hmmmm, to je dobrý, to vnímám pozitivně, že při rozhodování o zabanování má odsouzený možnost se vyjádřitAsi se na demokratické procesy vykašlu. Tak já mu dám šanci se vyjádřit, a ten ....... si to přečte a půl dne neodpoví. To je sice hezké, že mne pochválil PrimFanatic, ale převládá pocit házení perel sviním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 prodluž mu lhůtu, ono to vyjádření bude stát za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Sice už nejsem žádnej mladík, ale tyhle selfknockouty mne snad nepřestanou nikdy udivovat a bavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Ještě posečkej, Berte. Dej si nějaký termín a když se nevyjádří, tak je to na Tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra.T Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Za mě vše v pořádku. Kompletní servis Tag Heuer Carrera a i Breitling Colt v pořádku. Ještě jednou díky Kubo. Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Ahoj Kubo, zkoušel jsem psát i volat, ale nedaří se. Chtěl bych se dohodnout na servisu iwc a dotáhnout tuning seiko. Jestli máte zájem, tak se pls. ozvi do SZ. Díky I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se