Majk1 Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Ahoj, kolega v práci má po otci tyto hodinky a požádal mě o můj názor na pravost. Mě přijdou jako origo, ale Rolády jsem nikdy neměl, takže se jen odpíchávám od toho, co tu kdy zaznělo (kyklop, plastické logo atd...). Jak to vidíte vy? P.S. - nejsou na prodej, jen to jeho i mě samotného zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Nejsem znalec, ale ten kykop moc nezvětšuje, na rozdíl od těch, co má moje drahá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Ahoj. Sam vidis ze na spone su punce ktore znamenaju ze hodinky by mali byt zo zlata a v realy zo zlata nie su. To znamena ze nie su original Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 (upraveno) Já nejsem žádný odborník, ale ten kyklop podle mého oka nezvětšuje a ty end linky dělal vůbec někdy Rolex z ohnutého plechu? Podle mě ne. Já bych řekl že fejk, dál už se mi to nechtělo zkoumat. Edit: než jsem to dopsal jsou tu dvě reakce ale více či méně se shodujeme. Upraveno 26. června 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 https://awadwatches.com/product/rolex-16233-datejust-36mm-steel-18k-gold-dial-oyster-box/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 chybí tu příběh, jak k nim přišel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auster Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Ten bicolor president je taky výživnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 26. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 To gunman: buď v klidu, tady se žádné příběhy nekonají a ani mě nazajímají - byl jsem jen požádán o názor a toť vše Všem ostatním díky moc, předávám dál a považuji za uzavřené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 podla mna fejk.kyklop zly, spona zla, president tah sa daval len na day-date modely ( ak sa nemylim ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Já teda nevim, ale většinou když má někdo pochybnosti, jestli jsou jeho supervýhodně pořízený Rolexky pravý, tak nejsou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 (upraveno) To gunman: buď v klidu, tady se žádné příběhy nekonají a ani mě nazajímají - byl jsem jen požádán o názor a toť vše Všem ostatním díky moc, předávám dál a považuji za uzavřené A kolega je koupil za jakou cenu? Nebo jak k nim přišel? Protože jestli je koupil za pár tisíc éček, tak teď bude hodně smutnej. Jestli je koupil za pětikilo v Egyptě a ptá se, jestli jsou pravé, tak je jen hodně blbej:-).edit: pardon, přehlídl jsem, že jsou údajně po otci. Upraveno 26. června 2018 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Uááá, tak ty jsou.... levý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 26. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Jak jsem psal a jak mi bylo sděleno - má je po otci. Mě osobně je to fakt jedno. Zklamanej není - ležely mu jako hodinkami nepolíbenému několik let v šuplíku a ani nevěděl, že nějaký Rolexy jsou rozdílný od Timexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Jak jsem psal a jak mi bylo sděleno - má je po otci. Mě osobně je to fakt jedno. Zklamanej není - ležely mu jako hodinkami nepolíbenému několik let v šuplíku a ani nevěděl, že nějaký Rolexy jsou rozdílný od Timexu Mě se libí jak jsou tady lidí tady skepticky, Každy příběh je smyšlený a jediná pravda je, že si každy vymyšlí. Člověk si sem přjde pro radu a už chcete příběhy a pohadky. To že kolega si historku možná přibarvil už nikdo neovlivní ale Majk1 třeba važně jen reprodukuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Já si myslím, že nelze nevědět zda mám drahé hodinky, nebo nemám. Pokud to nevím, tak nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 26. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Myslím, že mě tady dost lidí zná osobně natolik, aby věděli, jak se věci maj... Ostatní ať si myslí, co chtějí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Nejsem znalec hodinek a Rolexů už vůbec, ale sedmsetpadesátka na sponě byla hlavním, co mi neštymovalo. Následné příspěvky mi můj názor jen potvrdily, děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 (upraveno) Myslím, že mě tady dost lidí zná osobně natolik, aby věděli, jak se věci maj... Ostatní ať si myslí, co chtějí Tak jsem rád, že to tak bereš. Jen jak to tak tady pozoruju, tyto temata jsou přesně ta v kterých si každý rád rypne. Upraveno 26. června 2018 uživatelem 01axel01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu 1960 Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Nie sú originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Nechcem zakladat nove tema, tak to hodm sem. Mam len jednu foto, ale odbornik mozno pozna, ci su ok, aj z tejto foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se