Wayt2J Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Ahoj všem, dostala se ke mně velmi dobrá nabídka na koupi tohoto cvrčka: http://www.vulcain-watches.ch/en/collection/all/50spresidentsspecial/steel/160151.326L Chci se zeptat jestli máte zkušenosti s Vulcainy, protože jsem o nich ještě před nějakým týdnem skoro nic nevěděl a jestli má někdo třeba zkušenost s konkrétním modelem. Aktuálně jsem poslední 3 dny strávil na všemožných fórech a vypadá to na kvalitní počin, značka není až tak běžná, což beru jako plus a mechanický alarm je skvělá funkce, která je podle mě dost vyuřitelná. Zde na foru jsem viděl nepřekonatelnou recenzi na Aviatior Cricket GMT od martara, která značku dobře přiblížila a strojek je podobný (V-10 v Aviatoru, V-11 zde). Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Zdar, pěkný jsou, ne, že ne.. ale chce to vidět je naživo. Myslim, že je maj v Koscomu kdyžtak.. Jinak záleží na ceně no, protože prodávat je případně budeš docela blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Ke kvalitě zpracování moc nepovím, ale vypadají vážně moc hezky a pokud je cena dobrá a 42mm nevadí, šel bych do nich! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wayt2J Odesláno 17. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Už jsem je měl i na ruce a 42mm vypadalo v pohodě, nezdály se vůbec tak velké jako jiné 42ky. Mají je v Ženevě s 35% slevou, takže by pak případně měly být prodej by to neměla být až taková katastrofa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Tak jestli jsi je už měl na ruce, asi nemá smysl řikat ti o kvalitě provedení a kráse modrého cifru - to jsi viděl na vlastní oči. Jsou to parádní hodinky, komeckonců tenhle model nosí nebo před pár roky nosil pan Schediwy, který ma vyhradní zastoupení Vulcainu pro ČR, a ten si asi má z čeho vybírat. Strojek V10 se chová jak u mne, tak u dalšiho zdejšího člena (s většími zkušenostmi a znalostmi než mám já) překvapivě kultivovaně, vzhledem na své konstrukční stáří. Jestli je můžeš mít za dobrou cenu, hurá do nich! Upraveno 17. července 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wayt2J Odesláno 17. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Díky všem přispěvatelům. Zdá se, že není moc co řešit z hlediska modelu i značky. Aktuální cena je 3'600CHF, takže necelých 80'000 CZK. Lepší cenu jsem nenašel nikde na netu a to dokonce ani na jomashopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Ještě teda musím opravit jedno svoje tvrzení, p. Schediwy nosí maličko jiný model http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1550174 , ale to je fuk. Ten tebou vybraný je naprosto super, bez čislic se mi líbí víc. Boží je i s tmavě šedým cifrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wayt2J Odesláno 17. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Ciferník bez číslic mě právě taky zaujal a když jsem projížděl kolekci, tak se mí líbí nejvíc. Nejsem až tak velký fanda arabských číslic, vždy se mi spíš líbil tento styl a nebo pak římské. Aspoň pak budu moct přidat foto do unikátů fóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 No, a hlavně budem moct konečně založit vlákno: Jaké Vylkeny máte právě na ruce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Tak hlavně aby tě nevyhmátli pak celníci a nemusel si doplácet DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wayt2J Odesláno 17. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Já aktuálně žiju v Ženevě, takže s celníky nebude problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wayt2J Odesláno 17. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 V 17. 7. 2018 v 12:25, martar napsal: No, a hlavně budem moct konečně založit vlákno: Jaké Vylkeny máte právě na ruce! A z toho bude "Bylo nás pět" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Vlákno jsem založil zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/119530-jaké-vulcainy-máte-na-ruce/ a nedočkavě očekávám, až se novou akvizicí pochlubíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 To je ale nahoda, zrovna dneska jsem si procital historii a koukal na videa o tehle znacne.. Nakonec jsem skoncil u rady prezident.. Tyhle nebo podobne by byla i moje volba.. Jsou moc pekny, mimo hlavni proud, zajimava firma, navic s cvrckem..!Uz kvuli tehle funkci jsou bozi.. Pokud do nich pujdes, zkus je poradne nafotit , budeme urcite moc radi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wayt2J Odesláno 4. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 (upraveno) Tak zde je výsledek nákupu. Mám u sebe jen mobil, tak fotky zaostávají. Upraveno 4. srpna 2018 uživatelem Wayt2J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wayt2J Odesláno 4. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 Jen nevím, proč se mi fotky otáčejí, musím to nafotiti obráceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 very good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 Gratulace. Dobrý vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 Obyčejně parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se