no-one Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 (upraveno) Zravím panové, tak jsem po čase dospěl k rozhodnutí, že svoje Breitlingy doplním o nějaké Rolexy. Vždy se mi líbily SEA-DWELERy. Právě jsem se vrátil z butiku z Pařížský s tím, že když mě dají na waiting list, tak hodinky budou nejdříve za 6měsíců.Což samozřejmě, když už jsem se rozhodl peníze obětovat ... se mi nechce čekat. Na Breitlingy jsem taky čekal, ale max. 2měsíce,to mi přijde OK. A tak se ptám :-) Je taková čekačka u Rolexu normální ... nebo se dají jinde koupit rychleji. Případně, je vůbec dobrý je kupovat v Pařížský, nebo je lepší koupit někde venku? Relativně často nyní jezdím do USA, ale na hodinky jsem tam zatím nikdy nekoukal :-) Dík za pomoc případně tipy :-) Upraveno 19. července 2018 uživatelem no-one
Exiztence Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Taková čekačka je normální, když chceš rychle musíš si připlatit nad retail.
michalval Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Ještě jeden rozcestník tam je: jestli trváš na nákupu u AD nebo ne.
tedwine Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 V 19. 7. 2018 v 13:42, no-one napsal: Zravím panové, tak jsem po čase dospěl k rozhodnutí, že svoje Breitlingy doplním o nějaké Rolexy. Vždy se mi líbily SEA-DWELERy. Právě jsem se vrátil z butiku z Pařížský s tím, že když mě dají na waiting list, tak hodinky budou nejdříve za 6měsíců.Což samozřejmě, když už jsem se rozhodl peníze obětovat ... se mi nechce čekat. Na Breitlingy jsem taky čekal, ale max. 2měsíce,to mi přijde OK. A tak se ptám :-) Je taková čekačka u Rolexu normální ... nebo se dají jinde koupit rychleji. Případně, je vůbec dobrý je kupovat v Pařížský, nebo je lepší koupit někde venku? Relativně často nyní jezdím do USA, ale na hodinky jsem tam zatím nikdy nekoukal :-) Dík za pomoc případně tipy :-)Na SD je v poho 6 mes, aj ked si myslim ze to je taka ich horna hranica a dostal by si ich skor.. Celosvetovo je silny nedostatok ocelovych sportovych modelov Rolex, typycky sa caka na skoro na vsetky v radu mesiacov, na niektore modely (Daytona, GMT Pepsi) dlhe roky. Ako kolega pisal, ak chces hned, budes musiet u sedeho predajcu nieco priplatit. Denne navstevujem rolexforums.com kde je prevazna vecsna uzivatelov zo statov, v usa je situacia s dostupnostou ocelovych rovnaka. A neviem ako by si to mal potom so zarukou-v tomto neporadim.
Hector Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 jednou z možnosti je ještě Turecko,.. kámoš říkal ..
tmoris Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 V 19. 7. 2018 v 13:42, no-one napsal: Zravím panové, tak jsem po čase dospěl k rozhodnutí, že svoje Breitlingy doplním o nějaké Rolexy. Vždy se mi líbily SEA-DWELERy. Právě jsem se vrátil z butiku z Pařížský s tím, že když mě dají na waiting list, tak hodinky budou nejdříve za 6měsíců.Což samozřejmě, když už jsem se rozhodl peníze obětovat ... se mi nechce čekat. Na Breitlingy jsem taky čekal, ale max. 2měsíce,to mi přijde OK. A tak se ptám :-) Je taková čekačka u Rolexu normální ... nebo se dají jinde koupit rychleji. Případně, je vůbec dobrý je kupovat v Pařížský, nebo je lepší koupit někde venku? Relativně často nyní jezdím do USA, ale na hodinky jsem tam zatím nikdy nekoukal :-) Dík za pomoc případně tipy :-)Neni to standard. 6 mesicu je jedna z nejkratsich cekacek na sd43 na svete..
Tomak Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Já teď koupil rlx přes chrono24 trusted checkout a v pohodě
Sarka Farka Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 jak pise Tomak - ch24 - aktualne pres 200ks novych / nenosenych kusu okamzite dispozici jen v EU ... ja kupuju v DE, nikdy ani ten sebemensi problem, CR je malej trh ...
no-one Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2018 díky moc za odpovědi. Jestli je to tak a všude stejné .. nezbývá než čekat :-) V pondělí se půjdu nechat zapsat do pořadníku Jedno jestli v Pařížský nebo u Bechyněho? Nějaký pozitivní/negativní zkušenosti. Na nákup hodinek po netu tak nějak pořád nemám koule
Anton_ Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 já když jsem byl loni u Bechyněho na Václaváku, tak se tam paní chlubila, že mají daytony skladem jako jedni z mála jinak čekačka min 6 měsíců. Tak bych je jen tak pro náhodu zkusil.
Vjace Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Odesláno 21. července 2018 V 20. 7. 2018 v 17:09, Anton_ napsal: já když jsem byl loni u Bechyněho na Václaváku, tak se tam paní chlubila, že mají daytony skladem jako jedni z mála jinak čekačka min 6 měsíců. Tak bych je jen tak pro náhodu zkusil.
Fajkus Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 U Bechyněho Suby 8 měsíců. SD nevím, ale nebude to jiné moc jiné.
no-one Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Hmm .. tak mám objednáno Nakonec jsem se ještě trochu porozhlédl a výběr změnil na DeepSea Blue. Tak za 6 měsíců... :-)))
runner200 Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 Ahoj mne povedali deepsea blue 9 mesiacov. O tri tyzdne mi volali ze si mam prist pre ze uz ich maju. Tak drzim palce a inac dobry vyber
Terazky som Chronomagorom Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 Dobrého dne přeji, včera jsem byl u Bechyněho, pokud by někdo chtěl Pepsi, tak čekací doba 10 let, Daytony něco mezi koncem světa a nekonečnem, kupodivu submarinery date 3 měsíce (116610LN).
brownwld Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2018 Hraju si s myslenkou ze prodam levnejsi kousky co mam a koupim si Rolexy (prvni a jeste otazka jaky...)Treba ty Stowy Flieger miluju, ale tak 3 mesice jsem je nemel na ruce, pak 3 starý Samuraje... no uvidime jak se na to vyspim...
lordsoft Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Ak to v cloveku raz zacne hlodat... tak je otazka casu kedy sa tak stane
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se