Přejít na obsah

Odraďte mě prosím od Zenithu

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Afri,

Zenithky moc pekne, ale:

1) Sice te neznam osobne, ale co tak pozoruju, tak mi fakt prijde, ze k tobe nejdou.

2) Mel jsem modre ingy. V podstate hodne podobne hodinky. Nizke, pohodlne, neobvykle, krasne na pohled, nebylo jim absolutne co vyknout. Proste vsechno bylo az moc dokonale. Uz se z nich raduje nekdo jinej. Blbe se to popisuje, ale nakonec musely jit. Trosku toho lituju, ale spis ne.

3) Kdyz do nich pujdes, tak rozhodne na tahu.

4) Gate na nich prodelas, to je asi jasny. Servis bych neresil, protoze tak dlouho to nevydrzi.

5) Na skeleton zapomen, to je humus, ze ktereho ti vydrzi nadseni tak den...

No jestli ke mě jdou nebo nejdou, to je strašně relevantní. Já jsem si byl třeba na 100% jistý že Rolex GMT II jsou pro mě jak dělané a nakonec jak to bývá, bylo vše úplně jinak :-) Nedávno jsme se třeba potkali v metru s jedním borcem odsud, kluk celej pokerovanej, kšiltovka, kraťasy, prostě takový free borec a na ruce co myslíš? Omega Moonwatche, wow. Spadla mi čelist, nečekal bych je upřímně na takovým klukovi a jak mu sekli, prostě super cool záležitost na něm. Jak říkám, je to relevantní a každý si na to musí přijít sám v čem se cítí dobře. Pak je i tak nějak šumák, co mu sluší že ano :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky te neznam osobne, ale za me

1) tyhle skeletony (ktere jsi sem daval) jsou (alespon pro me)...

citelne - dobre - na ten pohyb za rucickama se naucis divat za chvili "jako bokeh" == zaostris na rucicky a vis kolik je hodin hned

datumovka dobre decentni, ale je tam (nemam rad datumky, ale to je subjektivni)

design... nevsedni

neni to uplne mainstream

jak ti budou sedet nebou nebudou, to musis vedet ty sam - jestli se ti libi, tak ti sedet budou... a jestli ne, tak si je nekoupis :)

co na to rikaji ostatni - neni relevantni,

ve skutecnosti nechces odradit, ale chces se utvrdit v nakupu...ctes ty "negativa" a rikas si.. pro me to neni dulezite, tohle taky ne...

no a pak si je koupis

jsou to tvoje penize - libi se ti, kup si je

za me, proti vsem a tvemu presvedceni - jdi do nich :)

proste tam vlez, dej si je na ruku a...

uvidis

libi, nelibi - takhle jednoduche to je :))

Odkaz ke komentáři

@Afri Nova GMT jsou moc leskla. Stare plechace nebo ExpII by ti sedely ;)

A nebo ty jsi na ty Brajtle, tak proste ?obyc? Colty, treba i s gmt. Nebo Sinn. To by ti slo :)

Jezis Andy, kluk chce utratit ranec, tak mu nemuzem nutit naky kolty anebo rolex, ktery sou strasna masovka. Ja bych navrhoval Panerie, menil by si remeny a dal na chvili pokoj.
Odkaz ke komentáři

Na to bacha. Sme onehdá takhle v mírném podroušení okomentovali s lukyn77 gmt-omegy martarovi, jakože ?k němu nejdou?, a pak s náma několik týdnů skoro nemluvil :D

Jo, tak kvůli Vám prodal tak fantastické hodinky :-) Zmiňovaný Panerai je parádní značka a jejich produkce se mi líbí, ale modely které bych chtěl mi nevyhovovali na ruce. Ten bazmek přes korunku je super, ale mě to na ruce prostě vadilo už po několika minutách zkoušení. Ve sbírce by mi nevadili, nějáké aktivity kde bych je unosil by se určitě našli, ale teď potřebuji něco univerzálnějšího.

Odkaz ke komentáři

Zenith je značka, kterou má myslím málokdo jako srdcovku - mnoha věcma jsou ale neskutečně zajímavý, o tom není sporu. Souhlasím částečně s kolegama, kteří říkají, že hi-beat chrona jsou to, co by se mělo zkusit, když už.

Mně by spíš vadila jiná věc - ale možná právě proto jsou pro tebe atraktivní, co já vim - trochu na mě Zenithy působí jako hodinky pro někoho, kdo už tzv. "všechno měl", páč to je něco jinýho, ale třeba ne nutně zas až tak dobrýho. Jen za sebe trochu podobně vidím Bell Ross (tam ale samozřejmě chybí zenithí tradice i invence).

Taky se mi nikdy nelíbily ty hvězdorotory, ale to je můj problém.

Je to trochu jako ten slavnej Malloryho citát. Proč je chtít, řekne si ostřílenej magor? - Because it's there.

Kdo se bojí, nesmí do lesa a zdá se, že se nebojíš, líbí se ti, směle do toho, provar neprovar.

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odkaz ke komentáři

Souhlasím, také čekám na fotky. Jinak za mě ano :-). Mám dvoje Zenith - El Primero, to je povinnost. A potom jejich druhý inhouse Elite s ukazatelem rezervy nátahu. Neměl jsem hodinky, které by v ruce působily solidnějším dojmem než právě Zenith. Ty El Primero skoro nenosím, většinou 1x-2x za rok, ale nikdy bych je neprodal.

Odkaz ke komentáři

Chtělo to dát na emimino.cz

:lol2: Každopádně odradit mě by byla velká fuška...jak něco hodně chci, oslepnu. Odradila by mě pouze vysoká poruchovost kalibru, nebo že firmu Zentih včera koupil číňan nebo tak něco....No teď mě napadlo, nemají už LV group číňané, no to by mě normálně trefilo  :lol2: 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...