Radek124 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Sorry pánové, ale blábolit kvůli zkosenému zakončení pouzdra (které léta používá kde kdo - z poslední doby mě napadá třeba africanův Zenith) a generickému 3d vzoru na ciferníku o "homage/fake", to mi u hodinek s jinak dost odlišným tvarem, lunetou i tahem přijde poněkud paranoidní. Vím že je okurková sezóna, alo to už rovnou můžete požadovat klatbu na všechno s "kyklopem" co není od Rolexu a všechno s logárem co není od Breitlingu. Když už chcete Morise Žabožroix za něco strhat, tak radši za shit tříručku strojek v hodinkách za takovej ranec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 (upraveno) Vlákno tu o nich není, protože se řešily ve statutech. Designové prvky se i mezi lepšími značkami vykrádaly a vykrádat budou. Aikon má řekl bych velký prodejní potenciál. Klikněte třeba na loňské Laureato, tam je to podobný příběh... https://www.chronollection.com/girard-perregaux-expands-its-laureato-collection-n265735.htm Upraveno 27. července 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Radek124: asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Když už chcete Morise Žabožroix za něco strhat, tak radši za shit tříručku strojek v hodinkách za takovej ranec... Fakt jako až tak? Shit strojek? Jasně, nejobyčejnější, základní tříručka s datem. Ale léty prověřená, spolehlivá, snadno servisovatelná... Souhlasím, že za 40 tisíc by tam asi mohl být lepší stroj, ale jaký? Eterna, kterou dávají kluci do Biateců? Jo, ta by se mi asi líbila. Ale nevím jak to u ní je se servisem. A sám můžeš vidět, jak často se u koupě drahých hodinek s inshousními strojky řeší ceny servisu. Nehledě na to, že hodinky musí k výrobci a dobu opravy pak počítáš na měsíce, nikoliv na týdny. Takže obyčejný, základní strojek, to ano. Ale shit? A přiznávám, hřeju si trošku vlastní polívčičku...mám základní Sellitu v Orisech i v Sinnech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Teda jsen pomerne prekvapen, co se zde strhlo ohledne vzhledu... Ano, inspirace je zjevna, ale Co treba Longinky Hydroconquesty, TH Aquaracery, ty jsou zajiste originalni a jsou zcela jine nez Suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 2nickolas: díky za nakopnutí, beru zpět - asi jsem v noci na předchozí stránce zahlídnul cenovku za chrona (75?). Za 40 je to předražené už "jenom" jako PRIMky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Tady je moc hezká recenze od Bruce. Hodinky na videu vypadají moc fajn. Co by fakt štvalo je Sellita uvnitř. to sundavání tahu je super jinak inspirace tam je jasná, i ty indexy jsou od AP skoro k nerozeznání. Ale ciferník má ten vzor dost jiný, jednodušší ale jinak jsou moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Peťo, fakt Ti tohle připomíná suby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Peťo, fakt Ti tohle připomíná suby?Peťa, mluví o těch starých třístofkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Aha, sorry moje chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Petre, Hydroconquesty pripominaji Submariner v cem, prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Kazdy ma tu hranici asi jinde, to je jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Peto, to asi jo, ale rekneme si narovinu, ze tenhle primer je kapanek mimo misu. Tyhle ML jsou proste "inspirovany" az hanba, to je holej fakt. Srovnavani Radkova kyklopa a logara je ulet, ale tam se nedivim nicemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Mně se prostě a jednoduše líbí a to je podle mě to nejdůležitější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Pro mě, více než dobré hodinky za příznivou cenu, zpracování má vždy ML na úrovni, takže kdo koupí neprohloupí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigi321 Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Viděl jsem na živo všechny varianty a AP tam prostě nevidím ani vzdáleně, jsou to jiný hodinky ... Je fakt, že na fotkách to vypadá jinak, ale to tak je většinou u všech hodinek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 tiež som ich videl na živo a vypadaju fakt super a áno pripomínaju AP podobností je tam viac ,ale tak ten rozdiel v cene je neporovnateľný kto má hlboko do vrecka tak s Aikonami urobí tiež veľa parádi si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 tak som ich minule zhliadol nazivo a za mna vpohode. neni to ziadna kopirka, skor by som povedal ze inspiracia. ale takych hodiniek su mraky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Nevíte kde je mají skladem k "oslintání"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Myslím, že jsem je zahlídl v Koscomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se