Sphinxx Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Tak jsem neodolal a šel do nichPěkná práce, ty ale nejsou nový, že ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Ne nejsou, těch 43k se mi za ně nechtělo dávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Myslím, že vím o které jde, kdyby Tě omrzely, tak písni SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 No počítám že se na podzim ozvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Tak druhý den na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
10mm Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Vypadají moc pěkně. Koukal jsem na bílou variantu na hnědé kůži a taky se mi moc líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Dík. Zatím jsem je nesundal z ruky. Ten cifr je fakt suprovej. A tah neuvěřitelně pohodlnej. A ty bílé se mi taky moc líbí, už po nich pokukuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Jedna večerní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Týden jsem měl na ruce AT a už jsem myslel že je nesundám.Ale musím říct že Aikony jsou rozhodně pohodlnější Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Dneska je mám zase na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 (upraveno) Jsou to fakt pěkný sportovní hodinky, naživo parádní. Asi bych jim tu zřejmou inspiraci dokázal odpustit.Dovedl bych si je představit jako každodenní otloukánky Upraveno 8. září 2019 uživatelem PEtrS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Cena 43 je tuším maximální. Dají se sehnat levněji u v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Myslel jsem, že už je dávno nebudu mít,alenějak se mi jich najednou nechce zbavovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Včera jsem se byl v Koskomu primárně kouknout na Aikony a musím uznat, že v reálu je to o velký level výše než na fotkách. Jsem z nich docela nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Jedna dnešní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Ale jo, dobre jsou. At si rika kdo chce co chce o inspiraci, inspiruji se i mnohem zvucnejsi znacky. ML si za to aspon nezada nesmysl. Mrkal jsem na ne opet na SEWu a u me furt vedou ty bile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Aikony se mi líbí od chvíle co vylezli s tímto modelem. A ještě víc mě berou chrona v super kombinacích. Teď k nim přibyly ještě potápky s lunetou. Pěkný je máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Pěkný hodinky. Těšil jsem se na venturery, ale byl jsem zklamán. Tah pecka, ale ten lumi bod na dvanácté je neuvěřitelně odfláknutý. Připomíná mi to volský oko. Škoda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Ty potapky s lunetou jsou paskvil. Nebrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se