palom Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Kolegovia, nemáte tip na tesarov a pokryvacov na január? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Jako leden 2021 možná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Kolegovia, nemáte tip na tesarov a pokryvacov na január?Západ Slovenska, bych kontakt měl. Když tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Chlapi máte tu niekto skúsenosti s akumulačnou nádržou pri kotle na pevné palivo? Mal by som pár otázok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Diablo1st ? ptej se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Diablo1st ? ptej se Poslal som SZ nech neplevelím vlákno. Ďakujem za ochotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 (upraveno) Jen plevel, mne taky zajima Upraveno 12. prosince 2019 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Moje otázky už boli zodpovedané, ale napíš čo konkrétne ťa zaujíma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Myslel jsem, že to bude horší. Za dva dny jsme udělali všechny pokoje včetně koupelny. Zdržely nás otvory na rekuperaci, ale už taky hotovo. Takže můžu udělat rošt na chodbě a budou se tahat rozvody k rekuperaci. Naučil jsem se během stavby jednu věc: Nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko. Ono to ně jak půjde, aneb když nejde o život... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 To nejlepší žůžo tě teprv čeká když to vidím, normálně mě začaly bolet záda... dělal jsem sádroše v celým baráku sám, klasicky, s trojím broušením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Vím, že ještě nemám vyhráno, ale díky tomu, že jsem neměl velké oči a postavil jsem skromné obydlí z toho strach nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Hlavně dneska jsou asi už lepší tmely a šikovný vibrační sádrokartonářský brusky. Já to před patnácti lety dělal ručně. Tlačit na držák s brusnou mřížkou celý dny zespoda a šmrdlat s tím byl příšerně nepřirozenej pohyb. Nechtěl jsem strašit, máš to pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Přesně takhle to budu dělat taky. Koupil jsem Knauf, ale jak se s tím bude dělat zatím nejsem schopen říct. Máme obytnou "pouze" 110m2 jsem ze skromných poměrů ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Noo... kdybych to měl dneska dělat ručně (skromných 110 metrů obytný plochy je nejmíň 136 celkový plochy, ale spíš mnohem víc...), nebrousil bych nikdy v jednom zátahu. Rozvrhnul bych si práci tak, abych zbrousil jednu lajnu a pak mohl stejně dlouhou dobu dělat něco jinýho na zemi. Se hřbetem v jiný poloze. Ale já jsem zchátralá existence, mladej sportovec by to určitě dal najednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 (upraveno) jakýpak broušení, to už ne. Doporučuju "tmelení bez broušení", rychlejší, bordel nula, jeden krok se ušetří. Musí bejt na to dobrej tmel a široká špachtle E: našel sem i odkaz Upraveno 29. prosince 2019 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Tak minimálně poslednímu broušení se ale nevyhneš, jinak to bude v šikmým světle vypadat hrozně. Navíc to rozfázování do několika kroků bylo především proto, že když tmel vyschnul, trochu ztratil na objemu a bylo třeba jej v druhým a třetím kroku doplnit a znovu přebrousit. Zejména v podélnejch kanálech s armovací mřížkou je tmelu tolik, že se mi nechce věřit, že si zachová komplet objem. Jestli se mýlím, tak samozřejmě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Jn, ale kdyby druhej sadrokartonář nebyl dement a koupil si na to žirafu, tak to dopadne jinak. Navíc celeplošně strop není takové žůžo jek stěna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Přesně, stěny jsou vcelku pohoda, v souvislosti s shewczovou fotkou jsem psal hlavně o stropech. Největší pakárna je, že (s výjimkou stěn protilehlých oknům) dopadá na přičky i strop denní světlo ve velmi šikmým úhlu a sebemenší nerovnost je vidět. V umělým světle to třeba vypadá dobře, pak přijde den a všechno vyleze. Když to člověk neudělá perfektně, bude na to celej život pak koukat a říkat si: doháje, neměl jsem to tehdy odfláknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Po revoluci jsem dělal sadroš v reichu, no pamatuji si jak jsem po první šichtě odpadl na palandu v monterkách totálně ko :-) Když jsme vyložili první kamion sadroše a vypadali sedřeně tak nám šéfik řekl, že si nemáme tolik honit :-) ale 1.600 DM na výplatu za to stálo :-) Jinak vše nej všem stavařům, ať vám to roste. My to konečně po pěti letech bydlení dotáhli skoro do konce. Plot hotovej, brána i branka taky. Díky Ježíšku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 I zvonek už zvoní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se