African Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Viz. výše z Plzně ke mě cca. 280km. V Praze jsou vyprodaný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Po Praze bych umel pomoc. Jinde bohužel ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Obkladáme schody. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Po Praze bych umel pomoc. Jinde bohužel ne.Škoda, díky moc, mám něco rozjetého, ale když to nedopadne, mohl bych si klidně s károu dojet i do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Nerozumiem zvyku oblozit aj vertikalnu cast schodu (pohladovu). Pride mi to omnoho krajsie ked sa oblozi len naslap, ved steny sa tiez nezvyknu obkladat. Plus uspora roboty a penazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Zas to pak už nikdy nemusíš natírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Zas to pak už nikdy nemusíš natírat.Chapem. Asi by som kvoli "okopavaniu" volil nejaku vodeodolnu/umyvatelnu farbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 (upraveno) To Eskimak: Jak to máš doma? Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Upraveno 29. března 2020 uživatelem Nick06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 To Eskimak: Jak to máš doma? Odesláno z mého SM-J510FN pomocí TapatalkBohuzial cele drevene. Kupil som tak dom. Ale bije mi to do oci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Škoda, díky moc, mám něco rozjetého, ale když to nedopadne, mohl bych si klidně s károu dojet i do Prahy.Já to myslel tak, že bych ti po Praze mohl pomoct autem s rukou. Pardon, blbě jsem se vyjádřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Já to myslel tak, že bych ti po Praze mohl pomoct autem s rukou. Pardon, blbě jsem se vyjádřil.V pohodě, jsi hodnej, díky moc za nabídku :-) Něco se rýsuje, tak to snadno dopadne a když ne, tak příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Bohuzial cele drevene. Kupil som tak dom. Ale bije mi to do oci.Mezi podlahou a stěnou se vždy z praktického důvodu(okopání,úklid) dělá:sokl,lišta,obložka.Jasně že to není povinné ale nechci po manželce aby chodila doma v lodičkách, na to je milenka. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Bohuzial cele drevene. Kupil som tak dom. Ale bije mi to do oci.Tak teď jsi mě rozsekal :-) druhým na to pliveš ( obrazně ) a sám to máš stejně :-) Je to prostě praktická věc a určitě 100x rozumnější než bílá omítka .... ( pro tvou ženu nebo i tvou peněženku, pokud máš paní na uklízení a následně pro malíř...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Mi to teda nevadí, naopak si to nedovedu představit bez toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Tak teď jsi mě rozsekal :-) druhým na to pliveš ( obrazně ) a sám to máš stejně :-) Je to prostě praktická věc a určitě 100x rozumnější než bílá omítka .... ( pro tvou ženu nebo i tvou peněženku, pokud máš paní na uklízení a následně pro malíř...)Musi sa mi to pacit zato ze to tak mam v dome? Som lenivy to prerabat, ale nepaci sa mi to. Znova by som to tak neurobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Zeď jako podstupnice je přece nesmysl, několikrát vytřít a je to hotovo.Jedině udělat něco jak jsem teďka dělal já u schodů do sklepa, podstupnice je omyvatelná a la betonová stěrka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Mi to teda nevadí, naopak si to nedovedu představit bez toho.Chapem prakticku stranku veci (okopanie, umyvanie) no nato ti tam chybaju listy okolo. Ale ano, mam to podobne a nepaci sa mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 (upraveno) Plot vyřešený, objednaný, bohužel ty dodací lhůty jsou dlouhé všude, to jsem nečekal, 3-4 týdny. Takže jsem v klidu zrušil řemeslníky, stejně nám nachumelilo a teď čekat, škoda, mohl jsem trochu zabít karanténu :-) Takže letos dovolená na Maltě to vypadá :-) Upraveno 31. března 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Jako velkou nevýhodu těchto plotů vidím jejich tepelnou akumulaci v létě. Zvlášť při takhle tmavým probarvení. Otec má kus cihlové zdi a na to navazuje takovýto betonový plot a ten beton topí daleko víc.. Člověk si kolem baráku naskládá několik palet zámkovky, potom obežene betonovým plotem a na dvoře neroste ani tráva (neříkám, že to tak máš taky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koci Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Nechal bych to porůst (ideálně réva - záleží na oblasti nebo jiná popínavka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se